Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wpłacajcie , O. Rydzyk potrzebuje pieniędzy |
zdecydowanie nie polecam, mówie to jako osoba mająca dwukrotnie doświadczenie z tym bankiem i nigdy więcej nie będe już ich klientem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wpłacajcie , O. Rydzyk potrzebuje pieniędzy |
moja nie byla i nic nie dostanie;D
|
|
w/w Pan jest najlepszym nauczycielem jakiego spotkałem. A ty kolego wiesz co to jest ustawa o ochronie danych osobowych?
|
|
pajac i tyle z tego co to napisał
|
|
dzięki za info. Chciałam tam zadzwonić, ale sobie odpuszczę :]
|
|
Przecież pisałem, że potrzebna jest pieczątka fachowca z uprawnieniami. (do gwarancji).
|
|
|
Gdzie u nas w Łomży można zjeść dobrą sałatkę z kurczaka chodzi mi o takie mięsko kebabowe :-) Nie polecam sałatki z degrasso rudy błazen z druhem
|
|
to swintuszki nic zrobic nie moga i jeszcze baki na forum puszczaja nie ladnie nie ladnie zlapac tylko i do buzi nasikac trzeba tepic takie patalajstwo bo robi sie tego coraz wiecej
|
|
green w nocy sie spi ale chyba u ciebie na wsi. ty o 8 jeb.n.iesz ostatnie winko pod luxem. gringo mi to nie przeszkadza gdzie kto mieszka. tu w lomzy jest wiecej wiesniakow niz w okolicznych miasteczkach i wioskach
|
|
Polecam zespół AWANS , fajne chłopaki, zagrają prawie wszystko i są tacy zabawni że normalnie jakby kabaret występował :) Jak będę się hajtać to ich biorę ale nie przeczę że inni też są dobrzy w tym co robią.Tylko błagam nie bierz zespołu który tworzy organista z córkami :) Fatalnie graja !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |