piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
który prezydet POwiedział -To pan wszedł tu jak do obory i ani be ani kukuryku ?

taka sama, moga byc lekkie zmiany.

a egzamin praktyczny to: omowienie motocykla(swiatla, kurek itp), gorka, slalom, osemka, hamowanie awaryjne jak pamietam. oczywiscie do tego jazda po miescie ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: który prezydet POwiedział -To pan wszedł tu jak do obory i ani be ani kukuryku ?

szanelka tu niechodzi o pieniadze tylko o to ze wiem jakie tgatuaze robi grejdus a w salonie to co musi byc pieknie widzialem wiele tatuazy i nie zawsze vte z salonu byly najpiekniejsze a poza tym to powiedz mi co ci to da jak bys sie zarazila jakims syfem w salonie sprawe im zrobisz takie debilne sa te twoje wypowiedzi a jak drugi taki najmadzejszy na swiecie w tym salonie zrobi mi kreske nie tam to co wezmie gumke i zetrze ???

Re: który prezydet POwiedział -To pan wszedł tu jak do obory i ani be ani kukuryku ?

Ewangeliczny Zwyrodnialec: pisze ze chce wyszukane ziolo kupic... no to źip jak h*j

za rysia to ja juz podziekuje ... obsluga jak sie przekonalam nie zna podstawowych zasad... coz...

Powinien poprosić kierowcę taksówki o paragon, fakturę, czy co tam oni mają i zanieść je do PKS - u z żądaniem zwrotu kosztów. W razie czego niech znajdzie świadków na to, że autobus odjeżdża wcześniej, lub poprosi dyrektora szkoły o jakieś pismo, że sprawa jest mu znana i że uczniowie nie mają możliwości powroty do domu przez niekompetencję kierowcy.
I niech pamięta o ksero biletu miesięcznego jako dowodu opłaty za przejazdy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org