Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Wałęsa kłamie? |
WaWa- Hempszop TO JEST TO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Wałęsa kłamie? |
|
FASHION HOUSE - Outlet Centre Piaseczno
|
|
Monika983 pozytywna-zdałam :) a Ty też w Radomiu zdawałaś?
|
|
ciekawe co zrobia z ławkami ktore beda stac na sali gimnastycznej w ekonomiku?? bo napewno będą stac bo sa probne matury, i ja watpie zeby komus sie chcialo o 23 znosic i ustawiac je na poniedzialkowa mature z angielskiego he
|
|
Haha no nie no nie moge:) Ciekaw jestem czy człowiek zapytany o Łomżę skojarzy ją z ŁKSem czy z tym że OKE w Łomży obejmuje podlaskie i warm-maz. A tak wogóle co to za podziały? W drzewnej młodzież nie bystra a w I niebiańska anielska i co jeszcze? Zresztą czemu miasto nie dało pieniędzy na odrestaurowanie budynku skoro tak się tego czepiasz? PS. Nie uczyłem się w Drzewnej:)
|
|
Polecam równiez lasvegas, znajomy tam robi, solidna firma, jak cos z samochodem mi sie dzieje zawsze jade tam, no czesto ciezko0 sie dopchac ale wole dluzej poczekac a miec dobrze zrobione
|
|
Sorki, że powielilem na forum ten temat. Ale przychylam się do zapytania rybka22. Ile tej kasy się daje wg Waszych oberwacji? rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |