piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W łomżyńskich, szkołach było obchodzone święto Halloween

Ile przysięga zabiera rozumu, wyboru? Nie chcę wprowadzać tu relatywizmu, ale przysięga nie załatwia wyborów. Przysięgając podległość przełożonemu (są takie miejsca) nie mogę "donieść" na łamanie przez niego prawa? Łatwo jest niemyśleć, nie wybierać (o ile to możliwe). Są ludzie, dzięki którym świat się zmienia., dzięki którym toczy się cywilizacja. Myślę, zę w obecnych czasach jest sporo Polakow, dzięki którym rzeczywistość (historia) się zmieniły. Jednym z nich jest p. Kukliński. Jezus, jak "namawiał" do pójścia za nim, mówił o pozostawieniu rodziny, pozostawieniu samego siebie. Widzę w tym pewną analogię. Pełen tragizm, świadomy wybór, czy dla Polski czy pieniędzy? Nie wiem. i pewnie się nie dowiem. Niezależnie jakie byłyby pobótki, Polska na tym zyskała, czyli ja też.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W łomżyńskich, szkołach było obchodzone święto Halloween

Literówka nie zmienia faktu, że wydajność pracy w Polsce jest dość niska.
UNDP jeśli Pan Zbych się orientuje, jest renomowaną agendą ONZetowską i przeprowadza cykliczne analizy rozwoju społeczno-ekonomicznego państw. To, że Pan "napatrzył się" na pracę za granicą nie upoważnia Pana do formułowania uogólnień na temat porównywania międzynarodowej wydajności pracy.

Bardzo się cieszę ze mój temat wywołał taka burze mózgów. Wnioskuje wiec ze jedyne dobre rozwiązanie to produkcja a nie usługi. Teraz może co produkować aby miało zbyt, może montaż myszy komputerowych lub klawiatur? Tudzież sprężynki można by robić??

podejzewam ze i tak nie ma co zalowac bo 25 byly finaly MP na 1/4 mili wiec wszyscy byli tam a 26 byly wyscigi w Maslowie, zreszta z taka reklama to i tak lipa, przeciez nikt o tym nie wiedzial

DjDesk weź sie pochuśtaj na tej rurce co sie trzyma rękoma i niech to zauwarzy to ci awanturke zrobi !!

... & vice versa!

Pytanie z tematu jest równie głupie jak "co sądzicie o nauczycielach, murzynach, operatorach koparki albo ludziach którzy lubią czerwone lizaki"

Czasami to aż człowieka cholera bierze od tego wszystkiego, ale niektórzy kierowcy są bardzo mili.

Jazz, uwielbiam rozmowy DJ'ów i Ptyśka. :D
Pozdrawiam

Niemcy są brzydkie ŁO ŁO ło

eh.. MrS słuszna uwaga, też ostatnio zauważyłam, że praktycznei w każdym pubie czy klubie jest full małolatów i jakoś nie mają problemu z kupieniem alkoholu... Rzeczywiście jedynie w Yammie jest inaczej, bo już na wejściu sprawdzają dowody... A rodzice? Widocznie mało interesują się tym co robią dzieci...
A co do sprzedaży alkoholu małolatom, to wiesz czego się nei zrobi dla kasy...

DjDeBILU lecz się, dziecko kochane...

Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez

Jestem za masową, częstą kontrolą wszystkich tego typu lokali. Wystarczy przecież dwóch, trzech ubranych po cywilnemu policjantów...

masz problem z oszustami na allegro, poprostu nie kupuj!

Przed wczoraj jak wchodzilem tu na forum klikałem odśwież i odświeża sie 20 minut aż zdenerwowałem sie i wyłączylem tą stronke.

Kostucha

DjDesk - Zastanów Ty się nad swoim życiem!

AMik - pewnie gdybyś nie 'tyrał' w sob i niedz., to zwolnił by Cie, czyż nie? No bo jeżeli nie, to po choloerkę jesteś 'na każde skinienie'? Siedź sobie w domu, a on Ci i tak zapłaci. Jesteś wart dokładnie tyle, ile Ci płacą.
Zbychu: no to spox. To szlachetne z Twej strony. Ale konsekwentnie - nie narzekaj, że podatki, opłaty i inne świadzczenia publiczne są tak wysokie. Ja nie godzę się, aby z moich podatków utrzymywano 'panią Helę'. Ona mnie niestety nie utrzymuje. Choćbym przymierał głodem, to ta biedna Pani nie pracuje, aby mnie wspomóc :(
Ale podkreślam: szlachetnie, że przeznaczasz swe podatki na socjal, tym bardziej, jeżeli jesteś w tzw. III grupie podatkowej ;)
Pozdrawiam

djdylu kóry rok w Mechaniaku ?

Założyłem tam login na tej stronie Mechaniaka i czekam na wicej plików !
Fotki, filmy jakieś Gify.Mi sie podoba jeden Filmik Zrobiony przez jednego ucznia z tantej szkoły i ogladałem Zajebisty czekam zeby takie filmiki sie znalazły na tej stronie.

Fajna stronka Podoba mi sie Bede tam czestym gościem !

Musze troche wiedziec o tej szkole bo tam sie wybieram :D

I mam pytanie Ładne i fajne tam są dziewczyny ?

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org