Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyniki sondażu:Czy jesteś za wstąpieniem Polski do Unii Europejskiej? |
hmmm i nic nie wiedzialam:)) andrzej jarota
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyniki sondażu:Czy jesteś za wstąpieniem Polski do Unii Europejskiej? |
Co o nim myślicie?
|
|
Musze pgratulowac pani Ruszczyk pomysłu na zaistnienie w świadomości mieszkańców Łomży. Jak widać niedoszła radna miejska jest ambitna i chce zmienic branżę ( z handlu skórkami na polityczną ), tylko zastanawia mnie czy do 2006 r się nie " wypali " . początek naprawde niezły i wiem co mówię . pozdrawiam miłośnik Łomży BOSS
|
|
Czemu sie nie mozesz polaczyc? Jaki blad wyskakuje? Jakiego programu uzywasz? °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Panie Augustyniak na pana miejscu zastanowiłbym się,gdzie jest miejsce pana w polityce.Z tego co pan tu pisze,to myślę,że nie w SLD.Z tego co pan napisał o swoich poglądach to może partia Ikonowicza jest dla pana najlepsza.SLD to partia wolnorynkowców,liberałów i kapitalistów.Zresztą na tym forum,ktoś kto podpisał się L.MILLER nie widzi pana w swojej partii.Nie wiem czy to jest naprawdę premier Leszek Miller,ale jak to on to pana kariera w SLD właśnie się kończy. A tak na marginesie to co władze łomżyńskiego SLD twierdzą na temat pańskich wypowiedzi i krytyki premiera i innych ludzi z SLD ? Panowie z łomżyńskich lub wyższych władz SLD wypowiedzcie się na ten temat. °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Mi się nie chce. °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
.......taaak, tak, fajnie by było:) Niestety to się chyba inaczej odbyło:))))) Mój szwagier też by mi pożyczył samochodu:)) (to tak odbiegając od tematu;)) aleks
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |