piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego dzieci nawet 13 letnie KRZYCZA KOMUNO WRÓĆ..

kto stara sie dorownac? ja nigdy nie staralem sie dorownac 54, skad twoj beznadziejny pomysl? 9-ka top zupelnie co innego, mi osobiscie sie podoba w 54 choc bardzo dawno nie bylem ze wzgl. na brak czasu. Znam wlascicieli zarowno 54 jak i Hattricka, 54 dlugo pracowalo sobie na swoja reonome i prawda jest taka ze ja posiada. U mnie mozesz zarowno pograc w bilard jak i posluchac klubowej muzyki, widzisz roznice? 54 to klub typowo bilardowy i podkreslam raz jeszcze, o wysokim poziomie! 9-ka nigdy nie probowala i nie bedzie sie rownac do 54 bo to zupelnie inny klimat! pozdrawiam.....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego dzieci nawet 13 letnie KRZYCZA KOMUNO WRÓĆ..

Zajączek chciał od lisa pozyczyć patelnię. I tak idzie przez las, i myśli.."nie no ten lis to taki ****** chciwus że nie pożyczy mi tej patelni... No ale idzie dalej przez ten las... I tak znowu sobie mysli..nie no toć ten ****** liś to taki Żyd że nie pozyczy tej głupiej patelni... No i tak idzie przez ten las az dociera do domu lisa... Puka... Lis otwiera a zajaczek - *** Ci w dupe już nie chcę tej Twojej patelni.. :)

Jak spośród 10 blondynek wybrać najmądrzejszą ? LOSOWO

Jak zatopić łódź podwodną pełną blondynek? ZAPUKAĆ DO ŚRODKA

Lekarz robi blondynce trepanację czaszki. Dostaje się do srodka patrzy a tam nic nie ma tylko cienka niteczka.... Lekarz myśli "przetnę zobacze co sie stanie" Lekarz przeciął a blondynce uszy odpadły :)))

Treść jest ukryta

te ostatnie posty to chyba zaczęła pisać"Maryśka",albo wymienione wyżej tzw.przydupasy

systemy Cie interesuja :) mam to gdzies :) ostatnio zal mialam :) cos ci podeslac moge tyle ze to skany jakis książek ..
w sumie to dotyczy hotelarstwa ale o HACCP mam sporo

w sumie pisanie o bazie noclegowej powiatu to chyba samobójstwo :D

no i lipa agito nie byl jednak najlepszym wyborem towar wystawili, napewno jest i niedlugo trafi do domu itp. itd. a co do czego okazalo sie ze nie moga wyslac kompletnego zamowienia bo towar jest uszkodzony i nie wiadomo kiedy bedzie nowa dostawa wiec podziekowalem za takie uslugi cale szczescie ze zawsze zamawiam za pobraniem

no i druga sprawa czy sa jeszcze jakies inne sklepy, strony godne zaufania i sprawdzone przez Was?

na naszym forum nie brakuje idiotów którzy mysla tylko o tym by sie po naśmiewać jak ktos podejmuje jakiś temat a kamil jest ich przedstawicielem . i jeśli szuka lokalu go-go to polecam domek w kisielnicy tam szukaja chetnych więc wyslij zainteresowanych ze swojego otoczenia - powodzenia jako alfonso !!!!!

Treść jest ukryta

jasiuuu brydna pyto !!!!

Adalbert , Patrycja313 zbaczacie z tematu, spotkajcie się na privie i sobie pogadajcie:)

Absolwenci posiadają wiedzę z zakresu: towaroznawstwa i zarządzania jakością, aparatury i inżynierii procesów produkcyjnych, a także zarządzania zasobami ludzkimi w przemyśle oraz małych i średnich przedsiębiorstwach. Posiadają umiejętności oceny doboru materiałów inżynierskich i technologii do różnych zastosowań oraz oceny własności produktów. Są przygotowani do: udziału w projektowaniu, budowie, integracji i rozwoju systemów zarządzania jakością oraz bezpieczeństwem i higieną pracy; opracowywania i wdrażania założeń zintegrowanej polityki produktowej; oceny jakości produktów spożywczych i przemysłowych z wykorzystaniem metod laboratoryjnych; przeprowadzania analizy cyklu trwania produktu oraz oceny oddziaływania produktu i procesu technologicznego na środowisko. Absolwenci są przygotowani do pracy w: małych, średnich i dużych przedsiębiorstwach przemysłowych oraz jednostkach gospodarczych na stanowiskach związanych z zarządzaniem jakością; laboratoriach analitycznych i kontroli jakości oraz certyfikacji produktów; jednostkach kontrolno-pomiarowych; organach nadzoru urzędowego; ośrodkach badawczo-rozwojowych oraz jednostkach doradczych i projektowych.

Czyli jeżeli skończysz ten kierunek i nie wyjedziesz do dużego miasta, to potem i Ty będziesz pisać kolejne posty o złych łomżyńskich pracodawcach, którzy nie rozpoznali Twoich umiejętności.

Napisali, że nie mogą zapewnić tego towaru, a to czy uszkodzony, czy nie mają, to mniej ważna sprawa. Jest wiele sklepów, które kręciłyby miesiąc jak nie dłużej. Agito to dobry sklep, kupowałem u nich, wszystko załatwili błyskawicznie. Pewnie nawet jakbyś wpłacił pieniądze, to także zwróciliby.
Najlepszym doradcą są opinie o sklepie przykład opinii o Agito:
http://www.opineo.pl/index.php?sklep=8

Wchodzisz na porównywarkę cen typu skąpiec.pl lub ceneo.pl. szukasz wybranego produktu i najlepszych ofert. Potem czytasz opinie o sklepie, gdzie ludzie piszą jak ich obsłużono, jeśli jest dużo pozytywów to warto kupować w takim sklepie. Zawsze mogą zdarzyć się przypadki, że towaru brak lub inne zdarzenie, ale podchodząc w ten sposób nikt nie powinien jeździć samochodem, bo co tydzień w Polsce ginie kilkadziesiąt osób.
Znajdź inną dobrą cenowo ofertę, sklep dobrze oceniany przez klientów i kupuj.

Jak kolega wyzej napisal Bernatowicza i Pilsudskiego, chyba ze masz okazje jechac do bialego to polecam sklep sportowy inter sport w alfie, ale 100zl to skromny fundusz na pare nowych lyzew :/ Mysle ze ok 250 to juz bys cos fajnego mial, powodzenia

mario

Ja jak ja masz racje...
Musze wpaść do tej twojej 9.Mam nadzieje że dobrą kawę robicie?

Takos

Treść jest ukryta

masz rację Rafał

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org