piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wehikuł czasu

Czesc

Xbox bez przerobki ci nie odtworzy divixa... Tam pisze ze niby jak chcesz obejzec film musisz sciagnac sterwonik z xbox live. Przerob konsole i wykorzystaj ja w PELNI !

Pozdro,

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wehikuł czasu

hehehehe podobny numer zrobili mu w hurtowni w Ciechanowie, wszyscy złożyli wypowiedzenia, ciekawe ile spokoju będzie w dawnym sklepie Justa...

ile razy bylas na kreglach? lodowisku? jakims paint ball'u? strzelnicy? ile?

a ty ile razy jesz w tygodniu w restauracjach ze tak ci tego potrzeba?gotowac nie umiesz?moze zainwestuj w ksiazke kucharska

co myślicie o roku 2012 tyle teraz sie na ten temat mówi w internecie w telewizji , wszyscy znajomi podejmują ten temat. czy to wszystko jest możliwe zbyt dużo wiadomości sie pokrywa od majów aż do naukowców badających strukturę ziemi. czy to sa tylko spekulacje tak jak przed rokiem 2000

W Piatnicy wiem, ze jakis zaklad mial, ale nie pamietam nazwy...

rzeczywiscie jak zorganizujemy te mistrzostwa europy to bedzie koniec świata

sylwester w RETRO - wasze opinie???

Jarek

bujda:D nikt nie wie kiedy nadejdzie koniec swiata

ta new age :P będziemy chipowani jak krowy :p

abelkaim

dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]

już po i ch(...)sto

A nie wiecie czy w tym roku na lodowisku sprzedają karnety?

Popieram optymistkę. Najlepsza cena w Savanie na Browarnej ;] ,pizza też bardzo smaczna .

jakiśrok temu też założyłam tu ten temat

Podpisuję się pod słowami Neti. Ja też często robię zakupy w tych sklepach i jestem bardzo zadowolona z obsługi jak i z towaru a co do właścicielek to nie jedna łomżynianka chciałaby tak wyglądać jak one.

Tak w temacie to proponowal bym cos na podobienstwo sphinx-a. Wsadz do no meniu te steaki, shorme , kebab tylko taki konkretny prawdziwy nie to to co serwuja na dworcu i jakies inne miech :) Jak lokal bedzie mial styl i ceny beda przystepne to ludzie beda przychodzic no i jeszcze koncesja na alkochol mysle ze podstawa. Piwo wino co do wodki to nie jestem przekonany czy w restauracji to dobry pomysl no chyba ze bedziesz wposzczac klientow w krawatach bo "klient w krawacie jest mniej awanturujacy sie:)"

moze moj post nie bedize w temacie za bardzo, bo srednio dotyczy klubu, ale po raz pierwszy od dawna na tym fotum a zwlaszcza w zwiazku z taka tematyka widze temat gdzie jeden post nie przegania drugiego bluzgami, to sie chwaili

klub łomżyński jest duża wizytówka miasta- wielokrotnie pytano mnie jak tam moja drużyna sie w lidze trzyma, wiedizeli ze jest cos takiego jak Łomża a pierwsze skojarzenie było z piłką nożną, to jedna z niewilu wartościowych rzeczy która w naszym mieście została...

poza najwiekszym chyba w europe placu z polbruku ..kpina...

Zapraszamy 9 stycznia - piątek, godz. 18.00 koncert rockowy w Bonarze.

Zagrają: KENAI, DNA oraz HOLY WATER.

Biletów brak, ale każdy przy wejściu będzie miał okazję wrzucić pieniążki do puszki WOŚP.
W czasie trwania koncertu przewidywane licytacje na rzecz WOŚP.

Takos

Wtorku, też tak pomyślałem, bo kąt ma 45 stopni... ale ja wolę 6/9...

Czy warto zatrudniać się jako Straż Leśna i dalej podejmowanie dalsze kroki o to wym kierunku ? I jak to jest w naszym regionie jeśli ktoś w tym siedzi proszę o wypowiedz ;)

Takos

A może obce L-ki palić , instruktrów aresztować a kursantów chłostać publicznie................
Ej Łomżyniacy , Łomżyniacy czy wy zawsze musicie mieć jakieś kompleksy !!!

Najmniej smacznie to w MC Donald. Wszytko pyszne jak plastyk

Jak dla mnie naj mniej smacznie w Mc Donald - chyba że ktoś lubi plastyk

to w końcu jak jest

Ten człowiek potrafi mnie rozśmieszyć xD

:):):):):):):)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org