niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pazerny ksiądz...

kazde orginalne perfumy kosztuja znacznie wiecej a bi-es ma odpowiedniki orginalnych perfum oczywiscie nie trwale ale zapach bardzo zblizony
moim zdaniem najlepsze meskie perfumy to ALLURE Chanel , Emporio Armani Night ( Emporio Armani She Night -dla kobiety) cuuudowne:):):)
Hugo Boss szare nawet nawet:-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pazerny ksiądz...

juuuz kuuurwaa zapie.rdalam !!!!

tak tak gorzalke mielismy z soba, ale o mikrofali nie pomyslalam.do wuja wafla zaplacilam za sylwka a nie za cyrk

To dopiero początek...

BYŁ BĘDZIE JEST ŁOMŻA ŁKS !!!

widzisz ja ogolnie nic nie mam do drzwi otwieranych w ten sposob ale troszke mnie smieszy takie podejscie: ,,nie stac mnie na lamborghini to przerobie swojego golfa,polo,astre itd na lamborghini.'' gdzies w sieci widzialam fotke malucha przerobionego na jakis inny samochod. naprawde zalosnie to wyglada... jak znajde to wrzuce... ogolnie rzecz biorac takie samochody po tuningu sa fajne, ale na jakies zloty tuningowców a nie na nasze polskie drogi... jak juz mowilam te brewki czy male spoilery - ok, ale nie jakies kosmiczne przerobki,ktore zamiast upiekszac - szpeca...

Czego się spodziewaliście po tym lokalu? Od dawna wiadomo, że to totalny syf.

Takos

Witam czy w naszej mieścinie mozna sobie zrobic taki zabieg jesli tak to gdzie najlepiej i jakie ceny

tak ciezko poszukac w google? http://ogloszenia.adverts.pl/

Dzisiaj baba na parkingu przy Kauflandzie wyjechała mi,nawet nie spojrzała czy nic nie jedzie...

to nie są sentymenty
to zaczyna sie radykalizm !

BYŁ BEDZIE JEST !

Mieszkańcy Łomży WSZYSCY RAZEM ZJDENOCZENI WALCZMY O ŁKS !

Dlatego ja mam wyje.bane na te wszystkie "lokale"... Wolę sobie posiedzieć na sylwka u kumpli lub w domu - przynajmniej wiem czego mogę oczekiwać.

a przepraszam czy właściciele zapłacili VAT od tych 400zł? bo suma 4.000 to już dosyć duża??

po co to zakładać kilka wątków o tym samym, ta sama osoba a kilka nicków... Wyżal się na jednym wątku, obsmaruj do woli ale nie przynudzaj.

bylo bardzo fajnie jedzenia bardzo dużo i świeże bylo super

ja bym proponowal blokade drogi na wojska polskiego. bo o ile siegam pamiecia podobny transparent byl juz przed ratuszem zostal szybko usuniety i jakos panowie w ratuszu nie przejeli sie nim zbytnio

Lepszy zmywak w Anglii niż dorosły facet mieszkający z rodzicami ;-)

31.12 w Białymstoku
stacja Auchan: 95 po 3,09
stacja Statoil: 3,29

Jeden z forumowiczów wcześniej...

acha i jedno pytanie czemu jak jest samochud na parkingu zaparkowany, to w wiekszości kobiety obchodza go z tyłu, a nie odprzodu gdzie np jest chodnik?
To jest bardzo wkur... jesli włącza sie wsteczny celem wycofania i włączenia sie do ruchu a tu co... idzie sobie kobietka za samochodem jakby nigdy nic, czesto gesto jeszcze prowadząc dziecko za ręke, mając do swojej dyspozycji sprzodu samochodu pusty, bezpieczny chodnik. Nierozumiem tego!!!!!

...i drugi później:

inny przypadek : wieczór ok 21-ej , stoję na wąskim podjeździe , ni żywej duszy, z tyłu duży podjazd na parkingi. Wsiadam , zapalam silnik , zapinam pasy , wkładam wsteczny i powoli cofam. Z tyłu słyszę lekkie uderzenie , zatrzymuje się i widzę kobietę która się przewróciła. Jak zjawa , a w promieniu paru km żadnej żywej duszy. Do tej pory nie mogę zrozumieć jak to możliwe , że tak się stało.

Coś w tym jest :D

wreszcie ktoś sensowny w temacie chorób skóry pojawił się w naszym pięknym mieście, byłem dziś u doktora klepackiego na małochwskiego z kurzajką gigant którą nasi "specjaliści" nieskutecznie smażyli mi wielokrotnie azotem, usunął mi ją fachowo laserem i problem z głowy. polecem wszystkim, konkretny i pracuje na super sprzęcie

O kat ja *******ę hahah to ładnie ładnie przez jednego tumana lokal się schajtał pfff

Mój ulubiony to XS paco rabanne , ale nie tanie.

Treść jest ukryta

Ja się natknąłem na ploty że już i zamknięty pozostanie. Jakies perturbacje z umową wynajmu.

Ale czy to prawda - nie wiem.

Ładnie wczoraj padało.Dziś miałem dużo odśnieżania :]

jak mnie pamięć nie zawodzi to hel jest drogi i pewnie tylko duże butle mają.
dodatkowo trzeba mieć na wymianę albo dodatkowo kaucję.
może w 1000 się zmieścisz.
odpisz ile kosztuje i czy nie lepiej dmuchać balonów samemu.

jeśli jakaś sieciówka to Readys - kuchnia grecka. Dużo jedzenia za przyzwoite pieniądze.

rudy błazen z druhem

bedzie taM STAŁO srebrene BMW :) hehe i powiedz ze chcesz płytki rowek na łyzwie bo ineczej to lipa.

SUPER :) bo mam kredyt na 40 lat na dom:)) nie bede musial placic!!!!! :)

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=16694
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=17188
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=17127
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=16509
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=17072
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=16305
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=13570

wszystkim nawet takiemu wlascielowi hurtowni wbrew pozorom traktowanie ludzi po ludzku danie im godziwych pieniedzy za prace nie oznacza mniejszych zyskow dla firmy z wlasnego doswiadczenia wiem ze jak czlowieka traktuje sie normalnie nie stoi sie mu nad glowa to zrobi wiecej i rzetelniej swoja prace niz w przypadku gdy wysluchuje uwagi na swoj temat i za wszystko jest opierniczany

kończąc wcześniejszego posta

...

tej pomocy ze strony miasta tak na prawdę nigdy nie było, bo kto mi przypomni rozwiązania, pomysły przedstawione przez ludzi pana brzezinskiego, które wspomogłyby nasz klub? ja takich nie pamiętam... a przecież ci ludzie jednak byli w zarządzie ŁKSu.

Apeluję do wszystkich wrażliwych na los zwierząt ludzi, zamiast krytykować schronisko weżmy się wszyscy w garść i pomóżmy! Zima jest bardzo okrutna i dla psiaków w schronisku. Tam pracuje tylko troje starszych ludzi, a jest 160 psów. Woda i jedzenie w miskach zamarza i nie wszystkie psy zdążą zjesć posiłek. Trzeba boksy porządnie odśnieżyć, bo psom łapy puchną od przebywania na zlodowaciałym śniegu. Na dodatek ich samochód stary zdezolowany gruchot znow stoi u mechanika. Może ktoś może im pożyczyć samochod? A wałęsającym się psiakom pomagajmy dokarmiając je.
Chcialam zaznaczyc że w schronisku w Białymstoku jest taka sama ilość psow a pracuje tam 12 pracowników , są 4 samochody, w tym 4 pracowników którzy tylko zajmują się odławianiem psów. Schronisko szuka chętnego do pracy młodego, zdrowego mężczyzny, ale zarobki mogą być tylko najniższe krajowe.

Sama nie wiem co o tym sądzić, ostatnio przeczytałam nawet ksiażkę na ten temat, w której było opisane wszystko, mi. jak i co robić aby się uchronić przed tą tragedią. Tak jak ktoś wcześniej napisał, że to czy ktoś w to wierzy to tylko jest indywidualna sprawa, może nie chcemy w to wierzyć... a data 23.12.2012 bedzie data sądną. To nie bedzie koniec świata, tylko zmiana, część ludzkości się ocali... Mówia że Góry Smocze w Afryce bedę miejscem schronienia i ocalenia sie przed tragedio... a wiec wykupujmy bilety juz dziś, bo potem biletu do raju juz nie bedzie ;)

Żyjmy tak, jak by to miał być masz ostatni dzień...

dokladnie popieram Agent22 nikt przypussczam nie zrobil tego jescze ale mysle ze by sie przydalo to panu "T" tylko tak zeby w koncu mial z tego jakies konsekwencje bo z tego co wiem to juz pare osob cos probowalo ale nie wyszlo a dlaczego bo ludzie nie maja czasu na takie przepychanki jak czlowiek jest psychiczny to i nim zostanie i nic jego charakteru nie zmieni...

proszę o kontakt, jeśli ktoś znajdzie dowód osobisty- 696966853
prawdopodobnie zgubiony w okolicach urzędu pracy.

yeach Gejostok

a za co lubic tych bialorusinów ?

A ło:D ŻEBY TO BYŁA PRAWDA TO BYM SIE ZFAZOWAŁ HIEHE
Ale watpie a wogóle skąd wiesz. To twój pomysł czy też słyszałes gdzies w mediach? Jak najbardziej popieram. Ja np. mam km do budy

80 tys? lol ~65 morze zameldowanyh w lomzy, ale tyh co teraz mieszka(nocuje) morze raptem 10 tys

abelkaim

dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]

sluchajcie a mam takie pytanie. jest chyba jakis przepis nt odsniezania chodnikow przez wlascicieli posesji. jesli ktos np zlamie noge na takim nieodsniezonym chodniku to alkiem mozliwe ze wlasciciel bedzie mu placil jakies odszkodowanie,to prawda?

To prawda ale do tego w salach musi być poniżej 18 stopni.

Każdy coś tam gada i pewnie jakaś tam prwda w tym jest. A swoją drogą wszystkie te lokale swoje już przeżyły i nie dziwie się bogdanowi, że odpuścił sobie ten chlew. otworzy coś nowego to i może przez jakiś roczek czysto będzie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org