Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poseł Hofman jeździ tramwajami? |
Pewnie ze mozesz kupic bielizne i wreczyc dziewczynie jak rodzice nie widza jesli sie obawiasz ich reakcji a oficjalnie jakis bukiecik z kwiatkami ladnymi i bedzie oki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poseł Hofman jeździ tramwajami? |
mam sterowniki do płyty asrock k7s41gx zainstalowałam wszystkie ale jest problem, dźwięk jest tylko ta grafika jaka była taka i jest czyli tak jak bym wcale sterownika nie wgrała. W menadżeże urządzeń sprawdzałąm zainstalowane są wszystkie. Może ktoś wie co jest? Odrazu mówie, że kombinowałam z rozdzielczościa ekranu i też nic z tego, napewno coś ze sterownikiem. Z góry dzięki za odpowiedź
|
|
A napewno masz kartę graficzną zintegrowaną ??? Z tego co tutaj piszesz to obstawiam że nie dlatego też wgraj sobie sterowniki od grafiki
|
|
no właśnie jest zintegrowana. Rok temu wymieniałam płytę główną i od tamtej pory nie robiłam formata, także nie wiem jak wgrywać te sterowniki słyszałam, że z nimi są pewne problemuy i trzeba w jakiejś kolejności chyba...nie znam się na tym.
|
|
KGB brawo, ale mam nadzieję, że Twój nick jest tylko "dla jaj" :D Bo chyba wiesz co on oznacza ???
|
|
Chcesz być fajny ? Nie udało ci się . Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |