Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZROBIMY WIĘCEJ... benzyna PO 7 zł |
z "L" to tragedia.jest ich duzu za duzo.Nic nie mam do tych z lomzy bo wiadomo.ale z innego miasta to juz przegiecie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZROBIMY WIĘCEJ... benzyna PO 7 zł |
Jaki net najlepszy?
|
|
www.wybieramy.net
|
|
a co to Tommek chcesz swoj marny zakładzik wyreklamowac hehe
|
|
Zdecydowanie Storczyk!
|
|
Potwierdzam, że Czesław zaśpiewa w Łomży. Bilety w cenie 40 zł- można już rezerwować w ROk-u. Nr. Tel- (086) 219-01-11
|
|
Indar to nie pierwszy raz, kiedy w Esce mają miejsce takie komiczne zapowiedzi. Jakis czas temu mowili coś o teatrze dramatycznym w Bialymstoku im. Aleksandra Węgierskiego, zamiast Węgierki :D
|
|
Za strojenie zapłaciłem 20zł A co do Ciebie Tomek to nie jest żadna pseudo reklama tylko z tego co piszesz to czysta zazdrość z Twojej strony bo sam byś chciał mieć takie grono zadowolonych klientów także pozdrawiam i życzę samych sukcesów.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A ja powiem wam tyle, dużo po Łomży nie jeżdżę...ale..sam wole często jechać lewym pasem nawet kiedy prawy jest wolny, ze względu na DZIURY w drodze które są na prawym pasie prawie zawsze większe niż na pasie lewym np. odcinku od garaży do ronda przy stokrotce ! Niech mnie tylko jakiś policjant sprobuje za to ukarać to mu powiem ! Wiem, że nie jestem sam na drodze, dlatego jeśli widzę, że ktoś jest za mną i chce jechać szybciej, zjeżdżam na prawy pas a potem na niego wracam. Egzamin egzaminem a życie jest życiem !
|
|
Ma ktoś moze net z ist i ciekawe filmy?mozna by się w szybkim czasie wymienic plikami :] jak by coś to num gg: 812360 :D
|
|
dokładnie... prawy pas na Piłsudskiego i Zawadzkiej to tragedia - dziura na dziurze... a na Sikorskiego często stoi sobie jakieś auta na prawym pasie - to powinno być nagradzane mandatem! VERGISS MICH
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
o matko kochana :O biedna jestes....
|
|
Witam no i stało się, mam netstera, na razie nie jest źle, download: 1256 kbps, upload: 487,
|
|
a ile płacisz?
|
|
Kolank0 w jakich latach uczyles sie SP4? Ja 88/96
|
|
Są w Łomży małe sale, kluby, itp do wynajęcia za mniej niż 600zł?? Jak tak to proszę o informacje.
|
|
Witam Zwracam się z pytaniem do panów jak zarówno do pań. Jestem młodym mężczyzną lat 22 . (dziewczyna w moim wieku). Jestem z dziewczyną kilka miesięcy nie długo będzie 10 (ale to mało) i zastanawiam się czy wypada kupić bieliznę :D CO prawda rozumiem jak mąż żonie.:D Czy wypada ?.Czy rodzice z strony dziewczyny o mnie źle nie pomyślą. BO chciałbym kupić jej na dzień kobiet .:D JAK nie są*trudno ) są inne prezenty al na takie rzeczy przyjdzie czas i prezenty . Pozdrawiam gorąco .
|
|
no co na miescie dzis nic nie ma?? ale kicha.... z powodu warunkow pogodowych?? wszedzie jest tylko nie w Łomży... to gdzie bedzie to swiatelko do nieba??
|
|
logic68 ale ty bajki piszesz koleś na legionów w życiu tak by ci nie powiedział
|
|
jak zwykle powstala na koniec niezla rozruba...zeby to bylo spotkanie na zywo to byla by texanska masakra. ludzie nie zachowujcie sie jak prostaki. jak kogos dany temat nie dotyczy to niech nie pisze:) nie robcie wiochy...
|
|
A może ktoś może polecic jakies miejsce nawet niedaleko nie za wygórowane pieniądze żeby wyskoczyć z narzeczoną na weekend ?
|
|
............zniewieściałych meneli. VERGISS MICH
|
|
powinni wysłac ich spowrotem do tej czeczeni i bombe tam *******..ć jakos atomową za takie zachowania w stosunku do polaków którzy ich "przygarneli" i wyzwolili od wojny, biedy, głodu itp. Wstydzicie się NIEWDZIĘCZNICY !!!
|
|
Ostatnio rozmawiałem z pewnym znajomym który pracuje w pewnym resorcie związanym z tymi ludzmi i według owego pana X dostają oni po 700zł na łeb. czyli wyobraźcie sobie parkę czeczenów + 4 dzieci i teraz wzór matematyczny:-) 700x6=4200 Kolega mówi że chciał by być uchodźcą we własnym kraju. Krew się gotuje. Kuroniówka dla polskiego pracownika przez pół roku około 350 zł KÓRWA SŁÓW MI BRAKUJE (W tekście mogą być błędy ortograficzne i gramatyczne ale nie ponoszę za to odpowiedzialności bo mam abonament na pisanie z błędami który można kupić w urzędzie miasta) Pozdrawiam
|
|
i tu kolega ze swoim spamem?:/ obserwuje ten temat od sameg poczatku i jak na razie ten temat glownie sluzyl temu by sobie pomagac, kto mial testy, zestawy pytan ten za darmo pomagal innym, wymienialismy sie pogladami. Kto chce kupic niech kupuje, kto chce zarobic na innych tez ma do tego prawo (prawo handlowe-wolnosc swobody wyboru kontrahenta, swoboda zawierania umow) ale moim PRYWATYM ZDANIEM lepiej jest SAMEMU COKOLWIEK ROZWIAZAC NIZ BYC GLUPIM POLICJANTEM (czemu policjanci z drogowki jezdza parami-jeden umie czytac drugi pisac) badzmy solidarni bo dojdzie do tego ze za 5zł podpowiemy koledze by skupił się na przysiadach a nie umiejetności stania na głowie na wydolnościowym.. paranoja
|
|
pewnie odkrył jak ludzi w bambusa robić i dostawać część tej kasy za smsa ;) Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
wyczerpujaca odpowiedz Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
kaskamarcin - mam zgoła ODMIENNY zawód :-) nawet nie wiesz JAK BARDZO. ach - i pisze się MIKRORINGI a nie MIKROLINGI Myślałam, że się przejęzyczyłaś ale widzę, że się powtarzasz. Kończę bezcelową dyskusję - a tych, które szukają wiecej info zapraszam do lektury FORUM na www.wizaz.pl
|
|
Piszę szybko i dlatego i się nie powtarzam tylko pisze swoje zdanie tak jak ty ok nie ma co tu pisać napisałam już każda dziewczyna sama sobie niech dobierze i zobaczy co jej się dobrze nosi i jaka metoda odpowiada każdy ma swoje zdanie ja mam takie i tyle. A każdy może mieć swoje zdanie nikt mu nie broni.
|
|
1. Dokumenty na stronie ambasady + te, które uważasz, że Ci się przydadzą i podwyższą Twoje szanse. 2. Szanse - hmm...zawsze jest szansa..zaje***ć szympansa :), a tak poważnie to zależy na kogo trafisz, jakie będziesz miał szczęście, co będziesz mówił, w każdym przypadku wygląda to inaczej. 3. Cenę opłaty wizowej i wszelakie informacje znajdziesz na polskiej stronie Ambasady (nie piszesz o jaką wizę się chcesz starać) WNIOSEK: wejdź na stronę http://polish.poland.usembassy.gov/ tam są wszystkie potrzebne informacje! no..może poza tym jakie są Twoje szanse, że ją dostaniesz...ale tego nikt Ci nie powie.... Pozdrawiam. Głos Rozsądku
|
|
Koleszka mowil ze w Salwadorze 1 funt (0.45 kg) KOKI chodzi po 400 USD w Europie dostaniesz za to 10 razy tyle czysty zyska a i pozwiedzasz troche. Zainwestuj w bilet i walizke z podwojnym dnem. Kto nie ryzykuje ten w kozie nie siedzi :)
|
|
no to dobrze, madzius a jak myślisz gdzie mogą mieć od ręki turkusowe soczewki? bo jak byłam na długiej to za 3 tyg dopiero by sprowadzili
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |