Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czemu PiS zamilkło w sprawie Leppera |
Nie chcieliście lesery pracować, to było leżeć w cieniu. I a propo tematu jakby ktoś okradł waszych rodziców tak jak wy to robicie to co byś powiedział palancie jeden z drugim sprawiedliwość sięgnie i was, obiecuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czemu PiS zamilkło w sprawie Leppera |
'' ryba22'' to prawda my Polacy mamy rodziny i znajomych za granicą. Ale większość z nich pracuje (część z nich kradnie itp ale to mały odsetek). Niema takich którzy dostaja socjale czy to w UK ,USA czy też Niemczech. Zresztą kogo ty porównujesz ? Polaka z Czeczenem ? Zastanów sie jaki wpływ na świat mieli Polacy a jaki Czeczeni .Słyszałeś o jakiejś wybitnej osobie z Czeczenii ? No właśnie.
|
|
KrzyzaK dzięki :):) I za resztę odpowiedzi:) Pochodzę i się dowiem:):)
|
|
Dorwac takiego łep upie....ić i po sprawie :/ zenada...
|
|
oj zebys wiedzial Mieczkos2016v jakbym dorwala to ta reka co ten klucz trzymala bylaby usztywniona.ja wiem nie ja pierwsza i niestety nie ostatnia ale az sie gotuje w czlowieku jak cos takiego widze.to ja swojemu dziecku tlumacze-jak wysiadasz to trzymaj drzwi i powoli zeby sasiadowi co stoi obok auta nie uszkodzic a moje autko PORYSOWANE!!! Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było Cytat własny (copyright ©)
|
|
odebralem samochod od lakiernika na drugi dzien swiezo pomalowany bok mialem przerysowany, zamontowalem sobie nową antenę na drugi dzien zlamana antene to ze 4 razy mi lamano. mysle ze to zazdrosc ludzi w twoim otoczeniu. widza ze cos masz i zazdroszcza a jedyne co zrobic mogą to ci zniszczyc to chociaz nie wiem co to im daje ?
|
|
Witam. jak w temacie mam zapisane w przeglądarce login i hasło np jak wchodze na nk to odrazu wyskakuje mi mój login i hasło. Moze ktos wie jak sie tego pozbyc. Z góry dziekuje za podpowiedz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |