Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy czeka nas wielki kryzys? Opinie ekonomistów: Krzysztofa Rybińskiego i Leszka |
a ty pasjonat ile masz lat ? rozumiem ze znasz sie na rzeczy? w takim razie jak juz chcesz z niego zrobic kulturyste w tym wieku rozpisz mu trening i diete bo inaczej ta silka nie ma sensu, najlepiej w tym wieku jeszcze niech walnie sobie jakieś odżywki , po co mu w tym wieku mięsnie to nie wiem , druga sprawa nie wiem jaka panuje atmosfera w zibim bo tam nigdy nie bylem ale troche to śmiesznie będzie wygladąc młody chlopczyk na sile wsród dużych dorosłych pakerow:P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy czeka nas wielki kryzys? Opinie ekonomistów: Krzysztofa Rybińskiego i Leszka |
Drodzy uzytkownicy ,mam pewien problem a mianowicie awarie głosnika.Podczas słuchania muzyki spadl mi na podloge i środek glośnika odpadl od membranyi znajduje sie w srodku obudowy.Niestety obudowa jest nie otwierana a gwaranacja nie uwzględnia takiego uszkodzenia.Jesli znacie jakies sposoby aby dojść do glosnika nie uszkadzając za duzo obudowy lub kogos kto móglby to zrobic.Prosze o pomoc.
|
|
Re: Czy czeka nas wielki kryzys? Opinie ekonomistów: Krzysztofa Rybińskiego i Leszka |
Na jakiej ulicy mieszkasz ??? U mnie tego nie ma...
|
|
duvall: istnieje cos takiego jak zatszaski. u mnie myszka na tej zasadzie jest zrobiona. nie ma szans rozebrac. kiedys prubowalem. wyrwalem wierzh ale zatrzask i tak zostal w srodku. ale myszka naprawiona :P Microsoft Wireless Notebook Laser Mouse 7000. fajna i umie plywac :) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Czasami są to modele sprzed 2 - 3 lat, niestety. Zależy od gustu i jak się kto w jakiej sukience czuje... Osobiście wole te krótsze, (bo lepiej wyglądam - bez jakiś głupich komentarzy) albo fajny jakiś komplecik: eleganckie spodnie + tunika. Wiesz, szczerze w Łomży nie ma ciekawgo wyboru, a jak już coś się cacy znajdzie to cena, że szczęka opada, dlatego ja osobiście polecam Warszawę.
|
|
chodzi o to ze tu w tej lomzy wali sztolcem i w dzien i w nocy tu nie ma gdzie hajsu wydac nie ma gdzie wyjsc wszedzie pelno psow i tajnych agentow pelno hamow patologi no i mala garstka tych normalnych ktorzy gdzies ocaleli pozdrowienia dla wszystkich "normalnych"
|
|
No właśnie panowie co można robić w nocy na łomży? juz po 2giej nie mozna spotkać żadnych normalnych osób chyba ze zaczepnych gosci pod jakoś tam klatką czasem tylko znajomych wracajacych z pracy czy baru.A co do wiosek w okolicy Łomży to ja sam jestem z wioski i powiem że tutaj dopiero są nudy w nocy ;/ nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
co za dziwne pytanie.w nocy to się śpi!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
TOCA 1,2,3
|
|
To bardziej od pogody zależy. Przy dodatniej nie ma mowy nawet o sztucznym śniegu. Pozostaje modlić się o mróz
|
|
ona WAS wyzywa na głos a Wy ją w półkach!
|
|
Użytkownicy mawiają jak chcesz mieć jedną AR to musi Ciebie stać na 2 alfy, żeby utrzymać ten jeden
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |