piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Idzie ku normalności...

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Idzie ku normalności...

Treść jest ukryta

jeden jest naprzeciwko jednostki wojskowej a drugi na poznanskiej naprzeciwko kosciola budenek za stacjo cpn

To zes sie podjaral tym wystrojonym radyjkiem teraz to pewnie wogole z samochodu nie wysiadasz bo tak rewelacyjnie "ciagnie". Ogolnie to wszystkim sie tak podniecaz czy cb radio to jakis twoj konik. Jak jeszcze pojedziesz wymieniac olej i opony na lato to licze na to ze tez tu opiszesz jak ci zrobili.

O chlopaku nie wiesz w co sie pakujesz sale chcesz wynajac troche z tym roboty a ciebie to zadanie moze przerosnac. Gdybys mial troche rozumu bo widze internet juz masz wiec znajdz nr telefonow do szkol i zadzwon wtedy napewno bedziesz mial pewne informacje.

Chciała bym poznać wasza opinię.Czy mam sie czym przejmować?Jestem mężatką od 7 lat od jakiegos czasu mój mąż czasem zabiera dzieci i wychodzi do swojej koleżanki,która też ma dzieci ale jest po rozwodzie.Mówi mi że to tylko dzieci chcą sie ze sobą pobawić.Czy to jest w porządku .Chciała bym poznac waszą opinie piszcie.

Dzieci sie bawia w jednym pokoju a oni w drugim :) Zreszta mu sie nie dziwie jak ma taka zone ktora pyta o porade w sprawach swojej rodziny na forum

hm do czego do samochodu uno biegi niechca wejsc tzn chyba zzgestnial olej w skrzyni biegow trzeba odkrecic pozadnym kluczem my niedajemy rady chyba ze cos tam innego jest nietak orientujesz sie?

Treść jest ukryta

dxxd gdaj kobiecie spokoj zosia wlasnie wpadnij na kawke albo zaproponuj mezowi ze pojdziecie razem jak przykladna rodzinka i zobaczysz jego reakcie

odradzam paliwo na prymie

Nie dawno ze znajomym dla sprawdzenia wlaliśmy trochę PB95 w karnister, potem juz poza stacją wylaliśmy trochę na ziemię i podpaliliśmy.. wody zostało całkiem sporo.. :/

więc się nie dziwię, że ON zamarza..

Nie ma co ukrywać takich sytuacji.. paliwo na każdej stacji powinno być bardzo dobrej jakości!

no nie wiem czy dobrze robisz puszczając go samego do koleżanki.ja w życiu swojego męża bym nie puściła!!!chociaż mu wierzę ale zawsze trzeba mieć oczy szeroko otwarte.

czego oczy nie widza tego sercu nie zal

JA jemu wierzę ,ale zle sie z tym czuje.

Neostrada TP

Do Dollly:
HAHAHAHAHAHAHAH... 3 panie na stałe? i czwarta jako pomoc ? ahhahahha chyba ci sie żlobki pomylily... na stałe są tylko 2- wczoraj odbierałem swojego siostrzenca wiec chyba wiem co mówie. Jeszcze specjalnie rozmwialem na ten temat z opiekunkami i mam ta wiadomosc od nich.

a nawet jesli bylyby 3- to i tak moim zdaniem za mało... niektórzy sobie z jednym dzieckiem nie moga w domu poradzic, a co dopiero mowic o 10.

Zagłebiłem sie w przepisy i w ustawie o szkolnictwie i placówkach pisze ze na 5 dzieci powinien przypadać jeden opiekun... prosta matematyka...

Zosia 1976 ale ty drobiazgowa jestes ? ty wez dzieci i wybierz sie do kolegi ktory jest kawalerem i opowiedz mu ze małzenstwo to przechlapana sprawa przy tym wypijcie pare butelek winna no i po alkocholu sprawisz sobie kochanka a dla dzieci wujka:) pozdrawiam

Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było
Cytat własny (copyright ©)

Zgadza się bo to pechowa 13 hehe miałem niesprawną gruszkę o czym od razu powiedziałem to musieli to oficjalnie zdiagnozować, co trwało tydzień czasu i usłyszałem to samo co ja im powiedziałem zaoferowali zakup nowej za 50zł + przepinowanie wtyka 10zł, niestety lepszą gruszkę jakościowo już z wtykiem jaki był potrzebny mi dostałem na Allegro za 36zł razem z przesyłką, na przesyłkę czekałem 2 dni, a przepinowanie fachowcom by zajęło kto wie ile czasu, dlatego też nie polecam tej 13. Pozdro wszystkim na CB.

Dziś przyjechałem do Łomży i miałem przyjemność oglądać samochody na Piłsudskiego i Legionów i faktycznie jeździ się lewymi pasami, nawet jak po prawym nikt nie jedzie, ale... Co ja bym zrobił?

Jadąc prawym pasem trzeba uważać na:

a) nieumiejętnie zaparkowane samochody, wystające w połowie, albo nawet w całości na jezdni.
b) nieumiejętnie włączających się do ruchu drogowego (stuknięcie w bok).
c) dziury.

Łomża jest za małym miastem i posiada zbyt krótkie odcinki drug, żeby w pełni przestrzegać tych zasad. Nie chcemy chyba, żeby wszyscy zaraz jeździli slalomem? Ja już wolę, żeby sobie jechał taki lewym, ale mam gwarancję, że mi nie wjedzie przed maskę na prawy pas bez wcześniejszej sygnalizacji.

Zresztą, temat jest o elkach :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org