Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W przygotowaniu smoleńska prowokacja w czasie ciszy wyborczej |
sudan sun i jeszcze sunschine koło K1
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W przygotowaniu smoleńska prowokacja w czasie ciszy wyborczej |
ja mam pare wzorów biznes planu, jesli chcesz moge pomoc
|
|
Już jutro o godz. 18.00 zapraszamy na koncert do Bonaru. Niedzielny finałowy koncert ze względów pogodowych został przeniesiony również do Bonaru. Zapraszamy DiDi
|
|
Kontakt mmp5@vp.pl
|
|
OOOO to dosc dlugo trzeba czekac. Z tego co wiem to nie ma wymagan odnosnie plywania.
|
|
Do którego centrum handlowego w warszawie najlepiej sie udać na zakupy? gdzie jest największy wybór i najlepsze ceny???
|
|
poszukaj w sklepach z firanami na rogu sikorskiego i wojska polskiego są 2, nie wiem jaki jest w nich wybór ale warto zajrzeć. kolejny jest obok ulicy makowej i jeszcze jeden na nowogrodzkiej przy parku. narzuty mogą jeszcze być w sklepie z pościelą na ulicy farnej jest to"sklep w sklepie" na wystawie jest duzy napis ze sklep z pościelą jest w głębi... tam widziałam kilka fajnych :) powodzenia!!
|
|
arkadia, duzy sklep i spore przeceny. raczej i tak juz wszystko przebrane. jak spotkasz cos fajnego to nie ma rozmiaru itp. itd. ale warto sie wybrac moze akurat cos wpadnie w rece
|
|
Ja z kolei bym radził iść do takiego, gdzie mniej tłumów - na przykład Blue City, a na przeciwko Reduta. Sklepów mniej niż w Arkadii, ale i tak sporo sensownych i spore szanse, że się coś znajdzie, i komfort zakupów większy. Chociaż trochę już późno na szukanie.
|
|
no dokładnie zgadzam się.. tez kiedyś się uczyłem.. ale to przeszkadza.. ale żeby nie było przyjezdnych eLek było by o wiele luźniej i lepiej.. Przyjezdnym "L" mówimy nie!
|
|
Też słyszałem bardzo dobre opinie na temat Spółdzielczej, ale miejsce trzeba rezerwować duuuużo wcześniej
|
|
Masters - Żono Moja
|
|
koniecznie daj znac kiedy otwarcie bo napewno wybiore sie do ciebie na degustacje :) fajnie,ze pytasz ludzi o opinie i z tego co widze liczysz sie ze zdaniem forumowiczow - mam nadzieje ze twoje podejscie nie zmieni sie wraz z uplywem czasu. Co prawda nie wszystkim mozna dogodzic bo ten lubi to a tamten siamto, ale ze swojej strony zycze ci samych zadowolonych klientow i ogolnie powodzenia! Pozdrawiam
|
|
Śmiejecie sie z tego klubu a sami zapewne tam bywacie co sobota. Prawie cały parking zastawiony jest samochodami na "BL"... I jak są tam jakieś bójki to wiecznie ktoś z Łomży w nich uczestniczy. Tam panuje większa kultura niż w jakimkolwiek innym klubie w Łomży. A apropo gimnazjalistów to pełno jest ich w łomżyńskich klubach. Wieczne naćpani i pijani... Ktoś powinien sie tym zając! Do oloboom: Jak mogą sie tam bawić sami gimnazjaliści skoro cały parking jest zastawiony ze nie ma gdzie zaparkować. Oni raczej nie przyjechali tymi samochodami. Sie zastanów człowieku co piszesz.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
W końcu żyje i był w tym samym szpitalu to co mieszkał obok w LEEDS :p
|
|
Niema takiej możliwości żeby biegi nie wchodziły, nawet przy oleju gęstym jak tawot, albo posypało się sprzęgło albo skrzynia, ale ja bym stawiał na sprzęgło, zadzwoń w poniedziałek do firmy lasvegas na starej bazie wzgs to ci pomogą508 303 085 albo 503 374 715
|
|
zawitaj do mechanika to ci powie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |