sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto uratuje Polskę przed PiS?

a ja polecam PG1,ucze sie tam w ostatniej klasie i ijestem bardzo zadowolona.do gimnazjum przyszlam tez ze srednia ponad 5 ...w "jedynce" jest wysoki poziom,duzo profili,na nauczycieli tez nie mozn nazeka,..polecam;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto uratuje Polskę przed PiS?

O co Ci chodzi????Przez cierpienie świat odrodzi????Zresetuj się może wtedy zaczniesz realnie myśleć.

studio@bkstep.pl
Pozdrawiam

Witam! Niedługo kończy mi się umowa z tp sa na internet (512kb/s), i chcialbym aby ktoś poradził by mi jakiś dobry i tani inernet działąjący w domku jedno rodzinnym (ul. Zdrojowa), bo ten z neostrady jest drogi i wolny :/

Era jest OK, ze słuchawką możesz chodzic do 0,5 km a nawet i dalej. Mi się udało oddalić o około 6 km i mogłem dzwonić :).

są tu jakies fajne dziewczyny?

mateo a dla ciebie wyznacznikiem jakosci firmy i uslug przez nia swiadczonych jest odleglosc jaka mozesz pokonac z telefonem? buahahahaha... jak chcesz sobie latac po 6km to moze kup komorke?
wracajac do tematu... moi rodzice wzieli z ery i sobie chwala-moge dowiedziec sie dokladnie ile placa i co za to maja. napewno nie ma czegos takiego jak w tp'sie ze cos ci stuka czy szumi w sluchawce albo co gorsza mozesz uslyszec rozmowy innych ludzi- bo i takie cos sie zdarzalo... albo rachunki na kwoty ok 1000zl- oczywiscie nie do udowodnienia,ze nikt w tym okresie nie mogl korzystac z telefonu...byla nawet sytuacja,gdy mama rozmawiala z kolezanka i im sie jakis facet wlaczyl z prosba o zakonczenie rozmowy bo on tez chce skorzystac z telefonu... co sie okazalo bylo jakies zamotanie u nich w telekomunikacji i moja mama placila rachunki tego faceta i kolezanki, ta kolezanka-mamy i faceta a on mamy i kolezanki...
co do ist to nie wiem-internet sobie ludzie chwala,sama zamierzam przejsc do nich po nowym roku-ale jak jest z telefonem to nie mam pojecia...

Elo zapro na serva Lomza 4Fun cd. (reaktywacja servera)
ip: 91.209.68.7:27045
haslo w opisie gg 5319804

16 slotów. Serwer NON STEAM

Mapy standard + czasamu surf_ lub aim_. Czas mapy 20 minut. Serwer FFA
Wrazie pytan pisz do mnie na GG.

kabaryna to brudas i zaganiacz jesli wiesz o co chodzi wolalbym isc do grejdusa tylko go nieznam i niewiem jak go znalesc

Jedzie ktoś we wtorek do ełku z rana jak cos to piszcie. 3144939gg

nie dzięki, niejestem pedofilem jak ty kreatura90 ...

I dobrze , popieram , może jak będzie konkurencja wkońcu nasz PKS coś zrobi a jak nie to bedziemy korzystać z usług innego przewoznika ;-))

zenit jak będziesz miał namiary to daj znać na emial

ja sie pofatygowałem i warto było :)

junior9141

Serwery NON-Steam odchodzą do lamusa ;-) jak ktoś jest prawdziwym graczem to kupienie konta Steam które można dostać za 20 zł to nie problem..

Jasiu.. ;-))

R0ZJ3B4L35 :P

Jak bys Maarcin nie zauważył to Zenit napisał "dopiero jak porządnie sypnie śniegiem" więc mądrością nie zabłysnełeś

A więc byłem ze znajomymi i z całym sumieniem mogę polecić lokal innym. Czysto, przyjemnie, kulturalnie. Dementuję plotki wyżej i nie wiem co miały na celu, ja już wiem że najlepiej zobaczyć samemu. Na pewno będziemy tam stałymi klientami, pozdrawiam.

Popieram zdanie czuubka

" "najlepsze" gimnazjum jest to, które dostanie najwięcej pieniędzy od miasta."

Tak było i jest , ale... pamiętając lata wstecz PG1 najmniej dostawała od miasta pieniędzy , a budynek tego gimnazjum każdy wie , jak teraz wygląda..

Szukając szkoły nie tym trzeba się kierować aż nadto , ja bym bardziej popytał sie innych rodziców czy dziecku poprostu jest dobrze w danej szkole , z takim personelem nauczycieli..

Mawi ... to była ironia...

zabłysnełem czy nie.. ale podałem informacje o którą była prośba ;-))

hahah ironia dobre Maarcin naucz się czytać tekst z zrozumieniem

Jarek

www.skapiec.pl oraz www.ceneo.pl :) w ostatecznosci allegro ale tylko ze sklepow

rowniez polecam te osiedle cisza i spokoj czasami mi sie wydaje ze nikt tutaj nie mieszka:) jak juz wspomnial ktos wyzej zalezy ktore bloki place zabaw dla dzieci rowniez sa, sklepow jak grzybow po deszczu no tylko ze wiekszosc to spozywka i jakas tam chemia ale od czego jest kaufland, biedronka badz stokrotka wszystko blisko siebie co do przedszkoli to w poblizu raczej nie ma tylko same szkoly jak sie myle to niech mnie ktos poprawi,ogolnie to polecam ta czesc miasta i znikim bym sie nie zamienil na inne miejsce

ooo to dopiero nieodpowiedzialny a kim ty jestes zeby oceniac z kad wiesz w jakich okolicznosciach sie zgubil!!

x.x.x to ty zastanów się najpierw ! nic o mnie niewiesz i pier..lisz głupoty typu : "sfrustrowany jesteś, bo być może Pani Dr na ciebie nakrzyczala i został ci do tej pory uraz psychiczny? chcesz teraz oczernić katolika? Może jak ktoś normalnie do ciebie mówi to nie dociera i trzeba nakrzyczeć na juniorka?" I ty zastanów się napierw co piszesz kur.a

Marianowo, jest taki jeden dziadzius :)

Junior9141 widać po twojej wypowiedzi, że jesteś bardzo nerwowy. Już powinieneś myśleć o dobrej poradni zdrowia psychicznego. Tacy jak ty to powinni się uczyć w szkołach specjalnych np. na ulicy nowogrodzkiej. Skoro ci nie odpawiadała szkoła katolicka trzeba było się przenieść, nikt na siłę cie tam nie trzymał, a co tyczy się p.dyrektor to życzę każdej szkole mieć tak wspaniałą, wyrozumiałą i inteligentną pracownice.

P.S. Co do wycieczek się nie zgadzam. Są m.in. wycieczki do Pragi, na Litwę i krajowe, także ciekawe. Wycieczki za granicę są w przyzwoitej cenie.

taaa chemia którą chce zdawac na 23%, bez komentarza zostwie.a co do przepysywania sie to jakos w maturalnej klasie nie chce juz se zmieniac wszystkiego. a to ze ta szkoła nie jest taka fajna wyszło właśnie niedawno

PG 6 wyścig szczurów??? Sorry, ale tam właśnie chodziłem i złego słowa nie powiem.
Nie chodziliście tam więc się negatywnie nie wypowiadajcie. Wypowiadajcie się o swoich szkołach, ja o pg1 i innych nic złego nie mówię, a tylko opiduję jak było w mojej szkole. Więc radzę abyście i Wy robili tak samo, bo niestety oczerniacie bodaj najlepszą szkołę w tym mieście.
Wiadomo, jak chce się mieć wyniki to trzeba się uczyć, ale jak jakiś przedmiot Ciebie nie interesuje to totalna olewka i koniec tematu. Ja robiłem tam co chciałem, jak chciałem to się uczyłem, jak nie chciałem to nie i żadnego wyścigu szczurów tam nie ma. Ale cóż, najłatwiej pojechać... chyba żałujecie że sami do tej szkoły nie chodziliście!

a ja odradzam Kazańską !!! Już chata sprzedana i niedługo stąd emigruje. Tuż Kazańskiej sa pola uprawne, więc chodzą ciagniki, kombajny itp. Drogi sa zawsze odśniezane troche później, a jak lukniecie na okolicy Kazańskiej 15 to syf koło tego smietnika, że hej.
Dla małych dzielenica OK, ale jak trochę podrosną, zauroczą się tym, że tu nic sie nie dzieje i od czasu do czasu można zaobserwowac grupy wyrostków. Polecałbym już bardzie okolice: Mazowiecka, Konstytuncji, Śniadeckiego (powstaje na dawnej strzelnicy SKATE PARK, akórat za pare lat będzie jak znalazł, gdy dzieci podrosną), Niemcewicza, Janusza i te rejony.
A place zabaw i przeczkola - tego wszędzie pełno.

marcin135 tak się składa,że też tam uczęszczałem więc nie wypowiadam swoich słów od tak sobie. Uczyłem się i wiem jak tam było i jest nadal.

Ja osobiście nie polecam ul. Kazańskiej, polecam np. ulicę Mazowiecką czy Księcia Janusza, gdzieś w okolicach Skate Parku. A tak ogólnie to nie polecam Łomży - miasto samo w sobie nie jest ciekawe. No, chyba, że musisz tu mieszkać, to wybierz jakąś inną ulicę niż Kazańską, czy Porucznika Łagody. A najlepiej którąś z ulic zarządzaną przez Łomżyńską Spółdzielnię Mieszkaniową a nie Spółdzielnię Mieszkaniową "Perspektywa".

jakie 23% chyba ty patrzysz na coś innego. ostatnio z tego co słyszałem szkoła jest 2 albo 3 w mieście =| dopiero niedawo wyszło, że szkoła nie jest taka fajna, a 1 i 2 klasa? obudziliśmy się dopiero przed maturą? dobre i to :)

Witam, chciałabym żebyście podpowiedzieli mi co mam robić.
Zapisałam się na kurs angielskiego i wpłaciłam pierwszą rate. Chodziłam ok 1,5 miesiąca i w tym czasie zaproponowaną mi fajną prace, której czas pokrywa mi się z zajęciami. Nie byłam na dwóch zajęciach i pani z sekretariatu dzwoni do mnie co się dzieję i czy przypatkiem nie chcę zrezygnować. Myślałam że nie będzie żadnego problemu z rezygnacją a okazało się niestety inaczej.
Zdawałam sobie sprawę że nie odzyskam części pierwszej raty a tu okazało się, że muszę zapłacić też też to drugą ratę :( Z tym że pieniądze mogą mi przejść na następny semestr bądz na kurs wakacyjny, ale wiem że od następnego semestru zajęcia prowadzone są w tych samych godzinach a w wakacje nie wiem czy też będe miała czas bo wtedy zajęcia odbywają się codziennie. Powiedziała mi że to drugą ratę mogę zapłacić przed pójściem na kurs a dzisiaj dzwoni do mnie i mówi że to drugą ratę trzeba jak najszybciej zapłacić, bo w przeciwnym razie będzie zmuszona wysłać wezwanie do zapłaty.

Moje pytanie: czy w świetle prawa jest to legalne? Na umowię nic nie pisało o takiej sytuacji. Może w regulaminie jest to wszystko dokładnie napisane, ale nie dano mi go do przeczytania.
Z góry dziękuje za przemyślane odpowiedzi.

Ale jaja. Znam Webera i wiem, ze sam jaja Trawe prawie codziennie!!! A ponadto jest takim idiota na jakiego wyglada. Szkoda mi cie . Idz na odwyk. I mam mega zwale z tego ze jestes owym "dyrektorem oddzialu" bo to oznacza tylko ze kazdy moze nim byc! I wiadomo od razu ze ta firma to gówno!

Ja myślę że to dobrze, wreszcie będzie porządna konkurencja w Łomży. Taka NETIA ma trochę pieniędzy na inwestycje. Może być ciekawie ;)

Dobra konflikt na tym forum jest poniżej mnie.

Darol55 - jeśli jesteś chętny do śmiechu i do zabawy - zapraszam na linię telefoniczną, skoro mnie tak dobrze znasz to z pewnością masz mój numer. Tutaj natomiast nie mam zamiaru dłużej męczyć się z jakimiś potrzaskanymi ludźmi.
Pozdrawiam

ya_wgh a z kąd oni mają wiedzieć niby że tobie internet nie działa albo coś się dzieje z nadajnikiem jeżeli nie zgłaszasz????? jasnowidzami chyba nie sa nie????? pomyśl trochę człowieku. jak nie działa to powiadom serwis. jak niechcesz dzwonić to napisz smsa za grosz. wtedy chyba nie zbiedniejesz.

Wystarczy wniknąć w szczegóły np morderstwa w garażach i wiadomo czemu tak a nie inaczej się to skończyło-pobić więcej bo ludzie więcej zgłaszają a napad na pocztę?? Nikt nie ucierpiał a przy ciągłych podwyżkach i obietnicach cudu gospodarczego z niekończącymi się podwyżkami dziwię się ,że dopiero ktoś chciał dostać ,,łatwy pianiądz,,

Nikt się nie orientuje, bo i po co? Stary temat tak samo jak i stara wiedza lekarza mimo , że w nowym gabinecie.

Wiecie może gdzie w Łomży można kupić różne zioła i przyprawy? Chodzi mi o takie bardziej wyszukane.

a powiedz mi czy byłaś na rozmowie z psychologiem i ci powiedział co źle zrobiłaś na co masz zwracać uwagę następnym razem itp.?

Moja znajoma tam pracuje i bardzo sobie chwali. Dziwią mnie wasze wypowiedzi chyba mówimy o dwóch różnych hurtowniach?Owszem praca nie lekka, zresztą jak to w hurtowni....A może to w Was tkwi problem?Najłatwiej jest oczerniać i obwiniać kierownictwo,a ,,szalony palacz" nie powinien łączyć prywatnych spraw z tym tematem.

Takos

A ja kolego johnny mam dla ciebie dobry sposób na ból zębów (tak na przyszłość jeżeli kiedyś by cię bolały....)Proponuje ci tępy ***** żebyś tą cegłę wsadził sobie w ryj a potem poprosił kolegę żeby zajebał ci młotkiem z góry w czachę.Jeżeli wypadną wszystkie zęby to problem z dentystą masz z głowy jeżeli natomiast coś zostanie to zabieg proponuje powtórzyć!!!Aha i tak dla ścisłości DOROŻKA pisze sie przez Ż a nie przez SZ!!!
Czy na tym forum zawsze musi znaleźć się jakaś tępa pała, która nie potrafi napisać nic mądrego a wcina się jak majtki w krok?????

Takos

jak się nie potraficie dogadać między klasami to się nie dziwie, że nie macie nic do gadania, ale z tego co wiem to odnośnie 100dniówki już jest wszystko załatwione?

lowca_snow a może on nie chce marychy kupić

przesympatyczna Pani Dr istnieje nie słuchajcie tej osoby wyżej :P

nooo chyba i tak, ale powiem szczerze ze do tego jeszcze długa droga ;)

no niezłe tu słówka lecą...

test ms polega tylko na pisaniu prawdy.... piszcie prawdę..... jeżeli jesteście czubami to po prostu zapomnijcie o policji... ściemnianie nic tam nie da... lepiej jak macie coś z psycha i wyjdzie to na początku niż później po 2 latach służby macie se strzelić w łeb !!!! ci co uczą się tych pytań to totalne zjeby nawet jak wam sie test uda oszukać może to i tak psycholog to wyczuje i dostaniecie bana :D

na legionow jest sklep z sukniami obok drogerii natura, na dwornej w dawnym sklepie ewa&dora, w salonie sukien slubnych na dlugiej, na mazowieckiej, w 4 plus na przeciwko ambry wiecej nic mi do glowy nie przychodzi

gdzies to ty na pewno go masz

najbliżej to chyba w Rzeszowie}:)

Treść jest ukryta

W skali 1-10 to Łomża mieści się najniżej w 8 jako miasto bezpieczne, tu się żyje jak na wiosce, a co wymagać od policji czy straży miejskiej, oni teraz inwestują (i nieważne że nie swoje pieniążki) w fotoradary. A propo to dzielnicowego nie widziałem już kilka ładnych lat, a szczerze mówiąc to nawet nie wiem kto nim jest. A może jest to rejon który nie jest przypisany żadnemu dzielnicowemu? No to spoko i bez urazy, tylko szkoda że tu nie ma jakiejś poczty pod bokiem, bo pewnie niejeden by się skusił.

oj sorry sorry pomyliło mi sie sorka jasiu smietania. Dzięki za odpowiedz

popieram drop83 w tym wieku na siłce mozna se krzywde zrobić ;]

Ktoś może wie gdzie można w łomży dostać, lecznicze ziółka a najlepiej gotowe preparaty przyrządzane z ziół?

Konsul2-a skąd takie statystyki?z kosmosu :D

Kolego... kogo ty chcesz straszyc ? Za mlody na silke... Problemow sobie narobisz tylko... popieram "drop83"

Gaz płynny nazywany LPG (od ang. Liquefied Petroleum Gas) jest mieszaniną lekkich węglowodorów parafinowych, propanu i butanu (proporcje tych składników mogą być zmieniane w zależności od przeznaczenia). LPG jest gazem skroplonym tzn. w pojemniku zamkniętym pod ciśnieniem własnych par pozostaje w fazie ciekłej. W temperaturze pokojowej ulega on skropleniu przy ciśnieniu ok. 6 atm. Ciśnienie w butlach napełnionych LPG zależy od temperatury. Napełniane są one do 85% objętości, aby zapobiec rozerwaniu butli na skutek zwiększenia temperatury cieczy.

Google nie gryzą!!!

a ja słyszałem, że tam będzie spalarnia czeczeńców

Chciałabym, żeby zmieniła sie mentalność mieszkańców Łomży, żeby każdy dbał o czystość miasta i wokół siebie, żeby ludzie uśmiechali się do siebie i byli przyjemniejsi w kontaktach międzyludzkich. Więcej życzliwosci. A marzenia przecież się spełniają!

jedzenie pewnie jest OK chociaz nigdy tam nie bylem, ale jezeli zarzekacie na warunki w lokalu zapraszam do USA tutaj w bardzo popularnych chinskich restauracjach mozna samemu upolowac swoj obiad (w lokalu)...

widziałem to, heh
chodzi pewnie o to dziewczyne z mechaniaka

VERGISS MICH

a gdzie jest ten chiński bar??? bo nie kojarze

I chwała Bogu, że Kamiński się do Łomży nie przyznaje. Trudno o większy wstyd niż ta "osobistość".

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

Od kiedy Kontakty to gazeta? Raczej śmieszny brukowiec, który ludzie w 99% kupują z uwagi na ogłoszenia (ale i w tym temacie prym wiedzie już Bezcenna).

VERGISS MICH

kobieto same hasło projekt g.... da. Co nam to mówi? Niewiele. Halicka jest wporządku poprostu ją zapytaj. Jeszcze do połowy kwietnia masz trochę czasu. Potrzebne są ankiety? Jak tak to się pośpiesz. Musisz opracować cele, założenia, hipotezy, trzeba poprostu się wziąść. Oby zacząć...
urząd skarbowy ciekawe na jakiej Ty renomowanej uczelni studiujesz czy studiowałeś, każda uczelnia prywatna ma podobny poziom, a nie zorientowany student i na uniwerku czy na polibudzie też się nie jeden znajdzie...

pieprznij młotkiem

około 10zł za godzine w zaleznosci co umiesz jak nic to pewnie mniej a jak troche to cos koło tego a jak jestes dobry to i wiecej. duzo nadgodzin po 12 h dziennie i wiecej. cieazko przewidziec ile bedziesz pracowac nastepnego dnia itd

bóg jest jedyny i miłosierny wiec ci którzy piszą jakieś głupoty na niego niech się zastanowią dwa razy -przecierz to dzięki niemu żyjemy każdy powinien się codziennie modlić i dziękować za życie takie jakie ma, ze widzi słyszy chodzi i jest szcześliwy.

idz do kina dadza ci za darmo maja tego mnustwo z jakies tam bajki co kiedys leciala, ja tam dostalem 3 pary za darmo

nie chodziło mi o gotowce tylko zeby dac swoj projekt taki ogólny i zeby ktos to odlał ale dzieki za odp

Będzie dobrze, słyszałeś może piosenkę: "Donald marzy". Już marzec i ****, marzenia jak były, tak są i będą. :) Pozdrawiam.

www.samochodynawesele.tnb.pl :]

witam. moge ci sprzedac sos sojowy do sushi. Wasabi w proszku jak i otowo panierke wasabi . w kwietniu te skladniki bede mial w polsce wiec jesli byl bys zainteresowany to prosze o kontakt.

W sobotę 21.04. w godzinach rannych jadę do Olsztyna. Wracam około południa w niedzielę. Mam 3 wolne miejsca.
jacek_r1985@wp.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org