Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stary/nowy temat: Czy w Łomży będzie supermarket ? |
To w sobote o 19:00 w Koterii?? Fajnie by bylo, jakby te Panie (p. evaa:)) i ci Panowie, przeczytali tego posta i dali odpowiedz. Beda czy nie. Ew. spotkamy sie we dwoch. We dwoch tez sie mozna napic:) No ale lepiej w wiekszym gronie automobilistow:) Wiec moze niech kazdy dokona "samookreslenia". A w przypadku nieprzybycia na spotkanie niech zlozy "samokrytyke". Qufer
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stary/nowy temat: Czy w Łomży będzie supermarket ? |
:) :) :) I rozkrecilo sie, zeby tylko pomysly nie spalily na panewce. A co do bicia rekordów prędkości na szosie do Mężenina , to radze dac se spokoj to bylo dobre kiedys jak byl maly ruch , a teraz niewarto szkoda zginac mlodo.:) Rajd Ok , tylko nie caly zlozony z elementow sprawnosciowy, A moze konkurs poslizgu jak znow spadnie troche sniegu i wyrowna sie na starym dworcu:).
|
|
...i tak przy okazji wątku motoryzacyjnego :D ..........ciut nie "mistrz kierownicy ucieka": http://autokacik.pl/showthreaded.php?Cat=&Board=motokacik&Number=2024476&page=0&view=collapsed&sb=5&o=7&vc=1 ....aż się uśmiechnąłem jak to sobie wyobraziłem.... :)
|
|
...siostrę?:))...
|
|
Hahahaha dobre!!!!! Prawdziwa mistrzyni kierownicy z Niej ;) Spoko. Ciekawe jak sie czul ten koles za nimi??
|
|
Kazdy przynosi do "koterii" fotel z wlasnego samochodu: 1. Znak rozpoznawczy, 2. W razie braku miejsca jest na czym siedziec. A tak serio, to mozna by zarezerwowac stolik i po klopocie. Kto by wszedl i sie zapytal barmanki gdzie siedza ludzie np. z AŁ to moglaby mu wskazac. Evaa.... czy wiesz, ze Twoja nieobecnosc, trwale sie odbije na dzialanosci Klubu??:) Bedzie to naprawde wielka strata... mam nadzieje, ze na nastepne spotkanie juz przyjdziesz. Teraz, pod Twoja nieobecnosc, postaram sie uratowac jakos sytucje:))) 3maj sie w tej szkole:))
|
|
to ja dziś zachodzę rezerwuję stolik na samym końcu lokalu OK?
|
|
fajny temat na forum. :) kiedyś kupiłem chleb z przylepionym do spodu , spłaszczonym wstrętnym robakiem. moja znajoma znalazła w chlebie brudny paznokieć z palca stopy. a jeszcze ktoś znalazł w rogalu żyjącego żuczka , który wyszedł sobie z niego gdy rogal zostal rozcięty. i ten ktoś nalazł też gwóźdź w paczce cukru.
|
|
a i jeszcze kiedys , wprawdzie to nie o chlebie ale też ciekawe że w kaszance znalazłem całe kępy włosów tego czegoś z czego była zrobiona. smacznego. :)
|
|
Kochani bardzo nam przykro ale Koteria w Sobotę 25 stycznia jest zamknięta (wynajęty lokal). Zapraszamy serdecznie w Piątek lub od Niedzieli. Pozdrowienia
|
|
Hmm jesli Koteria w sobote "zajeta" to moze poniedzialek?:)))
|
|
Moze w sumie byc podajcie lokal a ja sie dostosuje, tylko piszcie od razu adres knajpy bo od jakis 3 lat nie jestem na biezaca za bardzo (studia w Wawie) ola
|
|
dzięki za info :) - to co robimy Łomżyńska motoryzacjo? ola
|
|
Oki postaram sie tez byc.
|
|
nie sprowadzaj tego do chemii:) i sie nie wykrecaj chemia:) ketjowr
|
|
Ić ,ić opowiadasz bzdury ja mam internet od nich juz od pol roku i ja nie narzekam a na ich stronie byl komunikat o braku dostepu do internetu jakies 2 tyg przed ta wlasnie przerwa a ze ktos internetu uzywa jedynie do ogladania rozebranych kobiet to juz nie jest niczyja wina.Ja osobiscie polecam ta firme nie moge jej nic zarzucic.
|
|
Firma spoko ja nie narzekam .
|
|
tylko proba ;) [image]http://www.4lomza.pl/images/logo-4lomza.jpg[/image]
|
|
...że w wątku "Łomżyński As Kierownicy" napisano tyle postów że został pobity jakiś rekord....???? czy to możliwe...... ? i tak się zastanawiam, o czym mozna by napisac, żeby zainteresowac jak najwięcej ludzi? Polityka to nie ten wątek, a motyle raczej nikogo nie zainteresują...... może coś o seksie? - nie.... ludzie będą się bali.... Łomża jest taka pruderyjna..... jak myślicie.... o czym trzeba by wspomnieć, zeby wątek mógł pobic rekord... ?:) Pozdrawiam i idę na piwko... :) .....jakby co to jesteśmy w Koterii... :D Fracik
|
|
duzo krzyczycie ostatnio , po tej imprezce z koledami na starym rynku tak jakos sie obudziliscie, no zobaczymy czy wasze krzyki cos dadza , rozglos macie , czyż nie o to chodzilo? , za miesiac zapomna wszyscy ola
|
|
Straż Miejska w Łomży jest powszechnie uważana za zbędną . Postrzegana jest , jako ” gwardia przyboczna ” prezydenta przy okazji imprez okolicznościowych , jako formacja , która nie interweniuje gdy zachodzi potrzeba , która każe za zaśmiecanie działki , lecz od kontroli opłat parkingowych została odsunięta . Uważamy , że etaty Straży Miejskiej /nota bene , ciekawi jesteśmy ilu liczy strażników , jakie mają środki i płace ? / powinny być przekazane policji . Na Starym Mieście powinien powstać całodobowy posterunek policji / np. w miejsce biura ograniczonego postoju / , a po Starym Mieście powinny przez całą dobę chodzić patrole policyjne . Stary Rynek i całe Stare Miasto powinno być objęte monitoringiem kamerowym . To jest właśnie to ....dużo hałasu o "nie wiem tak naprawdę co". Opirecie się na "powszechnej opinii", a nie na faktach - nie wiecie ile miasto wydaje na Straż Miejską, a chcecie przekazania tych funduszy policji i sugerujecie co policja powinna z tymi pieniędzmi zrobić, nie wiedząc ile to będzie kosztowało. Trzeba by najpierw zrobić porządne podliczenie kosztów.... zysków i strat... i dopiero wtedy planować ruchy. Nie jestem przeciwny tej inicjatywie, ale niech ona ma stabilne podstawy. Jeśli zaś chodzi o parkomaty (też przydałoby sie parę faktów) to uważam że był to trochę "poroniony" pomysł ze wzgledu na rozkład miasta - starówka na krawędzi i osiedla mieszkalne z drugiej strony - starówka nie jest geometrycznym centrum miasta i trzeba się troszczyć by była centrum funkcjonalnym. W innych miastach starówka znaczy centrum dosłownie i w przenośni.... u nas niestety tylko w przenośni. W innych miastach płatne parkowanie w centrum ma celu umozliwienie jak najwiekszej liczbie ludzi możliwość załatwienia swoich spraw..... jak naszybciej.... koszt parkowania zmusza ich do zwalniania miejsc żeby następni mogli tam się zatrzymać - u nas odstrasza ludzi od zatrzymywania się w centrum, przecież i tak większość spraw można załatwić na osiedlach. ola
|
|
Nerwy mozna opanować, ale dzięki domofonom zewnetrznym wiatrołap przestaje być toaletą publiczną i przytuliskiem nieproszonych gości. Tego życza sobie dorośli mieszkańcy bloku i do nich miej pretensję. ola
|
|
Skoro się pytacie gdzie teraz jest nadajnik oto odpowiedz : Nadajnik stoi na bloku na Placu Niepodległości 15 obok starej straży (teraz teatr lalek) Firma juz nie działa na Dmowskiego a przeniesli się do prywatnego mieszkania własciciela owej firmy tak wiec kontakt póki co z nimi jest tylko telefoniczny.
|
|
do _krzysiek_ przejdz sie do klatki z brzegu (chyba ostatnia) - klawiatura jak w aparacie tel, a wszystko chodzi na atmelu więc niepierdziel głupot tylko sie dobrze przyjżyj
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Drogi tolku ja już zdanie o supermarkecie wyraziłem.Jestem przeciw.Tylko z polskim kapitałem to może jakoś strawię to.Nie zależnie gdzie będzie ten supermarket w Łomży,czy na jego obrzeżach,czy poza miastem. Zreszto sprawa supermarketu poza miastem leży w gestii gminy na której terene powstanie,a nie miasta Łomży i Rady Miejskiej w Łomży.Zależy,na terenie,której gminy powstać ma. Tam gdzie LPR ma większość w Radach Gmin i wójta to tam nie powstanie supermarket.Również tam gdzie nie ma wójta,a ma większość w Radzie Gminy to też tam supermarket nie powstanie. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |