piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Który z byłych premierów nie zna hymnu narodowego własnego kraju?

kurde chyba powoli wojnę zaczynamy ;) a ta panie nie istnieje, nie słuchajcie osoby wyżej xD

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Który z byłych premierów nie zna hymnu narodowego własnego kraju?

x.x.x ty chyba tauś jestes :] xD i niebądzź taki do przodu bo ci z tyłu zabraknie xD

Jak nie macie nic mądrego do powiedzenia to nie wpisujcie się do tego tematu. Banda debili !!!

... & vice versa!

Wystarczy wniknąć w szczegóły np morderstwa w garażach i wiadomo czemu tak a nie inaczej się to skończyło

Możesz rozwinąć ?

ya_wgh, ale który "ten" model? :D ten, o którym ja pisałem ci polecali?

Acha dobrze wiedzieć cały czas czekam na wasze sugestie jakich połonczeń byście sobie życzyli

mam ta sama propozycje tylko w piatek ok 14.

Mysle ze jesli robisz cos na większą skale to spróbuj też cos z Okolicznymi Wioskami np: dostosowac Połączenia
do Wizny czy Sniadowa w miare godzin szkolnych bo wiem że niektórzy muszą długo czekac na PKSy do swojej miejscowosci

dobrym pomysłem może byc też Zambrów czy Ostrowia bo stamtąd jest dużo szersze połączenie PKS w Głąb kraju i Zagranice

jest sklep Zielarski chyba w Łomzy jakos na Ks.Anny ? za Witpolem ?

Uwazam,że Łomża jest w miare bezpiecznym miastem.A napad na poczte to robota jakiegos desperata(bo kto by napadał o 10 rano po 2tys?)A morderstwa-takie p r z y p a d k i nie są rzadkie w całym kraju-(środowisko,alkohol).Nie ma co panikowac---nie takie świat dramaty zna:)))

Telefonu napewno nie mam, ma go znalazca, dzwoniłem kilka razy jest wyłączony, więc się nie dogadam, nie chodzi o starter pacanie, tylko o to co było zapisane na nim, to jest dla mnie ważne.

Jasiu_smietana zaprawdę powiadam ci, że w kopercie to biorą na bernatowicza tzw. korepetycje. Katolik do tak dojnej krowy nie należy. Chcesz się przekonać to wybierz się do szkoły i pod byle pretekstem porozmawiaj z Panią Dyrektor i nauczycielami, a wtedy przekonasz się, że są bardzo sympatyczne.

no tak najlepiej to powiedzieć nie takie dramaty świat zna i nic nierobić żeby było lepiej :/

Ludzie co wy tu wypisujecie! W kazdej szkole uczyc sie trzeba! Dac wam pistolety to byscie sie pozabijali. Za duzo ogladacie telewizji tvn i nie ktorym odbija i to porzadnie, tak jak rzadzacym naszym krajem, a teraz POGODZMY SIE I PODAJMY SOBIE RECE ALELLUJA!!

W Centrum Katolickim

jasiu smietana pomyliłeś chyba tematy ;]

co wy wogóle od nich chcecie? ilu z was tak naprawdę dobrze ich zna żeby móc się o nich wypowiedzieć co? Czeczen to też człowiek. Zazdrościcie im?Czego?bo kasę mają? idź jeden z drugim patałachy do roboty to też ją będziecie mieć. a swoją drogą Czeczeni żeby móc tu przyjechać muszą grubą kasę zapłacić i nie pochodzą z biednych rodzin bo inaczej nie dostali by się!!!po drugie zostawiają swoje rodziny tam,po trzecie panuje ciągle wojna w ich kraju, a po czwarty który z was chciałby znaleźć się na ich miejscu? ponadto Polacy też wyjeżdżają za granice i też się źle o nich mówi,bo są takie debile jak wy!nie znają człowieka a *******ą głupoty!!Więc się zastanów jeden z drugim trzy razy zanim coś powiesz.

do Pana RESPECT - wyluzuj się, jak masz nie być Sebastianem Szulcem, skoro piszesz z maila "sebastianszulc88@wp.pl". no chyba ze jestes jego fanem, moja kolezanka miala kiedys maila "davidbeckham@onet.eu"

Sane One - owszem, w Łomży byłem kierownikiem zespołu, w którym pracowali stażyści, bo od takiej pozycji zaczyna każdy "nowy" Sprostuję tylko - tych stażystów właściwie było 2, bo trzeci nie bardzo dawał sobie radę z czymkolwiek.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org