Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sekcja zwłok Wassermanna sfałszowana |
Serwer co jakiś czas jeszcze robiony. Ale teraz rzadziej więc zapraszam :] DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sekcja zwłok Wassermanna sfałszowana |
Dede ale przyznasz, że małżeństwo, w którym jedno lub drugie zaczyna śledzić, nie ufać, podejrzewać to jest matrix nie małżeństwo. Czy brak zaufania, śledzenie, kontrolowanie itp. maja być istotą małżeństwa? W każdym normalnym związku ludzie wzajemnie jako jedność rozwiązują problemy. Fakt że mężczyzna, który zdradza swoją żonę raczej się do tego nie przyznaje. Choć mężczyźni w ten sposób nie postępują tylko łajzy. Jeśli dochodzi do zdrady to jest problem i to spory. Można się z tym pogodzić i wybaczać, można się rozwieść co samo w sobie często jest niezwykle trudne, czasochłonne, bolesne i kosztowne. Niemniej uważam że wszystko można załatwić na drodze dialogu. Oczywiście jeśli jest wola obojga do tego dialogu. Kobieta powinna znać swoją wartość i mieć klasę, podobnie zresztą jak mężczyzna. Dlatego uważam że nie wypada człowiekowi posuwać się do metod z natury niskich. Inną sprawą jest, że ludzie kompletnie nieprzygotowani i pozbawieni odpowiedzialności (abstrahując od tego konkretnego przypadku), zakładają rodziny. Czy jest to wynik nacisku bliskich lub presji społecznej, że nie wypada by człowiek w danym wieku był sam? A może to tylko chęć bycia jak najszybciej dorosłym? Bardzo często ludzie biorą ślub bo właśnie co ludzie powiedzą, bo w tym wieku to już wypada mieć własną rodzinę. Zapominają jedynie, że biorą na siebie ogromną odpowiedzialność nie tylko za siebie, ale też za tę drugą osobę i oczywiście dzieci. I wydaje mi się że właśnie dlatego jest sporo rozwodów i nieudanych związków. Bo ludzie są całkowicie nie przygotowani do roli męża, żony, rodzica.
|
|
mowisz o tresci, czy o blendach?
|
|
to sie nie rozwale tak?ale i tak trzeba wymienic..nie ominie ehh
|
|
dajcie juz spokoj chlopaki nierozbijajcie sie bo bede musiala wydac na kwiaty a krucho z kaso
|
|
lepszy rydz niz nic
|
|
|
Kierowca 22 wez wroc do gadania na cb radio bo po twoim ostatnim wpisie to widze ze z pisaniem masz malo wspolnego :)
|
|
a cholera go wie sama juz niewiem w poniedzialek laweta i do mechanika jaka co?
|
|
ALE ...NO KICHA..TO KOSZTY SĄ ALE POWIEDZ NA CZYM POLEGA TA BLOKADA CO SIE DZIEJE DOKŁADNIE
|
|
fiat uno silnik 1.0
|
|
kobieto to masz luz...do tego samochodu czesci sie kupuje za grosze :D do tego auta to 200-250 zł i masz sprzęgło jesli to to..ale pozostale czesci tez nie są drogie ;]
|
|
silnik wlasnie pracuje to pewnie sprzegla tak jak mowisz a mechanik powiedz ze to blokada skrzyni taki mechanik nieorientujesz sie ile to koszt to fiat uno
|
|
tam nawet skrzynia nowa to chyba z 400 zł kosztuje..bez obaw a który to rocznik???
|
|
Hej był już moze ktoś w nowym klubie Aqarium w Zambrowie mają tam zajefajną muze, kręgielnie, bilardzik nio i pizza tez jest smaczna!!!
|
|
kręgielnia jest ale bilardzika nie widziałam duzy klub-muza spoko...jak w amnesi naszej co do pizzy to....nie polec łazienki git dużo miejsca na balansowanie Pozd.
|
|
kręgielnia jest ale bilardzika nie widziałam duzy klub-muza spoko...jak w amnesi naszej co do pizzy to....nie polec łazienki git dużo miejsca na balansowanie Pozd.
|
|
Agent, wiedziałem, że ktoś mnie podpuszcza... Takos
|
|
szkoda;/
|
|
W rampie w Łomży też chyba stała ochrona z białego i co? I g...no porażka;)
|
|
OjciecR. napisał(a): > Wie ktoś na jakiej zasadzie działa takie ist? czemu ma szybszy > internet od innych? Czemu szybszy od innych ? wg mnie predkosci te samo co w innych firmach ktore chodza po kablu .
|
|
Ogólnie wrażenia w porządku. Wypożyczalnia nart - OK, mogłoby być ciut taniej, ale przesady też nie ma. Ceny karnetów - przy czasowych było lepiej. Jednak przy punktowych w dzień powszedni można się trochę najeździć. W weekend się nie opłaca. Oczywiście nie brakuje snowboardzistów, którzy niczym święte krowy uwalają się przy wyjeździe z wyciągu (chociaż bardziej pasowałoby: wciągarki) i 10 minut zapinają wiązania. Z resztą - z nimi jest problem na większości wyciągów. A wystarczy pomyśleć i usunąć się 2 metry na bok!
|
|
autokary co 30 min jeżdżą, mało Ci?
|
|
Nie wiem co ty masz jej kupić,ale wiem co ona powinna podarować tobie.Mianowicie słownik ortograficzny..."wogule","orginalnego".Widzę i grzmię...bo jestem ,który jestem i taka dewastacja języka polskiego jest niedopuszczalna!!! eRzecznik serwisu http://stefczyk.info Michał Konarski
|
|
w biedronce na wyszynskiego, na rondzie w miescie, na dworcu, na malachowskiego wiecej do glowy mi nie przychodzi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |