piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W przygotowaniu smoleńska prowokacja w czasie ciszy wyborczej

sudan sun i jeszcze sunschine koło K1

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W przygotowaniu smoleńska prowokacja w czasie ciszy wyborczej

ja mam pare wzorów biznes planu, jesli chcesz moge pomoc

Już jutro o godz. 18.00 zapraszamy na koncert do Bonaru.

Niedzielny finałowy koncert ze względów pogodowych został przeniesiony również do Bonaru.

Zapraszamy

DiDi

Kontakt mmp5@vp.pl

OOOO to dosc dlugo trzeba czekac. Z tego co wiem to nie ma wymagan odnosnie plywania.

Do którego centrum handlowego w warszawie najlepiej sie udać na zakupy? gdzie jest największy wybór i najlepsze ceny???

poszukaj w sklepach z firanami na rogu sikorskiego i wojska polskiego są 2, nie wiem jaki jest w nich wybór ale warto zajrzeć. kolejny jest obok ulicy makowej i jeszcze jeden na nowogrodzkiej przy parku. narzuty mogą jeszcze być w sklepie z pościelą na ulicy farnej jest to"sklep w sklepie" na wystawie jest duzy napis ze sklep z pościelą jest w głębi... tam widziałam kilka fajnych :)

powodzenia!!

arkadia, duzy sklep i spore przeceny. raczej i tak juz wszystko przebrane. jak spotkasz cos fajnego to nie ma rozmiaru itp. itd. ale warto sie wybrac moze akurat cos wpadnie w rece

Ja z kolei bym radził iść do takiego, gdzie mniej tłumów - na przykład Blue City, a na przeciwko Reduta. Sklepów mniej niż w Arkadii, ale i tak sporo sensownych i spore szanse, że się coś znajdzie, i komfort zakupów większy. Chociaż trochę już późno na szukanie.

no dokładnie zgadzam się.. tez kiedyś się uczyłem.. ale to przeszkadza.. ale żeby nie było przyjezdnych eLek było by o wiele luźniej i lepiej.. Przyjezdnym "L" mówimy nie!

Też słyszałem bardzo dobre opinie na temat Spółdzielczej, ale miejsce trzeba rezerwować duuuużo wcześniej

Masters - Żono Moja

koniecznie daj znac kiedy otwarcie bo napewno wybiore sie do ciebie na degustacje :) fajnie,ze pytasz ludzi o opinie i z tego co widze liczysz sie ze zdaniem forumowiczow - mam nadzieje ze twoje podejscie nie zmieni sie wraz z uplywem czasu. Co prawda nie wszystkim mozna dogodzic bo ten lubi to a tamten siamto, ale ze swojej strony zycze ci samych zadowolonych klientow i ogolnie powodzenia! Pozdrawiam

Śmiejecie sie z tego klubu a sami zapewne tam bywacie co sobota. Prawie cały parking zastawiony jest samochodami na "BL"... I jak są tam jakieś bójki to wiecznie ktoś z Łomży w nich uczestniczy. Tam panuje większa kultura niż w jakimkolwiek innym klubie w Łomży.

A apropo gimnazjalistów to pełno jest ich w łomżyńskich klubach. Wieczne naćpani i pijani... Ktoś powinien sie tym zając!

Do oloboom:

Jak mogą sie tam bawić sami gimnazjaliści skoro cały parking jest zastawiony ze nie ma gdzie zaparkować. Oni raczej nie przyjechali tymi samochodami. Sie zastanów człowieku co piszesz.

Treść jest ukryta

W końcu żyje i był w tym samym szpitalu to co mieszkał obok w LEEDS :p

Niema takiej możliwości żeby biegi nie wchodziły, nawet przy oleju gęstym jak tawot, albo posypało się sprzęgło albo skrzynia, ale ja bym stawiał na sprzęgło, zadzwoń w poniedziałek do firmy lasvegas na starej bazie wzgs to ci pomogą508 303 085 albo 503 374 715

zawitaj do mechanika to ci powie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org