piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co z reformą KRUS... ?

Pierwszy post i akurat o nowym (cudownym) przybytku - mi to ewidentnie pachnie rekalmą. W dodatku tanią...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co z reformą KRUS... ?

No co Ty Biedronke trzeba nową. A poza tym Laptopy i mikrofony przecież potrzebne. A no i utrzymywanie Lodowiska (czyt. Basenu) gdzie nie ma gdzie dupą ruszyć. Nie zapominajmy też o klubach innych dyscyplin sportu grającymi z okolicznymi wioskami. Bo czym się różni reprezentowanie Łomży 400 km stąd przeż ŁKS niż 20 km w gminie czy powiecie. ŁKS od chwili awansu do starej III ligi aż do dzisiaj jest wizytówką miasta (nie jedyną oczywiście ale myśle że główną) i kto temu zaprzecza jest albo głupi i nie wie co mówi albo po prostu ŁKSu nie lubi i mu wisi. A albo jest Prezydentem Miasta Łoma:)
Pozdrawiam wszystkich kibiców tych z trybuny od rzeki jak i tych z głównej:)
Teraz tylko nasza miłość może pomóc ŁKSowi!!!!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Games Point na Legionów :) Wszystko macie!

Te transparenty i tak nic nie dadzą. Władze miasta nie przekażą publicznych pieniędzy na stowarzyszenie, które formalnie nie ma władz, a jedyne co ma to długi w ZUS-ie i Urzędzie Skarbowym. Należy lepiej zapytać, czemu lokalny biznes nie chce pomóc klubowi w trudnej sytuacji. Jakby wszyscy członkowie Łomżyńskiej Izby Przemysłowo – Handlowej zrzucili się po 5 tysięcy złotych, to o długach ŁKS-u nie byłoby śladu, a i z budżetu miasta klub mógłby wtedy otrzymać dofinansowanie. Niestety, nasi lokalni przedsiębiorcy nawet porządnej kwoty na cel charytatywny nie potrafili zebrać podczas swojego wieczoru wigilijnego. Bo 3 tysiące złotych dla „Edukatora” na zakup sprzętu do terapii dla dzieci niewidomych i niedowidzących to nie powód do dumy, tylko raczej do wstydu. Lokalny biznesie, obudź się!!!

a mi tam smakuje pizza a obsługa ma gorsze i lepsze dni jak każdy

no apex to jedne z najlepszych maszyn ale też ***** ten sam uj te wszystkie maszyny to hujostwo bo jak kolega wcześniej mówił od tego same problemy ja od kad gram to same problemy ;/ ico z tego że czasami wygrasz 500 czy 50000 i tak to spowrotem wsadzisz taka prawda

Katon

Ludzie nie rozśmieszajcie z lokalnym biznesem... co wy nie wiecie kto długów narobił????!!!!!!!!!!!!!!! nie rozśmieszajcie mnie, sił mi brak jak takie pierdoły czytam. idżcie pod okna/dom i im powiedzcie.....

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

pan i władca:

który to juz raz, gdy pojawia się temat o próbie ratowania ŁKSu ty zawsze staniesz po stronie brzezińskiego. wiadomo jesteś jego paziem, masz w tym interes, ale zrozum MY mamy interes w tym, aby ten klub istniał i nie dlatego że mamy z tego jakąś kapuche... dla kilkuset osób jest to część życia, a dla kilku tysięcy byłby to sposób na ciekawe spędzenie łikendu.
to ŁKS sprawiał że tysiące Łomżyniaków sobotnim popoludniem było dumnych ze swego miasta

a transparenty już dały efekt... twoja interwencja w tym temacie o tym najlepiej świadczy

wiadomo, że winę za zaistniałą sytuację ponosza przede wszystkim poprzednie zarządy... ale w zarządzie ŁKSu w tamtym okresie byli również ludzie brzezinskiego. za co oni dostają PUBLICZNE (uwielbiane słowo przeciwników ŁKSu), rowniez moje, pieniądze?

Filmów się niektórzy naoglądali i myślą że tak jest i w Łomży...

- Lacoste Essential

- Versace Eau Fraiche

- Davidoff Echo

Mam do sprzedania GTA IV na pc. Instrukcja mapa i poradnik w języku polskim natomiast sama gra w języku angielskim. Cena 70 zł. a sprzedaje dlatego ze troche mi sie tnie ;/ Jest ktoś chętny ?

A ja jeszcze dorzuce,ze biorac Zelixe zaszlam w ciaze!Trzeba czytac porzadnie ulotke informacyjna...Ja tego nie zrobilam i mam juz dwojke dzieci:)Ale ile sie najadlam strachu przez te Zelixe to tylko ja wiem.Myslalam,ze przez nia urodze chore dziecko.Na szczescie tak sie nie stalo.Zelixa,meridia nie sa az tak bardzo szkodliwe dla malenkiego plodu jak np.zrobienie zdjecia rentgenowskiego w ciazy.Pozdrawiam i tez radze sie wiecej ruszac niz lykac te chemie...

Katon

Kochany mój, uwagi kieruj bezpośrednio do zainteresowanych, chętnie porozmawiam ;) Wniosków niw wysunęłam na podstawie filmów, takowych nie oglądałam, pomogła mi prosta matematyka. Policz ich zyski i koszt sprzętu, cenę lokalu, konserwację i całą resztę "małych", ale kosztownych głupot- wyjdzie Ci całe cudo. Ot, taka trudność.Szczerze pozdrawiam

EJ GODLES1992 a u mnie to co ? śniegu też pod klatką, tam zapadnij i odśnieżysz :)
pozdro.

To was w klatkach zamykają ?

Gdzie tanio zdjąć simlocka do SE?

musisz zarejstrowac sie w tej usłudze LIVE zeby wogle gre włączyc

Zgadzam sie z poprzednikiem, czemu nikt nie podszedl do wlascicieli jesli cos komus nie pasowalo, tylko teraz wyrzucacie swoje zale ?

w domu, kup kabel za 10zł i samemu

Gdzie dokładnie? :)

ja mogę mogę kupić. gg 2104002

Otwarcie chyba w marcu

ponadto Wójcik, Monnari, Big Star, 50 Sport, Sferis, Cache-Cache, Green Point ....

8. Dom Weselny FADOM
Nota: 1. Ze ktos tam robi bez urazy

dlaczego masz takie zdanie??

cena przystepna, wystroj ladny

czy jest ktos kto organizowal tam wesele lub byl gosciem weselnym i moze napisac pare slow o jedzeniu, obsludze??

a niby jaki on ma ten nowoczesny sprzet? co za sprzet moze miec dermatolog?

Gdzie w Łomży można naostrzyć łyżwy?

A w tej stokrotce wszystkie lokale juz sa zajete?? moze ktos wie gdzie trzeba sie zglosic zeby wynajac tam lokal.

Chce otworzyc restauracje w Lomzy, jak myslicie jakiego rodzaju restauracji w Lomzy potrzeba. Ja mysle o restauracji z tpowo amerykanskim jedzeniem: (steak, BBQ, hamburgery itp...)

Taco Bells ? Mówi Ci cos o tym ?
Ja bym bardziej proponował mexykanską kuchnie ma wiele wspólnego z Ameryka jednak jest duzo lepsza !
Burritos firmy http://freebirds.com/ są przepyszne uwiez mi że ta potrawa u nas w Łomzy mogła by spokojnie zdetronizowac kebab !

Katon

HokusPokus dobrze gada:) Ale ja tam bym wolał żeby wreszcie KFC w Łomży powstało:D

chuje jebane biora zwierzeta bo mysla, ze dzieciopm sie spodoba...dzieciak niestetyy nie lubi i wyrzucaja... chamy zajebane tylko kopow najebac kurwom i czerwona farba oblac... zeby kazdy wiedzial, co za menda z niego jest

Officzek to co ?
chcesz ?

SPADNIE RAZ NA PIĘĆ LAT SIEDEM CENTYMETRÓW ŚNIEGU I WIELKIE HALO ROBICIE,NORMALNIE STAN KLĘSKI ŻYWIOŁOWEJ,BO Z KLATKI 10 M NA PRZYSTANEK LUB PARKING TRZEBA BRNĄĆ.JAZDA NORMALNA JAK TO W ZIMĘ TYLKO CHYBA ZAPOMINACIE JAK PRAWDZIWA ZIMA WYGLĄDA.

obudź sie :)

Zgadzam się ze Zbychem.

Jak to ktoś kiedyś powiedział: "Cóż te problemy znaczą w perspektywie zbawienia wiecznego"

Zdecydowanie szybciej i lepiej byłoby rozpalić ognisko na środku pokoju..

Kup sobie chłopaczku słownik bo się ośmieszasz, przecinki też by się przydały...

czy ktoś był na łyzwach,no i jak było?????????

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org