piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czemu PiS zamilkło w sprawie Leppera

Nie chcieliście lesery pracować, to było leżeć w cieniu. I a propo tematu jakby ktoś okradł waszych rodziców tak jak wy to robicie to co byś powiedział palancie jeden z drugim sprawiedliwość sięgnie i was, obiecuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czemu PiS zamilkło w sprawie Leppera

'' ryba22'' to prawda my Polacy mamy rodziny i znajomych za granicą. Ale większość z nich pracuje (część z nich kradnie itp ale to mały odsetek). Niema takich którzy dostaja socjale czy to w UK ,USA czy też Niemczech.
Zresztą kogo ty porównujesz ? Polaka z Czeczenem ? Zastanów sie jaki wpływ na świat mieli Polacy a jaki Czeczeni .Słyszałeś o jakiejś wybitnej osobie z Czeczenii ? No właśnie.

KrzyzaK dzięki :):) I za resztę odpowiedzi:) Pochodzę i się dowiem:):)

Dorwac takiego łep upie....ić i po sprawie :/ zenada...

oj zebys wiedzial Mieczkos2016v jakbym dorwala to ta reka co ten klucz trzymala bylaby usztywniona.ja wiem nie ja pierwsza i niestety nie ostatnia ale az sie gotuje w czlowieku jak cos takiego widze.to ja swojemu dziecku tlumacze-jak wysiadasz to trzymaj drzwi i powoli zeby sasiadowi co stoi obok auta nie uszkodzic a moje autko PORYSOWANE!!!

Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było
Cytat własny (copyright ©)

odebralem samochod od lakiernika na drugi dzien swiezo pomalowany bok mialem przerysowany, zamontowalem sobie nową antenę na drugi dzien zlamana antene to ze 4 razy mi lamano.

mysle ze to zazdrosc ludzi w twoim otoczeniu.
widza ze cos masz i zazdroszcza
a jedyne co zrobic mogą to ci zniszczyc to
chociaz nie wiem co to im daje ?

Witam. jak w temacie mam zapisane w przeglądarce login i hasło np jak wchodze na nk to odrazu wyskakuje mi mój login i hasło. Moze ktos wie jak sie tego pozbyc. Z góry dziekuje za podpowiedz.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org