piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy Wałęsa kłamie?

WaWa- Hempszop TO JEST TO

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy Wałęsa kłamie?

Myślę o niedzieli, jak uda mi się coś załatwić na więcej osób to odezwę się. Dziękuję za informacje :)

Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było
Cytat własny (copyright ©)

FASHION HOUSE - Outlet Centre Piaseczno

Monika983 pozytywna-zdałam :) a Ty też w Radomiu zdawałaś?

ciekawe co zrobia z ławkami ktore beda stac na sali gimnastycznej w ekonomiku?? bo napewno będą stac bo sa probne matury, i ja watpie zeby komus sie chcialo o 23 znosic i ustawiac je na poniedzialkowa mature z angielskiego he

Haha no nie no nie moge:) Ciekaw jestem czy człowiek zapytany o Łomżę skojarzy ją z ŁKSem czy z tym że OKE w Łomży obejmuje podlaskie i warm-maz. A tak wogóle co to za podziały? W drzewnej młodzież nie bystra a w I niebiańska anielska i co jeszcze? Zresztą czemu miasto nie dało pieniędzy na odrestaurowanie budynku skoro tak się tego czepiasz?

PS. Nie uczyłem się w Drzewnej:)

Polecam równiez lasvegas, znajomy tam robi, solidna firma, jak cos z samochodem mi sie dzieje zawsze jade tam, no czesto ciezko0 sie dopchac ale wole dluzej poczekac a miec dobrze zrobione

Sorki, że powielilem na forum ten temat. Ale przychylam się do zapytania rybka22. Ile tej kasy się daje wg Waszych oberwacji?

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org