niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
no to ładnie sie wyrabia.

hehe koniu świetny pomysł xD a może coś długiego i wibrującego xD

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: no to ładnie sie wyrabia.

uczyłem się w katoliku i niepolecam :/ Bo jak już ktoś tam napisal to strasznie drętwa szkola i niedlatgo że młodzież niepali i niepije przed szkoła ale dlatego że uczeń tam niema wogule nic do powiedzenia (głownie wina dyrektorki która za wszystko morde drze a każde przewinnienie kończy się wylaniem ze szkoly :/ i to niby ma być nauczanie dobrego życia... A po za tym może i są tam jakieś kołka taneczne teatralne chyba nawet, ale gdy coś się cdzieje na auli to niemożna nawet se wyjść :/ a po za tym szkola jest pod zamknięciem, jak więzenie. ŻENADA

Najlepsze sa praktyczne prezenty, takie, ktore beda dlugo wspominane :) Przyklady z mojego zycia, znaczy, to co ja dostalem i z czym na codzien sie spotykam, nie zapominajac o osobie, od ktorej je dostalem:
- szczoteczka do zebow, ale taka z pojemniczkiem, a zeby sie nie pobrudzila prze wozeniu jej (zmienialem czesto miejsce noclegu :P)
- saszetka na perfumy, szalik itp. :)

buahaha ale się uśmiałem... nie ma to jak ktoś robi z siebie buraka i podpisuje się pod tym imieniem i nazwiskiem...
a to o trawce to już lekkie przegięcie... przecież to pomówienie jest, za które można odpowiedzieć przed sądem ;)

;)

SaneOne:

A co, uważasz, że lepiej zrobić z siebie buraka i zapomnieć o podpisie?
Może się przyznasz forumowiczom, że nadal pracujesz w FT? Ja nie wiem jaki sens ma pisanie negatywnych komentarzy na firmę, której jest się pracownikiem? I proszę wskaż mi fragmenty, w których zrobiłem z siebie buraka.
Pozdrawiam, mam nadzieję, że pod następnym postem się podpiszesz:)
FW

No podpisz się, nie będę tego robił za Ciebie. Pokaż, czy starczy Ci odwagi? Może jeszcze opowiesz reszcie forumowiczów jak rewelacyjnie szło/idzie Ci w pracy w FT? Jaki bystrzak z Ciebie?
Ile podpisałeś umów inwestycyjnych przez prawie 3 miesiące pracy?
Może opowiesz na forum jak zbłaźniłeś się na spotkaniu u swojej ciotki?

bylem ostatnio w euro w białym , przy stoisku z czajnikami zaatakowala mnie hostessa, i zaoferowała promocję.
teraz usiądzcie, za zakupy na kwote 800 zł zaoferowała mi słuchawki douszne gratis! a do zakupu za 1200 zł pamieć pen drive! nosz kurde ale okazja! hahaha żal.pl

polecam serwis allegro.pl

witam,
zamierzamy zamieszkać w Łomży. chciałabym poczytać opinie na temat mieszkania rodzinyz małymi dziećmi na ul. Kazańskiej.
Czy to spokojna okolica? Czy są place zabaw, sklepy, przedszkole?
Polecacie? Odradzacie?

a co sądzicie o PureVision?

darol kolego może się podpiszesz pod tymi oskarżeniami? Ja jakoś miałem tyle odwagi, a pamiętaj, że w świetle prawa takie argumenty kompletnie tracą na wartości.

Nikt ich nie wychwala pod niebiosa ale każdy ma prawo do wypowiedzi. Jeden będzie zadowolony inny nie. Ilość wypowiedzi negatywnych czy też pozytywnych w pewnym sensie świadczy o ich rzetelności lub przeciwnie. Jak zwykle przy kontrowersyjnych tematach padają opinie , że jak chwalą to na pewno sami właściciele piszą. Nie znam firmy idealnej. Każda ma swoich zadowolonych klientów jak i tych rozczarowanych . Na szczęście każdy z nas ma wybór a tego typu firm w Łomży jest kilka .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org