Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dwie perspektywy. Klęska propagandy PO |
iphona odradzam jak za takie pieniądze. Może lepiej kupić podróbę tego telefonu. Jest ona dużo tańsza i ma takie same funkcję oraz inne dodatki, np. dual sim (możesz włożyć karty sim np. z ery i orange i obydwie Ci działąją).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dwie perspektywy. Klęska propagandy PO |
Tomek, a iPhone powieś sobie na szyi, żeby się lansować. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
taaajakbys pojszedl z ajpodem na klacie do jamy to wszystkie chamice-fryzjerki twoje :]]]] DiDi
|
|
Za 100 zł to można jeden but kupic ale nie pare
|
|
Byłem tu i tu ,ale sentyment do 54 zostaje.Gdyby nie ta mała blondyneczka z 54 to ten klubik bił by hattrica na głowe... Nie mieszkam w łomży ,ale bywam często i powiem wam że 54 i 4 pory to dwa porządne lokale. O innych się nie będe wypowiadał bo jak to Jasiek stwierdził "nie ma sęsu"! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
"kotko" nie nie pracuję tam ale jeśli serdeczna kumpela mi opowiada ciągle o swojej pracy to wiem na bieżaco jak tam jest!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |