Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
który prezydet POwiedział -To pan wszedł tu jak do obory i ani be ani kukuryku ? |
taka sama, moga byc lekkie zmiany. a egzamin praktyczny to: omowienie motocykla(swiatla, kurek itp), gorka, slalom, osemka, hamowanie awaryjne jak pamietam. oczywiscie do tego jazda po miescie ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: który prezydet POwiedział -To pan wszedł tu jak do obory i ani be ani kukuryku ? |
szanelka tu niechodzi o pieniadze tylko o to ze wiem jakie tgatuaze robi grejdus a w salonie to co musi byc pieknie widzialem wiele tatuazy i nie zawsze vte z salonu byly najpiekniejsze a poza tym to powiedz mi co ci to da jak bys sie zarazila jakims syfem w salonie sprawe im zrobisz takie debilne sa te twoje wypowiedzi a jak drugi taki najmadzejszy na swiecie w tym salonie zrobi mi kreske nie tam to co wezmie gumke i zetrze ???
|
|
Re: który prezydet POwiedział -To pan wszedł tu jak do obory i ani be ani kukuryku ? |
Ewangeliczny Zwyrodnialec: pisze ze chce wyszukane ziolo kupic... no to źip jak h*j
|
|
za rysia to ja juz podziekuje ... obsluga jak sie przekonalam nie zna podstawowych zasad... coz...
|
|
Powinien poprosić kierowcę taksówki o paragon, fakturę, czy co tam oni mają i zanieść je do PKS - u z żądaniem zwrotu kosztów. W razie czego niech znajdzie świadków na to, że autobus odjeżdża wcześniej, lub poprosi dyrektora szkoły o jakieś pismo, że sprawa jest mu znana i że uczniowie nie mają możliwości powroty do domu przez niekompetencję kierowcy. I niech pamięta o ksero biletu miesięcznego jako dowodu opłaty za przejazdy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |