Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Serwery po brzegi będą wypełnione g...... |
Fajnie , że znów Pub jest otwarty , nie było mi dane jescze sprawdzić , ale napewno zawitam i ocenie ;-) Za wczesniejszych kadencji właścicieli raczej było wporządku , i myśle , że teraz jest i wporządku i po nowemu ;-) . Za tydzień mamy ostatki więc zobaczymy ;-) Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Serwery po brzegi będą wypełnione g...... |
a to też... Jarek
|
|
może ja bym wpadł... Chociaż ja ostatnio nie mam czasu zbytnio na głupoty :P ale jeśli ustalicie w jakie dni gracie to z chęcia wpadne na partyjke...
|
|
A co żeś zmalował ?? Jarek
|
|
hehe, zadna, tylko przedstawilem swoje spostrzezenie, ciekawe jest to ze plock mimo tego ze jest tam orlen, nie ma takich tanich paliw :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
może to była "rozmowa kontrolowana" :)
|
|
loveley a co ze wzrokiem?? Za duzo batonów pewnie cukrzyca sie wdała i wzrok pogorszony
|
|
kobi niestety niemam zdjęć pieska ;( Ewangeliczny Zwyrodnialec hmm najprawdopodobniej kundelek ale super jest niestety mam już jednego psa i musiałem zawieść go do schroniska więc wszystkich zainterosowanych tam zapraszam
|
|
Najlepsze sa praktyczne prezenty, takie, ktore beda dlugo wspominane :) Przyklady z mojego zycia, znaczy, to co ja dostalem i z czym na codzien sie spotykam, nie zapominajac o osobie, od ktorej je dostalem: - szczoteczka do zebow, ale taka z pojemniczkiem, a zeby sie nie pobrudzila prze wozeniu jej (zmienialem czesto miejsce noclegu :P) - saszetka na perfumy, szalik itp. :)
|
|
lampka z lawą, album do zdjęć, szalik z czapką też fajne, jakaś koszulka z napiem typu "Udaję, że pracuję, oni udają, że mi płacą", gra planszowa, dobrej marki długopis lub pióro, pasek do spodni, pokrowiec na telefon, poduszka, coś z biżuterii, kosz słodyczy ;) i szczoteczkę z pasta do zębów ;) kwiatek w doniczce, zdjęcie w ramce, kubek ze zdjęciem, breloczek do kluczy, niekótrym by się przydał zapach do smaochodu :) jest wiele możliwości.... najlepiej podsłuchać, gdy ktoś narzeka, że czegoś mu brakuje :))
|
|
zapytaj sie przynajmniej o pesel czy jakies inne dane...np imie ojca...musza miec to naqpisane...inaczej wina lezy po stronie osoby piszacej dane...
|
|
Racja można znaleźć jak sie chce ale jak sie siedzi przed kompem to nie bardzo.Jak chcesz to jedź do ,,serduszka'' albo do ,,diuka'' hehehee he hehe
|
|
Witam wszystkich! Nazywam się Filip Weber i jestem jednym z poszukiwanych przez Was "dyrektorów". Jeśli ktoś chce się spotkać - zapraszam do Poznania! RESPECT masz przecież mój numer, dlaczego nie zadzwonisz? Nawiązując do poprzednich postów, od razu zaznaczam - nie będę nic prostował ani niczego tłumaczył, nie jestem już pracownikiem FT i nie mam w tym żadnego interesu. Miałem jednak "przyjemność" pracować z kolegą RESPECT w jednym biurze. Pracownik ten pojawiał się w biurze raz na kilka dni , co chwilę tłumacząc się zatokami, anginą ropną, bólem głowy czy brzucha. Potem od osób poznanych towarzysko w Łomży dowiedziałem się, że kolega jest nałogowym palaczem marihuany, co zdawało się wyjaśniać wszystko. Niestety, kolega RESPECT miał spore wymagania - chciał aby wypłacono mu pieniądze, tak jakby pracodawca miał obowiązek opłacać ludzi, którzy nagminnie nie przychodzą do pracy. Dodatkowo tenże kolega wykazywał się najwyżej średnim poziomem inteligencji i kumacji niemniej prowadząc firmę budowlaną myślę, iż chętnie widziałbym go przy np. betoniarce. Kontynuując, warto dodać, iż wiele informacji zawartych w poprzednich postach jest zwyczajnie, nawet nie sugestywnie, nieprawdziwa. Otóż, w biurze FT nigdy nie było żadnej sekretarki, natomiast 2 telefony stacjonarne - owszem, szkoda tylko, że takiego argumentu używa osoba, która ma wiecznie puste konto na telefonie, takie dwie stacjonarki byłyby dla RESPECTA jak manna z nieba. Wystrój i wygląd biura - jasne, obora:), respect myślę, że warunki w jakich mieszkasz na co dzień mogę porównać do biurowej komórki na śmieci. Ale może się myle. Reasumując, każda firma ma prawo trafić na tzw. "zgniłe jajo", czyli tępego i mało rozgarniętego cepa, który nie pracuje ale domaga się pieniędzy. Pozdrawiam Filip Weber
|
|
Nie Zli jesteście serwer mojego kolegi zareklamowałem tu na forum a wy reklamujecie tu swój Lomza 4Fun cd. ip:xxx Po [1]. Kultura. Po [2]. Miła atmosfera. Po [3]. Play 4 fun. Niezla fanta nie wypowiadaj się więcej w moich tematach bo to co teraz zrobiłeś to jest niedorzeczne serwer Mordownia jest świetnym serwem i nie trzeba ściemniać o kulturze i atmosferze żeby ktoś wszedł na ten serwer. serdecznie zapraszam ! hasło jest proste a jak coś to widnieje w opisie gg 1553226 :P jeszcze raz zapraszam
|
|
dj czy wodzirej? bo chyba nie rozumiecie roznicy
|
|
Pg1 spodko gimnazjum sam je kończyłem.Atrakcji było mnustwo...<hhee> nie tylko na lekcjach. Poziom wysoki ale i egzamin wtedy łatwo jest napisać,ogólnie szkoła spoko.
|
|
A gdzie znajduje się opisywany lokal, gdyż sama nazwa nie wiele mi mówi, ponieważ żadko zaglądam do takich lokali?
|
|
junior9141 jak nie wiesz nic o tej szkole to po co takie bzdety wypisujesz? ile osób zostało z niej wyrzuconych? a jak już ktoś został wyrzucony to na pewno nie w nagrode :) sfrustrowany jesteś, bo być może Pani Dr na ciebie nakrzyczala i został ci do tej pory uraz psychiczny? chcesz teraz oczernić katolika? Może jak ktoś normalnie do ciebie mówi to nie dociera i trzeba nakrzyczeć na juniorka? zastanów sie najpierw nad sobą, a później oceniaj innych. pozdrawiam
|
|
Na turnieje jeszcze przyjdzie czas.Jak jesteście chętni to możemy w tym tygodniu wieczorkiem sie spotkać. Zasady, standardowo kazdy z grających wpłaca do puli (suma do ustalenia) gramy na żetony zwycięsca zbiera pule. Co do terminu czekam na propozycje.
|
|
Spokojne, nawet bardzo spokojne tylko czasem pociski spadają
|
|
prosze o opinie w którym salonie dobrze robią baleyage bo to juz mało czasu zostało do świąt za wszystkie z góry dziękuje
|
|
Agent22 - Pryma ma chyba takie promocje na weekend. 24 listopad to już poniedziałek wiec wszystko wraca do normy.
|
|
dzieki za wiadomosc nie wiedzialem ze w weekendy robia takie promocje mam jeszcze jedno pytanie co nalezy zrobic zeby dostac karte stalego klienta??
|
|
Jeżeli chodzi o cenę tych urządzeń to w radio podawali wartość około 1ootyś. Łomża jest bardzo ciekawym miastem. Tutaj wszystko się dzieje na odwrót. Tyle pieniędzy wydadzą na mikrofoniki żeby czuć się "wyjątkowo" a instalację do lodowiska będą wynajmować od echo investments. Ciekawi mnie tylko kto na tym "dodatkowo" sobie dorobi. U nas panowie prezydenci muszą się wyróżniać, np. pan w-ce prezydent dostał numer rejestracyjny BL 30000 chociaż w tym momencie numery wydawane były 28..... . Ale co tam. Ja jak poprosiłem żeby kobieta dała mi inny numer bo na nim były dwie 13 to popatrzyła na mnie litościwie . Ale numeru nie zmianiła.
|
|
witam! mam pare dziar od Grejdusa i proponuje isc do niego!!! wiem ze to nie j wyglada na sterylne czy profesjonalne miejsce do robienia tatuazy, i ploty o jego chorobach jak zoltaczka czy hiv nie sa prawdziwe i ten kto go zna moze to potwierdzic(mam 3 dziary od niego-ostatnia ponad rok temu, do dzis dnia oddaje krew) Wszyscy moi znajomi maja od grejdusa! Niektorzy z nich robili gdzie indziej a i tak na poprawki chodzili do niego bo im spieprzyli cos! Robi dziary juz ok 18 lat wiec niemusisz sie martwic ze Ci zrobi "kreske". Widzialem jak przerabial tatuaze z glowy i wedlog mnie jest najlepszy!!! idz na trojkat i popytaj sie malolatow gdzie on mieszka niech cie zaprowadza bo numeru raczej od nikogo nie dostaniesz!!! a jak cos napisz do mnie to ktos cie zaprowadzi tam! yss.uk.ltd@hotmail.com POZDRO
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |