Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zdradziecki układ zabił Leppera? |
raczej teraz to juz ktos go ma ;D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zdradziecki układ zabił Leppera? |
do jasiu-albo nie masz bladego pojecia o zwierzetach albo....Na szczescie w Łomży istnieją ludzie zainteresowani s p o ł e c z n i e losem bezdomnych zwierzat oraz schronisko,które je przygarnia:))
|
|
spróbuj zadzwonic na ten numer,może się dogadasz ze znalazcą:>
|
|
HAAHAHAHAAHAHAA pies tropiący go szuka.Jakie zjeby haha hahahhah aa
|
|
wg waszego roumowania to cała telefonia to voip czyli telefonia cyfrowa to voip tak? a telewizja cyfrowa to jest telewizja internetowa? gratuluje
|
|
ja na twoim miejscu napierw go sam poszukal a nie namiary dajesz ludziom na telefon xD
|
|
co wy wogóle od nich chcecie? ilu z was tak naprawdę dobrze ich zna żeby móc się o nich wypowiedzieć co? Czeczen to też człowiek. Zazdrościcie im?Czego?bo kasę mają? idź jeden z drugim patałachy do roboty to też ją będziecie mieć. a swoją drogą Czeczeni żeby móc tu przyjechać muszą grubą kasę zapłacić i nie pochodzą z biednych rodzin bo inaczej nie dostali by się!!!po drugie zostawiają swoje rodziny tam,po trzecie panuje ciągle wojna w ich kraju, a po czwarty który z was chciałby znaleźć się na ich miejscu? ponadto Polacy też wyjeżdżają za granice i też się źle o nich mówi,bo są takie debile jak wy!nie znają człowieka a *******ą głupoty!!
|
|
wlasnie jak mozesz to podaj madziusmadzius :)
|
|
Filip, gdybym naprawdę chciał Cię zdyskredytować, to napisałbym tu kilka ciekawych rzeczy, ale po co? ;) Prawdopodobnie zaszkodziłbym też innym osobom wtedy, a tego nie chcę, bo je lubię. Opisywanie wszystkiego na forach publicznych to niezbyt dobry pomysł. I tak za daleko to zaszło. Dlatego to mój ostatni post w tym temacie... A jak chcesz mi udowodnić, że jestem głupszy od Ciebie, to zapraszam do rozmowy w 4 oczy ;)... Tymczasem, http://img167.imageshack.us/img167/5658/byewhore1to8.gif[
|
|
Cyon proszę o podesłanie tego poradnika MS na : marzena87.87@tlen.pl gdzieś wyżej wyczytałam ze takim dysponujesz, z góry dzięki :) jak będę po to również napiszę swoje refleksje :)
|
|
Głównym problemem tej firmy jest Kierowniczka magazynu, która prawdopodobnie z powodu swojego niedouczenia i arogancji nie respektuje przepisów kodeksu pracy. Ciągłe ubliżanie podwładnym, nękanie ich i nieustanne uporczywe zastraszanie pracowników wylaniem z pracy podchodzi pod par. 94 kodeksu pracy – tj. mobing. Za tenże mobing odpowiada w równej części właściciel firmy, ale ten pozostawił Kierowniczce wolną rękę. Jeśli nie chcesz nabawić się rozstroju zdrowia to odpuść sobie tę pracę. Bo żebracze zarobki nie zrekompensują Ci upokorzeń jakie tam Cię czekają. W pełni podzielam pogląd FILIPKA i OPTYMISTYCZNEJ OPTYMISTKI - atmosfera pracy jest żenująca.
|
|
"optymistko"pomyliłaś się nie jestem "pupilkiem"tylko zwykłą składaczką, nie obchodzi mnie czy kierowniczka mnie lubi czy nie -nigdy jej nie napyskowałam jak to potrafią robić "kolezanki"a potem robią z siebie męczennice mobingowane w dodatku naprawde żenujące....a kierowników z reguły się nie lubi i nie zwalajcie winy na nich za swoje nieudolne wypociny a raczej spójrzcie w lustro i przyjrzyjcie się sobie dokładnie...zauważyłam że to lewusy tworza problemy kombinują jakto by się nie narobić a zarobić tylko rządzić by chciały dlatego krytykują kierowniczkę ha ha do pięt jej nie dorastacie nawet nie macie cywilnej odwagi powiedzieć jej w oczy co myślicie tylko "smarujecie"na forum ????to samo swiadczy o was-bez komentarza a jak szukacie sensacji to czytajcie posty o firmie Financial Trust -ostra jazda
|
|
ej... ale on pisał ze chce ciężary podnosić bo nie zarejestrowałam... Ja uważam że jeśli "pakować" nie będzie, a chce sobie najzwyczajniej w świecie wyrobić formę (na siłowni są nie tylko ciężary) to nie ma problemu, teraz jest zimno i większość nie ma gdzie się poruszać... Czemu miałby nie chodzić, ale jeśli chodzi o kulturystykę to macie rację, za wcześnie dla niego.
|
|
a no okej....czaje:P pozdro 4 all w ka el oo
|
|
ja mam 17 lat i 3 lata stażu na siłowni nie moge powiedziec ze mam wielkie pojęcie o ćwiczeniach itd ale cos nie cos wiem i mysle ze jezeli bedzie cwiczył rozsądnie nie forsował sie na zbyt wysokich cięzarach wykonując odpowiednie cwiczenia to nic mu sie nie stanie ja cwicze od 14 roku życia i od tego czasu sporo jeszcze urosłem bo mam 181 cm wzrostu diety nie musze mu rozpisywac bo zaczynając przygode na siłowni jej nie potrzebuje co do supli ehhh mysle ze jeszcze z roczek niech poczeka a to czy smiesznie bedzie kolega wyglądał na siłowni przy starszych jest niewazne bo nieprzychodzi tam zeby wyglądac przy nich tylko zeby ćwiczyc
|
|
Witam wszystkich. Czy ktoś z Was gra w grę second life?Jeśli tak proszę o pomoce jak w to grać?
|
|
Kto z was planuje się pojawić w nastepną sobote na lodowisku? :) Sebo19 maila już Ci wysłałam ;).
|
|
Jak najbardziej popieram poprzedników za młody jesteś jeszcze na siłownie.
|
|
nikt nie jedzie...???
|
|
Oddano ci?
|
|
nie
|
|
tomason2323 napisz cos?
|
|
Ciekawa jestem na jakiej podstawie wysnuwane sa te podejrzenia ...?
|
|
Na Budach Czarnockich i okolicznych wioskach oraz oczywiście w Łomży działa internet radiowy od pana Piotra Piątka. Kontakt pod numerem 503019450. Firma w 100% uczciwa. Ceny konkurencyjne i do negocjacji. Wystawia faktury vat. Takos
|
|
Osiedle Armii Krajowej nowsze bloki...
|
|
już od dawna czytam przeróżne posty na temat łomżyńskich pracodawców. Wyciągam tylko jeden wniosek: wyzyskiwacze, gbury, dno. Ale tak naprawdę, gdy piszecie to wszystko, to wyłania się wasz prawdziwy profil. Profil łomżyńskiego pracownika: mierny leń bez kszty wykrztałcenia. Co Wy sobą reprezentujecie, że takie sądy wydajecie???? Jakie studia pokończyliście: SGH? Uniwerek? Prawo? A może medycynę? lub handel zagraniczny? Jakimi językami biegle władacie: bo dobrze nawet polskiego nie znacie? Jedynie łacina i to mierna. Studenci po Jakińskim i Agrobiznesie się znaleźli!!! Koszmar! Co Wy sobą reprezentujecie, że tyle wymagacie? Chcecie pracować na stacji, w hurtowni lub jako inny fizyczny robol i niewiadomo ile zarabiać? Ruszcie głową i do nauki matoły! Albo tak jak pisze Krysia212 załóżcie własne firmy i Wy wymagajcie. Pozdrawiam miernych łomżyńskich pracowników. Może dobrze, że sprowadzili uchodźców właśnie do nas bo idealnie wtąpią się u nas w tłum łomżyńskiej chołoty.
|
|
mozesz po nim poznawac nowe towary no wiesz tararara i wyrywasz :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |