Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński zmienia zdanie i deklaruje.... |
KONIEC ŚWIATA.......EURO BĘDZIE
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński zmienia zdanie i deklaruje.... |
Jeśli chodzi o Majów to według ich wierzeń żyjemy w czwartym świecie i nie można stwierdzić czy w ostatnim. Ich kalendarz kończył się już 3 razy a 23.12.2012 ma się skończyć po raz 4. Natomiast wg naukowców co 11 tys. lat występuje coś takiego jak nad aktywność słońca i jest to normalne tak samo jak zmiana pór roku. Podczas tych nad aktywności bieguny zmieniają położenie; zalewa się cześć starych lądów, ujawnia część nowych i to ma się wydarzyć w 2012 roku, ale dokładna data nie jest zanan. Polskę ma minąć ta katastrofa, ale po niej możemy cofnąć się nawet do epoki kamienia łupanego. Wg religijnych przepowiedni ma wystąpić wielki potop, Kilka krajów europy ma ocaleć (co zgadzało by się z naukowymi badaniami nad tym zjawiskiem). Można poczytać na ten temat bardzo Ciekawe artykuły, ale czy ktoś w to wierzy??? Indywidualna sprawa...
|
|
jezeli to prawda to szacun dla tych ludzi zeby kazdy byl na tyle odwazny to wszystkim nam zyloby sie sto razy lepiej
|
|
Buahaha wizytówka miasta .Ciągłe problemy finansowe ,szopki czy zagrają czy nie zagrają , nawet normalny trener pracy się podjąć nie chce tylko jakichś frajerów od w-f zatrudniają i non stop groźba bankructwa.Tez mi wizytówka. Też na mecze chodziłem i chciałbym żeby było na poziomie to wszystko ale spójrzmy prawdzie w oczy.Nie daja kasy bo po co jak i tak za miesiąc znowu będą prosić. Muwiłem juz 100 razy ,że dopóki nie będzie obrotnego gospodarza (nie takiego jak Kosiorek napewno) to nic się nie zmieni.
|
|
hehhe a tak sie wlasnie zastanawialem kto jezdzi tym audi q7 teraz wszystko jasne dla tych co nie orientuja sie ile taki samochod kosztuja niech wejada sobie na motoallegro szczeka opada ale z lomzynska mentalnoscia nikt tu niczego nie zrobi juz raz probowalem zorganizowac akcje ale wyszlo jak zwykle czyli nic bo po co
|
|
super , to dobra wiadomosc dla Łomzy , że są ludzie aktywni i wolontaiusze oddani tak wąznym sprawom
|
|
witam wszystkich pracowałem u czlowieka nazywanego na tym forum jako "pan T".musze powiedziec ze styl straktwania pracownikow przez tego czlowieka daleko odbiega od jakichkolwiek norm,na porzadku dziennym sa wyzwiska typu:palant,złodziej...itp.zdazało sie ze pan T wkładał dziewczynom ręce za spodnie,czego nie bylem swiadkiem ale słyszałem to od pracowniczki ktora własnie tak została potraktowana.osoby ktore nie mialy okazji poznac tego czlowieka nie zdaja sobie sprawy jak czlowiek na takim stanowisku moze dysponowac tak kolokwialnym,plebsowym jezykiem ktorego nie powstydzilyby sie panowie przebywajacy 24 godziny na dobe pod sklepami monopolowymi.nastepna sprawa jest oczywiscie forma traktowania pracownikow,panu T nie da sie wytłumaczyc swoich racji,pan T wie wszystko najlepiej,czy sumiennie czy nie wykonujesz swoje zajecie i tak czeka cie solidna reprymenda.pan T zazwyczaj wybiera sobie jedna osobe ktora w jego mniemaniu dysponuje najsłbszym charakterem,ktorej dostaje sie za wszystko.rotacja w firmie jest tak duza ze w ciagu trzech miesiecy moze sie tam zwolnic nawet 20 osób i mysle ze głównym czynnikiem takiego stanu rzeczy jest pan T,bo w innych firmach tego typu ludzie pracują latami,tu niestety to nie jest realne:) pozdrawiam
|
|
Mariusz masz rację , zawsze były nieodpowiednie zarządy i działacze. Czytałem ostatnio list otwarty z roku 2005 , chyba dalej jest aktualny (poza stadionem) Wtedy mieli rację że za te pieniadze nie da się utrzymać stadionu i tym bardziej grup młodziezowych. Jak był zarząd Pana Kaseji i Choinskiego były pieniadze z promocji na np. na wyjazdy. Wczesniej to nie było możliwe a później stało sie to nie możliwe. Szkoda słów , zycie pisze różne scenariusze ale nigdy nie spodziewałem się że Łomzyński KLub Sportowy będzię główną przeszkodą w życiu , działaniu i pracy.
|
|
No fakt nie pomyślałem o tym. Mój błąd. Ale Wtorek widzę że już znalazłeś odpowiednią przejściówkę także nie ma problemu:)
|
|
Jak by mieli o coś się martwić to bardziej o drogi którym sól szkodzi niz o nasze samochody.
|
|
witam co sie dzieje z nasza klasa od rana nie chce mi sie otworzyc strona czy ktos ma jeszcze takie same problemy
|
|
a 2240 można kupić nówkę sztukę http://www.allegro.pl/item522541423_hp_pavilion_dv5_1100ew_ql62_2x2_0_ati_3450_nowe.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |