sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie ufam Kaczyńskim, nie wierzę w ani jedne ich słowo

tak czytam co za bzdury tu piszą niektórzy o katoliku i mi niedobrze ;/ jak klasa jest zgrana i nie robi dużo przypału to wycieczki są za granice i krajowe...... nauczyciele w większości baaardzo fajni można pogadać na lekcji i się pośmiać...poziom jest dla każdego inny, bo dla tego co chce i sie nauczy i z lekcji zrozumie temat to problemu nie będzie miał żeby zdać i dla niego poziom jest w sam raz. Natomiast ten co nic nie kpw, nie uczy tylko na ściągach i podpowiedziach jedzie i zdaje to może mówić że poziom jest niski, ale niech nie uważa że zawsze mu sie uda ;/ bo na maturze nikt mu nie podpowie i co wtedy? a co do katolika to drętwo wcale nie jest są fajni ludzie większość sie zna i spędza ze sobą wspaniale czas w szkole i poza. Ze szkoły nie można wyjść bo nie ma swojego placu tak jak np. IIlo....a jeszcze... drętwo może być dla kogoś kto jest strasznym luzakiem i lubi się zabawić...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie ufam Kaczyńskim, nie wierzę w ani jedne ich słowo

noooo...:P

Ja tam VOIPa nie polecam, łatwo go wyhaczyć znaczy przechwycić rozmowę "podsłuchiwać" badziewie - taka zabawka, bajer i zgadzam się z "tmk" po co płacić komuś abonament jak mając dostęp do internetu z jakiejkolwiek firmy można sobie kupić bramkę i korzystać z usług jakiego się chce dostawcy VOIP bez podpisywania umowy i można co miesiąc z innego korzystać, który ma lepsze promocje np: na rozmowy między narodowe najczęściej.

kzyzyk na droge

Tak jak pisałem wcześniej tak też zgodzę się z przedmówcą. Powodów może być sto... jeżeli masz ciągać auto po mechanikach i płacić im za ślepe strzały co do powodów falujących obrotów to ja Ci po radzę tak... kup nowy silniczek krokowy do auta zamontuj i zobacz... jeżeli dalej dusi sprawdzaj przewody. Inna sprawa że nowy krokowiec to minimum 400 zł... Powodzenia.

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

Bzdura , jeżeli jesteś właścicielem , to wiesz o której dzwoniłem. Jeszcze raz , obsługa arogancka , właściciel ignoruje skargę klienta. Nie polecam. Nie chciałem prowokować , inni to zrobili.

kamilku mądralo masz duzo do powiedzenia na kazdy temat nie wazne jaki on by nie byl wypowiadasz sie !!!! jestes tak obeznany w promocjach przy otwarciach ze pewnie jestes stalym bywalcem!! durny to ty jestes w odpowiedziach !!!a plac budowy w lomzy masz w jednym paluszku wiec zostan przewodnikiem !!!

Czego potrzeba to wiekszej uwagi policji na te sprawe. Mysle ze nic sie nie zmieni bez wiekszej ilosci zgloszen wykroczen i zazalen na zachowanie.
Tak jak w cytowanym przezemnie powyzej artykule- to nie sa ciemniaki, prawo dobrze znaja i manipuluja tak aby wyjsc na swoje. Bez skrupulow i nie przebierajac w srodkach. Oszustwa az do rozboju z bronia w reku.
Tu nie potrzeba klotni na forum i przepychanek. Czeczeni niech pisza co sobie tylko zywcem chca- a osoby z Lomzy o swoim- jak ukrocic te dzialania. I o jakich problemach wiedza ktore powinny byc zgloszone na policje. To jedyny bat na te sytuacje.

Do MalcolmG. Nazywało się to serwisem historycznym Dzieje Miast. Dlaczego więc uznawano odpowiedzi niepełne. Od początku zarejestrowania sie na serwisie preferowałem, żeby do odpowiedzi jakie to jest miejsce, napisać kilka zdań na temat historii tego co pokazane na zdjęciu, żeby ktoś kto wejdzie na serwis obejrzy, mógł co nieco dowiedzieć się na temat tego co ogląda. Pokazałem Bramę Główną naszego cmentarza. Jedna z Pań napisała, że jest to brama na naszym cmentarzu. Przecież to było widać gołym okiem, że to jest brama. Bram na naszym cmentarzu jest trzy. Główna Brama, Brama na najstarszy cmentarz, Brama Ewangelicka. Każd az nich ma swoją historię, główna też Następny z odpowiadających napisał kilka zdań na temat historii tej bramy i jemu przyznalem punkt. Wtedy odezwał się admin w obronie niby pokrzywdzonej i żebym przyznał jej punkt. W odpowiedzi na to wycofałem przyznany punkt i poprosiłem o dokładniejszą odpowiedź. Otrzymałem na to kilka nieprzyjemnych słów od Malcolma, zresztą nie pierwszy raz. Malcolm bowiem odnosił się do użytkowników dość arogancko. Na moją prośbę, by grzeczniej odnosił się bo nie tylko on tworzy ten serwis ale i my wszyscy użytkownicy, odpowiedział , że jak będzie miał kaprys to serwis może zjeść z mussli na śniadanie i zostanie czarna dziura. Najpierw wycofał zdjęcia wspólnik Malcolma MC który miał ich ponad trzysta, potem ja ( 54 zdjęcia) i niewiele zostało. Niech Malcolm napisze jaki był powód usunięcie zdjęć przez MC, a miał ich najwięcej. Prawdopodobnie źle układała się współpraca między nimi, ale o tym ani słowa. I chyba ma rację jeden z piszących o przerośniętej ambicji byłego admina byłego serwisu.

tak jak napisano wyżej. jak pracujesz na umowe o prace to z dzialalnosci placisz tylko zus - zdrowotne okolo 200zl, ale musisz sprawdzac bo ta kwote zmienia sie co 3 miesiace i informacje o zmianie stawki za zdrowotne dostaniesz w zusie. co do formy opodatkowania to najprostszy jest ryczalt ale musisz sie dowiedziec w skarbowce czy mozesz wybrac sobie taka forme opodatkowania przy szyciu. jak bedziesz mogla wybrac ryczalt to pamietaj ze przy ryczalcie nie odliczasz sobie vatu z zakupow, i nie mozesz sie rozliczyc wspolnie z malzonkiem. jak wybierzesz ksiazke przych-rozchodow i podatek liniowy 19% to tez nie mozesz sie rozliczyc na koniec roku z malzonkiem i z dzieckiem ( jezeli masz). najlepiej jakbys sie zapytala jakiejs ksiegowej o szczegoly a nie prawnika bo on tylko cie zdoi z kasy a nie doradzi.

na bonie:)

Dokładnie ;)

a co tu wymagac wiekszosc kierowcuw to wsiochy prowadza wlasne gospodarstwa w pksie tylko dorabiaja te marne grosze

Green jesteś zwykłą małą zazdrosnicą. Wiadomo ze każdy może wyrazić opinię o danym sklepie i jego obsłudze ale ty po prostu obrażasz te dziewczyny i opisujesz ich wygląd. Ale to nie jest pierwszy sklep w którym obrażasz dziewczyny. We wranglerze też ci wszystko nie pasuję i też masz obiekcję do wyglądu dziewczyn także nie dziw się że i po tobie ktoś może pojechać. Zgadzam się z kolą jesteś zwykłą zawistną chamką.

Ta patologia to jest na kazdym oddziale.Wiele razy tez bylam swiadkiem nie ludzkiego traktowania jakby to pacjent przychodzi na wakacje przeciez i sam sobie wmawia choroby i tylko im czas zabiera niepotrzebnie.Narzekaja na wynagrodzenia ale kazdy z nich ma prywatne gabinety.Ci lekarze to sie zachowuja jaby w szpitalu to za kare byli a nie po to by pomagac pacjentom.A o poloznictwie tez wiele zlego szłyszałam i o traktowaniu kobiet.To jest kpina z pacjentow co sie dzieje teraz...

taxi i jazda ;D

niestety takie realia polskich drog!!! ciemniaki i nie maja pojecia co robia ci od drog(budowy, remonty, oznaczenia itd)!!! pewnie my nie dozyjemy tych czasow gdzie obsuga drog bedzie jak na zachodzie!!!

http://www.fotka.pl/profil/GrubyKSA?z=4d1d04bd169c53b36f40b72b77999ddc

masz 16 lat i jezdziles bez prawka? ;o

ocho!!! sprzedany!!! dziwne ale... nie bede wnikal hehe

ale wy jestescie pojeb..ni. pozdrawiam wszystkich z krwią aryjską, he he

wogle zastanawiam sie czy go niezabrac ze zlobka szkoda mi dziecka chociaz mam nadzieje ze moze sie przyzwyczai tylko ile to potrwa zostawiam go na 3 godz dziennie a co to bedzie jak bedzie zostawal spac

przepraszam Czerwonego Boru jeszcze narazie

VERGISS MICH

wrzuci ktos ten link by mozna było zobaczyć.. ziemia jest okradła a oni se zdjecia po kątach robia

Wielkie dzięki za odp m_onisia1 , ja złożyłam papiry w piątek w Opolu, a już w poniedziałek dzwonili domine z komendy. dziwię się jednak że zaakceptowali mnie , bo niestety mam wadę wzroku. Jutro jadę do Opola, by dowiedzieć się czy ma sens zdawanie tych wszystkich egzaminów skoro później i tak komisja lekarska nie dopuszcza danego delikwenta by pracował w Policji.

Heh ale jaja

Raczej wolałbym samochód typu sedan/limuzyna ale nie klasyczna limuzyna.

Karfafla dobry kawał hhee

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org