Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Demokracja PO PEOwsku?????? |
możliwe, że to wina widełek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Demokracja PO PEOwsku?????? |
jaki to samochód?no sprzęgła sie nie naprawia sprzęgło się wymienia a to koszt w zaleznosci od auta(raczej spory)
|
|
Ja nic nie sądze :D:D:D:D
|
|
wszystkich ludzi trzeba szanowac a napewno starszych ..................pod wieloma wzgledami dla mnie osobiscie ich zasady moralne bardziej mi sie podobaja od tych przyjetych w owczesnych czasach ............................................wiecej przezyli od nas napewno i nie wszyscy byli kapusiami sb,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, tak jak ktos tu tak napisal teraz tez niebrakuje kapusi ale nie sb tylko policji i jest ich jeszcze wiecej niz kiedys tych sb i teraz niema takiej namowy do wspolpracy jak byla kiedys ........... ale niekazdy to rozumie
|
|
wszystko jest ok, elki w miare fajnie jeżdzą, ale uczący się oraz instruktorzy powinni pamiętać, że prawidlowe prowadzenie pojazdu powinno opierać się także na nie utrudnianiu ruchu innym kierującym. Trudno się nie denerwować jeżeli w np. w terenie zabudowanym z ograniczeniem prędkości do 50km/h elka jedzie sobie 20km/h i tak przez parę kilometrów zamiast starać się utrzymać prędkość przy 50km/h.
|
|
E=mc2 - popieram. A opisywany facet według mnie nie ma ani klasy ani honoru. Pozdrawiam.
|
|
DxxD dobrze że chociaż ty jesteś pardzo uczony ja nie muszę ale przynajmniej nie pisze głupot na tematy a kturych nie mam pojęcia tak jak ty więc lepiej idź do mamusi żeby ci kaszke zrobiła bo to ci chyba najlepiej wychodzi
|
|
Wie ktoś na jakiej zasadzie działa takie ist? czemu ma szybszy internet od innych?
|
|
Racja najgorsza dzielnica w Zambrowie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |