niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Za Macierewicza płacą podatnicy

Ja uwazam,ze na wyroznienie zasluguje dr.Szewczyk.Przyjmuje w Eskulapie.Jego diagnozy sa zawsze wlasciwe i leczenie nie trwa nigdy dlugo.Jest dociekliwy,mily i wyrozumialy.Leczy moje dzieciaki juz od urodzenia.Nigdy na Niego nie narzekalam.I dzieci sie Go nie boja,gdy ide na wizyte.Polecam!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Za Macierewicza płacą podatnicy

O Wenecji moge cos napisac,bo bylam tam na weselu.Sala ladnie udekorowana,jedzenie super,obsluga mila.cena przystepna.Trzeba tylko szampana samemu kupic i wybrac ciasta lub owoce.Chyba,ze cos sie w tej kwestii zmienilo.Polecam.

Słyszałam, że wspólnie z OKE coś będzie organizowane w Agrobiznesie. Spotkania w najbliższy wtorek i środę. Kurs w lutym.

ale znawcy.. wszyscy pewnie spędzili sylwestra przed kompem albo tv.. ;]

A jakies dokladniejesze info??

Amadeus polecam,za jakość się płaci,ale warto!

We wtorek i środę? A wiesz może, o której godzinie? Dzięki za podpowiedź

Jarek

ja proponuje na początku zainwestować w umycie autka a potem ewentualnie Tuning bo zal czasami ściska jak ktoś buja się odpicowana bryką która nie widziała myjni ;/;/;/...

z NASZA, jako ogolnie przyjeta przez NAS jak POLAKOW.

a do aniola mi daleko:P, jednak mimo wszystko uwazam to za glupie i traktuje jako niezgodne z (niech bedzie) MOJA wiara.

Prowokatorze,
mimo wszytsko uwazam ze osoba taka jak wrozka ma na pewno w sobie tez cos z psychologa, poniewaz jest w stanie wyczuc co trapi kogos kto do niej przychodzi i wie jak go podejsc zeby uslyszal to co chce uslyszec. Po albo stosownym wykszalceniu albo latach praktyki umie sie 'wyczuc' czlowieka i wie sie jak fo niego trafic i przmowic.

Jestem chrzestną i niewiem jaki kupić prezent temu bobasowi.Oczywiscie oprócz wyprawki do Chrztu.Jest to chłopczyk.
Czekam na propozycje.pozdrawiam

witam
tydzien temu bralem na bazie wzgs AKUMULATOR BERGEN 50 Ah 450A za 162zl i pali jak ta lala

moje np. nigdy jeszcze nie byly dodane :/

A można jeszcze nr rejestracji :D:D

Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było
Cytat własny (copyright ©)

idealnie nie pamietam ale był to wynik w granicach 115:65 dla Polonii

161rdc30
ale dopuki nie zrobio to sie nie pszekonasz. ja nie mam nic pszeciwko by wydac ze 4 setki pzy barze. to odpowiada ok 100 osobom w yamie :D

Polecam zaspół JOKERS tel 692092608 fajnie grają rozbawiają wesele

smigalem golfem II 5 lat i jak dla mnie jest to swietny samochod i napewno nie taki brzydki, podczas calej eksploatacji byla tylko wymiana lozysk w przednich kolach i sprzeglo a troche polski w moich rekach zwiedzil i nie balem sie ze do domu nie wroce, samochody praktycznie nie do zajechania, prosty jak budowa cepa wiec jak ktos ma smykalke wiekszosc zrobi sam, poza tym golf ma niezle oparcie w tanie i swietnej jakosci czesci

i z checia sam bym sobie kupil gdyby se trafil w niezlym stanie bo szukam taniego autka do roboty a za 2000-z kawalkiem, mozna miec niezle auto a jak ktos woli jezdzic maluchem to dla mnie jest smieszny i zalosny

Tu nie chodzi o to jaki błąd tylko o fakt że on w ogóle jest. Ja np nie chciał bym żeby ktoś na portalu który ogląda tysiące ludzi ktoś napisał Łamża czy coś w tym stylu...

Byłam, widziałam.Klub tylko dla pań.

Ci, którzy tam nie studiują niech się nie wypowiadają. Nie wiecie jak jest na wykładach, ćwiczeniach.
Nie uczą tam robienia tipsów, zapewniam ;D
Natomiast w kwestii anatomii, dermatologii, genetyki i biologii, fizjologii, patofizjologii, histologii, higieny, biofizyki, chemii, kosmetycznych surowców naturalnych, ziołolecznictwa, psychologii, fizjoterapii i masażu, propedeutyki medycyny, doraźnej pomocy przedmedycznej, etyki zawodu, zasad zdrowego żywienia, dietetyki (plan zajęć na I i II semestr, studia dzienne) nikt chyba nie powie, że są to typowe wykłady i ćwiczenia dla pustych lal z różowymi pazurami... Praktyczne zajęcia i wykłady są jak najbardziej na wysokim poziomie. Wszyscy jednak jadą po tej uczelni, bo to w Łomży. A nie wiem czy wiadome jest niektórym o tym: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=18002
Nie reklamuję w ten sposób szkoły. Chcę tylko, aby niektórzy nie kojarzyli studentek z PWSIP z osobami, które nie chcą w życiu niczego osiągnąć, jedynie biegać po domach i robić akryle za 5 dyszek...
Pozdrawiam wszystkich złośliwych, którzy bez większego interesu odpowiedzą na mój post co by pogrążyć "pustoróżowe wykształciuchy z Poznańskiej" Już mi Was żal;D ;D

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Ja juz nie upiore nigdzie, pralem w 2 myjniach w lomzy ale nie bede pisal w ktorych, teraz robie to sam i o wiele lepiej!

w pasmaterii na halach chyba na górze (kiedyś był)

1. Wchodzisz tu: http://www.orange.pl/portal/map/map/passwd_recovery

2. Wpisujesz swój nr tel....

3. Dostajesz nowe hasło na komórę...

4. Podczas logowania wpisujesz swój nr tel i hasło, które przyszło na telefon... Musi działać....... Później sprawdzasz w panelu jaki miałeś login. Ja tak robiłem niedawno, więc 100% działa logowanie wpisując swój nr.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

podsumowując kto w Łomży i oklicach NAPRAWIA jeszcze klimę :)

u mnie tez tak bywlo od wtorku chyba. Dzisiaj jest juz dobrze podobno nadejniki zmieniaja. Jednak problemy z polaczenem mam dosc czesto ;/

gdzie dokladnie znajduje sie cm professional w lomzy? podobno mozna tam zrobic kurs stylizacji paznokci, rowniez gdzies na ul Pieknej (gdzie doladnie?)

.

bez komentarza zero szacunku chołota a nie policja

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org