piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wpłacajcie , O. Rydzyk potrzebuje pieniędzy

zdecydowanie nie polecam, mówie to jako osoba mająca dwukrotnie doświadczenie z tym bankiem i nigdy więcej nie będe już ich klientem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wpłacajcie , O. Rydzyk potrzebuje pieniędzy

moja nie byla i nic nie dostanie;D

w/w Pan jest najlepszym nauczycielem jakiego spotkałem. A ty kolego wiesz co to jest ustawa o ochronie danych osobowych?

pajac i tyle z tego co to napisał

dzięki za info. Chciałam tam zadzwonić, ale sobie odpuszczę :]

Przecież pisałem, że potrzebna jest pieczątka fachowca z uprawnieniami. (do gwarancji).

WaWa rządzi!!!!

Gdzie u nas w Łomży można zjeść dobrą sałatkę z kurczaka chodzi mi o takie mięsko kebabowe :-) Nie polecam sałatki z degrasso

rudy błazen z druhem

to swintuszki nic zrobic nie moga i jeszcze baki na forum puszczaja nie ladnie nie ladnie zlapac tylko i do buzi nasikac trzeba tepic takie patalajstwo bo robi sie tego coraz wiecej

green w nocy sie spi ale chyba u ciebie na wsi. ty o 8 jeb.n.iesz ostatnie winko pod luxem. gringo mi to nie przeszkadza gdzie kto mieszka. tu w lomzy jest wiecej wiesniakow niz w okolicznych miasteczkach i wioskach

Polecam zespół AWANS , fajne chłopaki, zagrają prawie wszystko i są tacy zabawni że normalnie jakby kabaret występował :) Jak będę się hajtać to ich biorę ale nie przeczę że inni też są dobrzy w tym co robią.Tylko błagam nie bierz zespołu który tworzy organista z córkami :) Fatalnie graja !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org