Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak kłamcy i złodzieje boją się powrotu Pis. |
w lesie. w wordzie pisalem specjalnie. rzecz tyczy histori: ktos za kogos sie podal przy kontroli z policja, policja uwierzyla falszywym danym na slowo (ta osoba nie miala dokumentuw). zbieg okolicznosci hcial ze fikcyjna osoba istnieje (imie/nazwisko i adres sie zgadza) i teraz ma problem. sek w tym ze teraz trzeba ganiac sie z prukuratura bo chca zabrac prawko. a najlesze w tym ze ta osoba w ogole nie byla w danym miescie gdzie doszlo do incydentu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak kłamcy i złodzieje boją się powrotu Pis. |
junior9141, z ta zla pogoda to bym nie powiedzial ze to regula. firmy chca usprawiedliwic sobie tym ze cos im nawala. bardziej bym sie bal wscibskich podsluchuw jeszcze bardziej wscibskich dzieci sasiaduw nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
michał to lepiej puść ogłoszenie towarzyskie
|
|
co w takiej sytuacji trzeba robic? co moze stanowic za dowud niewinnosci? jakie prawo pozwala lub nie na takie typu kontrole na slowo? czego brakuje w tym by policja/sad mogla okreslic wine poszkodowanego? Jarek
|
|
to akurat nie o mnie hodzi :) ale sprawa nadaje sie do TV :D ________ Malachit
|
|
Najlepszym prezentem dla osoby bliskiej jest prezent od serca
|
|
bez komentarza
|
|
air optix Ciba Vision (bardzo dobre, lepiej przepuszczają tlen itp, wzrok nie męczy się nawet jak długo siedzisz przed kompem)
|
|
zadzwoń do Cebuli z TVN
|
|
heh no też racja podsłuchiwac albo śledzić rozmowy gg to w takiej śieci nieproblem , ale przecież sieci osiedlowe też się do tego świetnie nadają xD a tyle ludzi z tego korzysta. Poradzće więc coś ! A najlepiej to jakby wypowiedziałał się ktoś kto ma lub używał internetu radiowego :]
|
|
po gimnazjum zycia sie raczej nie wybiera wiec wyjlij dziecko gdzie ma najblizej
|
|
kobi niestety niemam zdjęć pieska ;( Ewangeliczny Zwyrodnialec hmm najprawdopodobniej kundelek ale super jest niestety mam już jednego psa i musiałem zawieść go do schroniska więc wszystkich zainterosowanych tam zapraszam
|
|
Z tego co mi wiadomo to w pg nr 1,2,3,6,8 itp. sa pod zamknieciem i do tego pozakladane sa kamery. Mlodziez wychodzac ze szkoly bije sie, a zwlaszcza dziewczyny w pg nr 1. W pg 8 tez to samo sie dzieje. Nauczyciele w innych szkolach tez mordy dra jak junior9141 to zauwazyles. Na Bernatowicza to jest horror,a nie szkola, korepetycja za korepetycjami jak nie masz znanego nazwiska to jestes zerem tej szkoly. Wycieczki przymusowe i super cenowe. Mozna wyliczac w nieskonczonosc wyliczac wady i zalety tych wszystkich szkol. I zareczam ci, ze wszedzie trzeba sie uczyc, jednak w katoliku jestes traktowany na poziomie i tam nikt nie wymaga, zeby rodzic mial znane nazwisko. Pozdrawiam
|
|
Obecnie jestem uczniem mechaniaka.Idzie mi tak sobie mam trudności z niektórymi przedmiotami(z matmą np.)Próbuje przebrnąc i zdać ale zapowiada się róznie. W razie co bym sie przenosił mysle o liceum katolickim (nie wiem czy by przyjeli mniejsza w to) chciałbym się dowiedzieć czy jest to spoko szkola ,łatwa w miare.Czy dobrze przygotowują do matury? I ogólnie jaka atmosfera tam panuje? Z góry dzięki za odpowiedzi
|
|
Jestem w technikum.A jak myslicie gdybym np po półroczu sie przeniósł czy by mnie przyjeli? Słyszałem ,że katolik to sztywna szkoła i taka,,zamulona'' i właśnie sie zastanawiam. A jak uczniowie w katoliku spoko?
|
|
Johnson&Johnson Acuvue Qasys with Hydraclear Plus
|
|
PG6- wyścig szczurów, bardzo dobrze to ujął bazyll... VERGISS MICH
|
|
serwatka miejsca premiowane sa w turniejach,a tomason2323 chce grac stoliki
|
|
Postanowiłem iść z dziewczyną do jakiejś nowej knajpki ale nic nie przyszło mi do głowy aż wreszcie wpadłem na pomysł z da grasso bo nigdy tam nie byłem.Ale po tym co tam zobaczyłem już tam chyba nie pójdę a konkretnie łysy zgarbiony typ na placku z nosa mu cieknie na ciasto i robi pizze dziwnie brudnymi łapami poza tym wygląda jakby jego stary spuścił się na gnój i słońce go wychodowało
|
|
sorki jezeli to jest czarny szczeniaczek taki delikatnie zkundlony to jest moj i dorazu bym go od ciebie odebral szukam go juz duzo czasu i mam nadzieje ze to on
|
|
Ciekawe czy taki kozak byles tez w lokalu? Czy moze grzecznie zjadles te pizze z glutami podziekowals i wyszedles. Ogolnie to malo mnie obchodzi ten lokal i ich pizza ale skoro tak bylo to trzeba bylo to powiedziec prosto w twarz a nie teraz zgrywac cwaniak na forum. Zreszta co to za pomysl ciagnac wlasna dziewczyne do takiej pizzerni na KOLACJE. Trzeba bylo ja wziasc do mcdonalda :) .
|
|
Bez problemu, tak tylko robię "większe" zakupy AGD. obecnie rozglądam się za jakimś tv. Ostatnia wizyta w EuroAgd w Białymstoku niestety mnie rozczarowała.
|
|
WEszystko ładnie pięknie tylko schody sie zaczynają gdy coś trzeba serwisować. Kupiłem Kartę graficzną na agito i niestety już karta zosytła drugi raz do nich wysłana. Półtora miesiąca już bez kompa. Za pierwszym razem przysłali mi kartę po 3 tyg. w takim samym stanie jak do nich wysłałem. Nawet nie było żadnej informacji, więc może nawet pudełka nie otwierali :)
|
|
No ,niestety, widziałam tylko ogłoszenie. Nie wiem co tam proponują w tej cenie. Jedno trzeba przyznać. Za bal sylwestrowy trzeba liczyć 400 zł/parę. Tak kształtują się ceny wszędzie.
|
|
A ile w Gromadzie sobie życzą od pary?
|
|
a jakies namiary do niego??numer telefonu najlepiej...
|
|
"Sprawę to zaraz będzie miał ktoś, kto działa na szkodę własnej firmy;)" nie jestem taki tępy jak Ty i uważam na to co piszę... jeśli działam na czyjąkolwiek szkodę, to tylko na Twoją... a oprócz tego nie ma żadnych podstaw do oskarżenia, więc można mi naskoczyć ;) "Nigdy w życiu nie widziałem takiej p.... na spotkaniu, szczerze." Cieszę się, że umiesz coś powiedzieć szczerze... będąc 500 km stąd... ROTFL A pamiętasz ostatnią kłótnię z pracownikiem, którego tak obsmarowałeś (niesłusznie zresztą)? W oczach prawie łzy miałeś i pół dnia ręcę Ci się trzęsły, "kozaku"... LOL PS. nie chce mi się już nic pisać, ale wiedz, że idziesz w niewłaściwą stronę w tym temacie... lepiej zamilknij zanim to się obróci przeciwko Tobie bardziej niż byś tego chciał... PS2. posądzanie jednej osoby o narkomanię to raz, podawanie danych pozwalających na identyfikację danej osoby to dwa... jak przyszły prawnik (chociaż może się nie doczekasz) powinieneś bardziej się skupić nad tym, co piszesz... trochę mniej emocji, a więcej zdrowego rozsądku, Filipie ;)
|
|
na policje zadzwoń :) przyjadą i otworzą ,tylko ,że 100zł zapłacisz (nie wiem czy to drogo czy tanio)
|
|
Dlatego wspomniałem o tzw. (haczykach w umowie). Jeśli w umowie jest coś takiego wymienione jak wspomniał slm to również kopię takiej umowy musi otrzymać osoba z nią związana, co również podpisuje potwierdzenie otrzymania i zapoznania się z w/w regulaminem. Po prostu trzeba wyraźnie czytać i szeroko rozumieć wszelkie umowy.
|
|
no i co tutaj robisz? ________ Malachit
|
|
wszyscy ludzie to bracia, ale nie wszyscy bracia są ludźmi!!!!!!! jestem łomżyniakiem i wstydze sie za was!!!!!!! widać kto zaczyna pisząc takie tematy na forum a puźniej odwracanie kota ogonem!!!!!!
|
|
bez sęsu... niech sie pozabijajo jeden z drugim i bedzie spokuj. aczkolwiek debilnych polakuw bendzie mi mniej szkoda. wy nadal w pl siedzicie bo boicie sie za granice wyjechac? boicie siem rze wam tam ktos da wpierd0l? tak jak wy hcecie im dac? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
"tylko ze matka mojej dziewczynki" ee o_O Ty masz 40 lat a ona 13?
|
|
sory kolezko dostalem meila ale nie moge otworzyc zadnej wiadomosci na tym koncie jesli mozesz wyslac jeszcze raz na piotrolafwyszynski@wp.pl !
|
|
Nie chcę podawać nazwy. To niewielka szkoła obok Placu Trzech Krzyży.
|
|
A ja polecam wszystkim salon Finezja na ul. Polowej, który założyły panie Iwona i Ewa z Afro. Może to iwygląda na reklamę, ale tylko zadolonej, wieloletniej klientki:) A nie wszyscy wiedzą, gdzie te panie teraz pracują.
|
|
dxxxd rozumiesz to cieniasie zafajdany? widziałem cie na mieście jak chodzisz ze starym za ręke haha sśij pyte
|
|
jak nie bylo mowy o tym w umowie to nie musisz niczego płacić. po drugie kopie umowy powinni Ci dać. a jak nie dostałaś kopii to poproś o wgląd do oryginału i przeczytaj ją uważnie. jak nie pisze nic o konieczności wpłaty to nie płać i przeczytaj co jest gdy zrywasz umowę.i nie kłuć się z nimi bo to nic nie da.
|
|
Otwieranie samochodu paralizatorem ;-) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
www.zdammature.pl tutaj prowadzą zajęcia z geografii
|
|
na Bernatowicza i nie w każdym gimnazjum jest wysoki poziom w niektórych średnia 4,0 jest uważana za wysoki. A to, że ma zdolnego syna to tylko pogratulować a nie zgnębić (do PASJONATA**)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |