Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Potrzebna jest inicjatywa i zbudowanie obozu ludowo-konserwatywnego |
PS. A może w naszych kablówkach pokazaliby ten film o Szeryfie? Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Potrzebna jest inicjatywa i zbudowanie obozu ludowo-konserwatywnego |
Czy Bielsko to taka metropolia?
|
|
Powoli - od czegoś trzeba zacząć !!!
|
|
Mamy pytanie kiedy zbudujo albo chociarz wyremontują stadion ???????? W np. Grajewie to chociarze remontuja stadion ogradzajo i tp...a ŁKS teraz jest Mistrzem wygrywa mecze na własnym stadionie ale czemu nie moze byc dlanich troche wygodniej bo napewno na takim starym stadionie to do bani.To Mam Pytanie do władz Kiedy bedzie wyremontowany stadion albo nowy(ale tego to sie nie doczekam) ??
|
|
Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie. Odwołuj sie od wyroku (jeżeli masz rację). Jeżeli nie masz, to nie pisz tak, bo ludziki to czytają i jeszcze gotowi uwierzyć, że sądy nie są sprawiedliwe. Pozdrawiam.
|
|
W grudniu ma być ogłoszony przetarg na przebudowe lub zburzenie starego i wtym miejscu wybudowanie nowego stadionu. Prace mają w marcu ruszyć. Z tego co mówią działacze klubu to stadion ma mieć 4-5 tysięcy krzesełek, część trybun zadaszenie, sanitariaty, stanowiska komentatorskie, sztnie pod trybunami. Jak starczy pieniędzy to ma być zrobiona podgrzewana murawa i ewentualnie oświetlenie. Ale co z tego wszystkiego wyjdzie? Zobaczymy za rok! lara
|
|
Nnno nieźle. Cechą narodową Polaków Panie Adamusie jest opilstwo. Co wiedzą ludziska podobno na całym Świecie. A przecież nasze Państwo ostro z tym walczy. A czy sądy nie są państwowe? Niezawisłym, pewno wisi, jaką politykę (przynajmniej formalnie) się u nas prowadzi w zakresie walki z alkoholizmem.
|
|
Tak jak napisał mój poprzednik: w zimie ma być rozstrzygnięty przetarg. Co do pojemności to słyszałem że ma ona wynosić nawet 8 tysięcy. A co do murawy i oświetlenia to CHYBA dopiero jakby w Łomży miała grać Młodzieżowa Reprezentacja Polski. POzdr. www.lks.lomza.tk sokół
|
|
Ale sie miło zrobiło, jak przypomniałem sobie tę "starą" Łomżę z mego dzieciństwa. Pamiętam, jak byłem jeszcze małym kajtkiem, Szeryf pomógł mojej Mamie nieść siaty z ciężkimi zakupami - pod sam dom. Taki był równy gość. Zrobił wtedy na mnie wielkie wrażenie - szczególnie te jego colty, kamizelka i kapelusz. A z tymi pistoletami zostawianymi na komendzie to prawda - milicjanci rzeczywiście wypisali mu "pozwolenie" na broń. Zresztą nie raz im pomógł na nocnych patrolach. Łomży brakuje teraz takiego kolorytu, ale przede wszystkim obywatelskiego wzorca zachowania, jaki prezentował Szeryf. Pozdrawiam, łezkę ocierając. grover
|
|
Stadionu nowego to sie niespodziewajcie, ale bedzie jego renowacja wnajblizszym czasie bo sa nato przeznaczone srodki w przyszlym budrzecie miasta. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |