Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krawiec nie przewidział jednego... |
polećcie mi gdzie dobrze robią baleyage
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krawiec nie przewidział jednego... |
Rahtid proste żeby cios był silny to trzeba skręcić tułów;) Ja to wiem heh:)
|
|
Zakup internetowy :)
|
|
Witam! moze ktos wie gdzie w lomzy lub okolicy kupic pieska rasy shih-tzu lub sznaucerka miniaturke. dziekuje
|
|
Witam! Ja mogę z całą odpowiedzialnością polecić salę w Wiźnie - Kasztelan Wiski. Mieliśmy tam wesele w tym roku w we wrześniu. Sala naszym zdaniem najbardziej klimatyczna w okolicy, jedzenie pyszne i bardzo dużo, obsługa super. Do tego dobry zespół i masz zagwarantowane niezapomniane wesele!!
|
|
pinczerka albo yorka bym kupil nie drogo..
|
|
Już widzę te stado pędzących aut z turystami ... Setki kilometrów ,żeby zaparkować auto w Piątnicy-bo na St. Raynku nigdy nie ma miejsca i oglądających piramidę hehhe.. Obwodnica, kolej i bulwary to są Nasze priorytety! Bo co z tej piramidy jak po klepisku ,przepraszam drodze Łomża-Ostrów połowa warszawiaków pogubi zawieszenie i nie zobaczy piramidy . A co do samej piramidy -to już nam ratusz wybudowali nowy i ładny ale za cholere nie pasujący do istniejącej zabudowy-śmieją się z nas i śmiać będą z miasta zza Buga ,gdzie kończą się tory;/;/;/
|
|
Też przymierzam się do zakupu ekspresu. Ten model polecali mi w digitallandzie na piłsudskiego. Oferowali go za ok 2100.
|
|
A ja tam jestem również zadowolony z obsługi w Premio. Za to mam złe wrażenia z wizyty na Sikoraka obok straży. Porażka.
|
|
Raczej krew pobiera a potem dopiero na podstawie wyników przepisuje lek. Na dmowskiego też sie możesz przejść coś tam powstało jakaś kobita prowadzi :)
|
|
http://4lomza.pl/index.php?wiad=16914 to ten link
|
|
Zgadzam się, że nasze priorytety to kolej, obwodnica i bulwary. I przestańmy się czarować, że Stary Rynek czy Muzeum Północno - Mazowieckie ściągnie tu jakiegokolwiek turystę. Po pierwsze, są to atrakcje trzeciego sortu. Po drugie, nie ma gdzie zaparkować samochodu a pociągi nie kursują. Do tego trzeba dodać słabą bazę hotelową. P.S. Melosmiacz, mi też Stary Rynek odpowiadał najbardziej, jak były tam drzewka, ławeczki i fontanna.
|
|
uważam, że obsługa (wiedza na temat opon) jest ok. Nie wymieniałem tam oleju więc nie wypowiadam się w tym temacie . Twoje obraźliwe słownictwo (radimp) jest conajmniej nie na poziomie i świadczy tylko o Tobie.
|
|
Byłem i kupiłem . Zapalniczka jest super.
|
|
Właśnie przeczytałem artykuł odnoszący się do ulicznego przedstawienia "Superstar with Jesus Christ" mającego się odbyć w Bydgoszczy. Pozwolę sobie na przytoczenie jedynie fragmentu artykułu „Jezus w dżinsach, Maria Magdalena w mini, Piłat kobietą. W scenariuszu spektaklu na motywach "Jesus Christ Superstar" wszystko jest dokładnie zaplanowane. Miejsce akcji: bydgoski Stary Rynek. Termin: Wielki Tydzień. Obsada: amatorzy wyłonieni drogą castingu. Kulminacja: pytanie - czy Chrystus ma zostać ukrzyżowany? Odpowiedzi widzowie drogą SMS-ową, a wyniki ukażą się na telebimie”. Zastanawia mnie po co robić coś takiego? Po pierwsze bezdyskusyjnie w/g mnie obraża się uczucia religijne, po drugie jeśli przyjąć to jako doświadczenie socjologiczne , by sprawdzić jaki w dzisiejszych realiach byłby wynik takiego publicznego sądu, też jest chybiony. Dlatego, że wiele osób głosujących za ukrzyżowaniem, będą to w większości ludzie manifestujący w tak głupi i prymitywny sposób swoją niechęć do kościoła. Drugą grupę, będą stanowić ludzie młodzi traktujący to jako „fajną” zabawę i okazję do pokazania przed kolegami swoją (ostatnio bardzo modną) postawę ateistyczną. Sam pomysł takiego przedstawienia uważam za żałosny i godny najwyższego potępienia. Nie trafia też do mnie argument, iż jest to forma sztuki, którą ostatnio może być dosłownie wszystko. Od zwyczajnej ludzkiej głupoty, po całkowity brak poczucia estetyki. Ktoś ostatnio zrobił wystawę ze zwierzęcych odchodów twierdząc, że to jest sztuka. Możliwe, tyle że to gówniana sztuka. Jednak wracając do głównego wątku myślę, że tego rodzaju pomysł może jedynie ukazać poziom zidiocenia naszego społeczeństwa i nic innego. Mimo, że nie jestem katolikiem i często przeciwnikiem kościoła katolickiego, to w tym konkretnym przypadku staję za Nim murem i przyznaję Mu całkowitą rację. Obrażanie uczuć religijnych nie można nazywać sztuką. Swoją drogą jakim trzeba być idiotą by zadawać komuś pytanie „Czy chcesz aby ukrzyżować Pana X, czy może wolisz by przeżył”, i jakim trzeba być idiotą by udzielać odpowiedzi na takie pytanie. Niestety, według mojej oceny nasz naród z roku na rok coraz bardziej chamieje i idiocieje. Co ma odzwierciedlenie w rzeczywistości od najwyższych władz w kraju po szarego obywatela. Dziś pozwalamy sobie na rzeczy, które kiedyś szanowaliśmy, pielęgnowaliśmy jako naszą kulturę i tożsamość narodową, a którą dziś niszczymy w imię krzywo pojętej wolności i demokracji. Jak napisałem wyżej, uważam to za coś karygodnego, coś co nie powinno się odbyć. Pomimo, że nie wierzę że Jezus jest Bogiem to jednak wiem, że są ludzie ,którzy w to wierzą i ze względu na szacunek dla nich oraz naszych przodków, którzy z pokolenia na pokolenie przekazywali nam wiarę, tradycje itp. nie wziąłbym w tym udziału. Ktoś powie, że wiara w Boga to średniowiecze, możliwe jednak nie musimy dziś w to wierzyć ale powinniśmy szanować. Bo skoro my sami nie będziemy siebie szanować to jak możemy oczekiwać szacunku od innych. Każdy jeden muzułmanin nie pozwoli drwić i obrażać swojej wiary, a islamscy fundamentaliści gotowi są wysadzać się w autobusach pełnych ludzi, także w imię krzywo pojętej obrony Islamu. Polak natomiast zdepcze nie tylko wiarę, kulturę ale zdepcze sam siebie. Tylko po co? Moda, głupota czy też może nowy sposób na wyrażanie swej polskości. Quo Vadis Polsko ?!!! PS. Post wyraża jedynie moje osobiste odczucia, z którymi nie musisz się zgadzać. link do całego artykułu http://www.tvn24.pl/-1,1574198,0,1,bydgoszcz-sms_owy-sad-nad-jezusem,wiadomosc.html
|
|
NIE MASZ RACI POOL I ŁOMŻA MOJA-NA SIKORAKA NIE SPRZEDAJĄ STARCH OPON A JA U NICH KUPIŁEM STARE Z 2005R.DOPIERO KUMPEL MI POKAZAŁ JAK SIE SPRAWDZA OPONKI.POJECHAŁEM I POKAZAŁEM I NIE CHCIELI WYMIENIĆ.PO WIELKIEJ WOJNIE WYMIENILI.-PORAŻKA!
|
|
A wracając do tego tematu to lodowisko będzie. Dzisiaj jadąc autobusem widziałam ogłoszenie o imprezie "Mikołajki na lodzie" która rozpocznie się o 12. Haaa i spoko będzie znów co robić zimą :)
|
|
Niewiecie kto w lomzy moze robic teraz tatuaze swojego czasu grejdus robil najladniejsze ale czy on wogole jeszcze zyje . Byc moze sa jakies nowe talenty i macie namiary bede wdzieczny za pomoc
|
|
A chcesz na stałe czy z henny??
|
|
no tak nastale i kolorowy
|
|
Zrobienie profesjonalnego Tatuażu w Łomży jest takie same jak zakup mercedesa w Łomżyńskim salonie he czyli nie możliwe.
|
|
emiSka a za ile sprzedajesz?
|
|
urzad skarbowy dokladnie ;)
|
|
Byłem,jadłem,uciekłem bo co jak co to najlepszy kebab jest u Palczaka. PKS się nawet umywa.
|
|
witam napisałem post i spokojnie czytam odpowiedzi nie odpuściłem wracając do cen to MOIM zdaniem jest to zmowa wystarczy zobaczyć ceny w poszczególnych stacjach i zwróćcie uwagę na to jaka zawsze lub prawie zawsze jest różnica w cenie pomiędzy stacjami np. 1 grupa BP, Orlen, Statoil 2 Pryma, Shell ( dlatego, że jest dalej od Łomży) różnice w cenach są z reguły o 1 grosz PISAŁEM JUŻ W PKS JEST ZAWSZE TANIEJ CZASAMI O 5 CZASAMI O 12 GR ( prawdopodobnie zależy to od ceny zakupu ) i nie jest to prywatna stacja tylko państwowa idąc dalej jestem zdecydowanie przeciwny hipermarketom ( nie jest to w najmniejszym prawie stopniu polski kapitał) ale tutaj muszę się zgodzić jak powstanie hipermarket w stylu Auchan ze stacją paliw to ceny spadną ( w Białymstoku przy Auchan z reguły o min 15 gr taniej, i jest to paliwo też z Orlenu a więc chyba nie gorsze dokładnie nie wiem gdyż się na tym nie znam ) NADAL czekam na wasze propozycje propagujcie ten temat nie tylko tutaj ale między znajomymi może kiedyś coś z tego wyjdzie wiadomo to bardzo !!! zaboli naszych przedsiębiorców ( raptem bodajże 4 BP, Orlen przy Piłsudskiego, Shell, Pryma - reszty statusu prawnego nie znam ) ale TYSIĄCE !!! użytkowników zaoszczędzą, OK niech kasują za obce TIR-y, które za marne winiety psują nam tylko drogi itd. ale nie tych, którzy tankują czasami jak ja 3 razy w tygodniu ( i uwierzcie nie po 50zł. ) Dalej kolejna propozycja list do Prezydenta - nic nie da Prezydent nie ma w tej kwestii kompetencji czyt. wolny rynek
|
|
w białymstoku robia ladne tatuaze;)
|
|
świętego Rocha 13/15, Białystok - (85) 744 64 94 tu masz numer:)
|
|
Ewangeliczny zwyrodnialcu - wiem że wiesz. Jednak spotkałem się z opinią iż ktoś kto ma ogromny biceps, ma potężny cios. Nic bardziej błędnego Samym bicepsem to można laskom zaimponować. Skręt to podstawa:)
|
|
grejdus nadal robi,kabaryna tez
|
|
Planuje jak narazie Łomża - Warszawa Łomża - Olsztyn i w nie dalekiech przyszłości może Łomża - Wrocław Jarek
|
|
A jaki tabor zamierzasz puścić na trasy? Czy już masz pozałatwiane kwestie pozwoleń na wykonywanie połączeń? Jak wygląda kwestia przystanków? Życzę powodzenia.
|
|
za 470 zl moj nr gg 1329969
|
|
To pewnie i kierowców będziesz potrzebował, jak coś to daj cynk ;)
|
|
jakis szyld studia tatuazu wisi na ulicy nowogrodzkiej - przy tym sklepie komputerowym. ale nie wiem czy tam jest to studio - czy to tylko reklama.
|
|
tak jak w tytule :) szukam osób, bo brakuje do 5-tki :) wychodzi po 15 zł za całość i można siedzieć do 22 :)
|
|
a ma ktos numer do tego grejdusa albo jakies namiary bo widzialem jego tatuaze i sa niezle ale go nieznam a co do tego kabaryny to kanalia nie chodzcie tylko tam do niego narkoman i brudas na uslugach FBI tajny agen jeden z wielu w tym miesci ludzie uwazajcie na niego!!!!!!
|
|
w stokrotce jest tam gdzie sprzedają Zippo .
|
|
Ja bylbym chetny, ale zeby wejsc przed godz. 16 (mniej sie placi). Tymbardziej, ze ostatnio stawki poszly o 10 zl w górę. Jadąc kompletem bardzo sie oplaca (dwie osoby musza miec legitymacje). Najwiekszy problem jest w zebraniu ekipy. Ja jestem osobiscie gotów jezdzic praktycznie codziennie poniedzialek-piatek (weekendy jeszcze drozej wychodza). Misiekelo i inni, jesli sa chetni, pisac na gg: 376702 Orientuje sie moze ktoś kiedy skoncza remont naszego basenu w 10 i kiedy wybuduja nowy basen ? Ciekaw jestem, czy będzie cos takiego jak zimne pomieszczenie (do hartowania, nie wiem jak to sie nazywa)
|
|
Rozumiem ze chcecie grac turniej?Stoliki tez gracie?Napisz kiedy cos sie tam dzieje,bo jak ktos by chial pograc to niewiadomo jak,co i kiedy
|
|
Klinika Dermal w Białymstoku ul. Nowy Świat 17/5. Z własnego doświadczenia polecam dr. Wrońskiego, swojego czasu drugi dermatolog w Polsce. Mi pomógł w 99%. Pozdrawiam
|
|
Ja chodzę do Moniki w salonie agata na krótkiej i jestem zadowolona,dziewczyna zna się na fachu.
|
|
to nie jest tylko moje gadanie bo nie raz zdazyło sie zwinąc kogos strzałem a jak bys wyłapał w twarz strzał od kolesia typu ala pudzian to zapewniam cie ze nie stał bys po tym na nogach
|
|
Basen przy Szkole Podstawowej nr 10 ma zakończyć się do 8 paździrnika 2009 r.
|
|
Skręt tak ale i ogólnie masa ciała ;)
|
|
tak, polecam osobiście, jest super, robi badania w klinice w Białymstoku i je sama przywozi, polecam.
|
|
ja tesz bym się pisał + 1 osoba ale w weekend bo tak nie mogę
|
|
Właścicielka Salonu Oliwia to osoba ,której nie wolno ufać ani wierzyć.Jako kosmetyczka i fryzjerka to żaden fachowiec.Nic nie umie , a próbuje jeszcze kogoś uczyć i bierze za to niezłą kase.
|
|
317 95 63, czekam na chetnych do godziny 18:30
|
|
317 95 63 to oczywiscie numer gg :)
|
|
Ja też pamiętam. Trudno było o miejsce na ławeczce. To miejsce przyciągało ludzi.
|
|
moje dziecko miało 3 miesiace jak pierwszy raz poszłam z nim na basen było cudownie do dnia dzisiejszego jest zapalonym pływakiem jak tylko możemy to korzystamy z wody sama sie nauczyła pływać i nie boi sie wody.to prawda ze trzeba uważać na wode ja bym polecała parki wodne tam sa baseny dla niemowląt i małych dzieci.nie wiem jak w białymstoku ale w mikołajkach i na litwie sa swietna zabawa dla całej rodziny
|
|
słuchaj kolego napewno nie rób na dlugiej bo partacze tam sa. ja osobiscie polecam Kabaryne, mam jego tatuaze i powiem CI ze naprawde ejstem zadowolony, Grejdi tez ladnie dziabie wiec ja bym wybierał miedzy ta dwójką, a flinte na długiej odrazu odrzuc. pozdrawiam
|
|
witam serdecznie jak w temacie- gdzie w łomży odbywają się zajęcia aerobiku, oprócz siłowni Ewa. Interesują mnie godziny popołudniowe. zgóry dziękuję za odpowiedzi.
|
|
najlepiej od razu z wizyta do dok WRONSKIEGO JEST BARDZO DOBRY
|
|
i jak nadalczekasz???
|
|
Polecam bieganie picie dużo zielonej herbaty małe posiłki ;) I bez aerobików sie obejdzie:D
|
|
chyba pojechal ;d
|
|
Nie ma najlepszych ,a czy średnią będzie miał 6.0 czy 2.0 to nie ma znaczenia i tak jego przyszłość zależy od matury .Niech idzie do najbliższego .
|
|
Polecam Gimnazjum Katolickie. Wspaniala atmosfera, wspaniali i wyrozumiali nauczyciele, pani dyrektor przesympatyczna. Wyslij tam syna, a na pewno zalowac nie bedziesz. Dziecko twoje nie bedzie gnebione ani wysmiewane. JESZCZE RAZ POLECAM!
|
|
sd masz racje nie ma najlepszego ani najgorszego tak samo jak liceum tyle jest moja córka uczy sie w liceum nie 1 ani 2 tylko w 6 i co z tego?uczy sie bardzo dobrze to tylko od zdolnosci dziecka zależy
|
|
częściowo zgadzam się z Milusią, bo przecież wszystko zależy od dzieciaka, ale również zależy od tego czy znajdą się nauczyciele, którzy wyciągną coś od niego. bo jak każdy wie dziecko nie motywowane, samo do wielu rzeczy nie dojdzie
|
|
do gwarka ***** jaki snobek z ciebie jestes jednym z tych gosci którzy mowią "moj synek/córeczka powinna isc do najlepszego gimnazjum bo jest wybitny/a" zalosni zadufani ludzie i jaką ci kur*a za przeproszeniem różnice zrobi jezeli twoje wspaniale wykształcone dziecko pójdzie do 1 czy 2 bo moim zdaniem zadną nie wazne jakie jest gimnazjum tylko jakie sie w nim ma oceny i jak napisze sie egzamin gimnazjalny co w rezultacie pomaga dostac sie do lepszej szkoły smieje sie z takich jak ty no ale cóż przynajmniej sie pochwaliłes
|
|
a katolik jest beznadziejny sztywna szkoła strasznie
|
|
magdzia widac po twoim poscie, ze do madrych nie nalezysz. Przykladem jestes wlasnie ty i widac jaka szkola cie uczyla.
|
|
pasjonat to, ze mlodziez pod szkola nie pali papierosow i nie uzywa narkotykow to ma byc sztywna szkola? w tej szkole mlodziez uczy sie prawdziwych wartosci, rozrywki tez sa. Dla ludzi, ktorzy maja kulture osobista i znaja swoja wartosc polecam Gimnazjum i Liceum Katolickie. Pracuja tam nauczyciele, ktorzy sa z powolania i swoj zawod traktuja z pasja. Sa oddani uczniom.
|
|
Nie chodzi o to czy ktoś wytrzymałby cios pudziana, czy nie. Wyobraź sobie cios pudziana bez balansu, przy którym używa tylko mięśni ramienia i klatki, i taki przy którym robi balans ciała i tym samym dokłada sporą część swojej masy. Energia jednego i drugiego znacznie by się różniła.
|
|
U mnie dzidzia swietnie sobie radzi (jak narazie) w wodzie :-) WIdac, ze nie boi sie wody i ma duza frajde kapiac sie i bawiac w wodzie... Zastanawiam sie tylko co jest w Kolnie, bo slyszalam, ze tam tez jest nowy basen ?? Moze ktos byl w Kolnie i moze powiedziec jak tam sytuacja wyglada? Co jest itd...
|
|
A ja robilam u Kabaryny juz dwa i nie gadajcie,ze brudas jak nie robiliscie u niego, bo mi robil w rekawiczkach i oczyszczal wszystko caly czas. Dlaczego jak ktos jest caly w tatuazach to od razu brudas? Moze najlepiej samemu sie najpierw umyc?
|
|
W sumie ja bym z checia tez jezdzila na basen, ale widze, ze sami faceci chyba pisza ? Moze jeszcze jakas dziewczyna by sie znalazla?
|
|
Ja tez slyszalam o nich w nienajlepszych superlatywach i nie tylko wlosy potrafia spiepszyc ale tez i paznokcie,zero pojecia i kilentow-co widac po non-stop dodawanych ogloszeniach na temat promocji do konca miesiaca, ktore ukazuje sie co miesiac hahahaha zenada "Oliwio"
|
|
byłem dzisiaj:) kebab calkiem calkiem prawdziwy to jest u Turka w niemieckich kebabach ale minusy to brak wentylacji:( smierdzi olejem palonym, kebab duzy jest naprawde duzy:) ale jakos taki sobie z tendencja na dobry:) minus to dluuuuugi czas oczekiwania i na koniec musialem sie upomniec ze chce za moje jedzonko zaplacic - wielkie zdziwienie i nie wiadomo o co mi chodzi- no ale wzieli swoja zaplate:D mozna zjesc ale nie w zimie bo tam zimno jest i nie ma wentylacji wiec ubranie do prania chyba ze ktos lubi latac w z odorem smierdzacego oleju
|
|
Motylek, a wiesz moze co tam wiecej proponuja w tych Konarzycach ??
|
|
to zależy czy się nie boi to ma być wybór dziecka nie rodzica ja jestem uczniem I Lo a wczesniej chodziłem do PG1 teraz troche załuje ze do PG6 nie poszedłem
|
|
Sylwia 26, zna się Pani Monika fakt, ale ma dużą ilość klientów i teraz robi tak, że... Jak mi włoski farbnęła to żółte miałam - masakra, i powiedziała, że może jeszcze raz mi poprawić, oczywiście za tydzień i nie za free - pfff... Znalazłam sobie drugą panią fryzjer i mi odratowała :-)
|
|
PG1 trzyma wysoki poziom nauczania (troche to nadmuchane, klase profilowane troche cisno, a ogólne to luz), ogólnie fajna szkoła, bo tam chodziłem. Niektórzy nauczyciele to krzywe berety (pani z matmy z tym powiedzeniem - to straszne, kto chodzi do tego PG wie o co chodzi), raczej luźna atmosfera na lekcjach, ogólnie polecam.
|
|
jeśli dzięki aerobikowi planujesz schudnąć to odradzam. Aerobik służy tylko do utrzymania kondycji fizycznej. By zrzucić parę kilo lepiej udać się na siłownię...
|
|
dziewczyna555 i jak tam na zajęciach w MAXDANCE jest?
|
|
najlepiej radiowy nie drogi, bez ograniczeń i i miarę chodzi........
|
|
gosciowa ty chyba nieuczyłas sie z katoliku albo twoje dziecko sie uczyło to poj**ana szkoła na maxa znam ludzi którzy przenosili sie z tej szkoły i tylko gdy ich pytałem jak tam w katoliku było mówili "jak tam jest strasznie wez" hehe ogólnie szkoła beznadziejna w liceum to nawet wyjsc na dwór nie mozna normalnie jak w jakims więzieniu nie wiem co za wybitne umysły to wymysliły ale pomysł do dupy a ty mi tu jeszcze ze szlugami i narkotykami kobieto nieoświecona wyjezdzasz a w mojej szkole to pewnie jarają przed szkołą i co mniej więcej 2 sekundy ktos sobie wbija strzykawe w żyłke co??? widze ze w twoim umysle panuje ciemnosc nie masz pojęcia o czym mówisz wiec moze sie juz nieudzielaj
|
|
nie chcemy na razie grac turnieju, szukamy chetnych osób by czasami spotykac sie i pograc , a jak bedzie dalej zobaczymy
|
|
Wiecie może kto w okolicy Łomży organizuje kuligi ? Jaki jest tego koszt? Chcę wybrać się z dziewczyną i znajomymi, (oczywiście jeszcze nie teraz,dopiero jak porządnie sypnie śniegiem ;) )
|
|
Wybiera się może ktoś dziś do Kolna na Tomka Jachimka?
|
|
a o której ten cudak występuje??
|
|
ale bez przesady, facet się wcina w rozmowę i prosi o jej zakończenie bo teraz on chce zadzwonić :)
|
|
W Kolnie sie golnie a w Łomży poprawi ;) Kumpel mi mówił że 17.30 w Domu Kultury. Ja jadę, trzeba troszkę urozmaicać sobie czas w tę jesienną szarugę. Pozdrówka.
|
|
Miałem zamiar iść ale skoro tak piździ to zostaje w domu...
|
|
Nasza bis wytrzymaj jeszcze do 2012 roku hehe:P
|
|
A i jeszcze jedno jak każdy ubolewa że nie ma dobrego kebaba to niech nie kupuje :)
|
|
jakos nie widze tego hasla w opisie
|
|
Witam, server jest naprawde fajny, mozna spokojnie i milo pograc. Zazwyczaj graja na nim ludzie z lomzycy ale i z reszy lomzy tez sa. Wedlug mnie warto poczekac na download dzwiekow, a co do hasla to w moim gg zawsze jest : 4230235. Miłej gry.
|
|
najlepsze bernatowicza,jeszcze moze byc katolickie w pg8 przesympatyczni nauczyciele hahaha smiac mi sie chce , w pg2 sa lepsi
|
|
A hasło do tego Lomza4fun?:)
|
|
1 miejsce jest tylko premiowane? hmm jeżeli by było nas troszkę min 20 osób to uważam że chyba powinny być 3 miejsca premiowane
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Mieści się na Piłsudskiego.Ale jak to zrobić żeby odzyskać pieniądze proszę pomóżcie
|
|
a czy ktoś wie jaka firma dostarcza internet drogą radiową do Starych Kupsik? z góry dzięki za odpowiedz.
|
|
a gdzie twoja niepoprawna ortografia Janie
|
|
chcialem sie was spytac czy macie jakies doswiadczenia z zakupem wiekszego sprzetu AGD przez internet rozgladam sie za sprzetem typu pralka lodowka oraz zmywarka ale lomzynske sklepy nie kusza tanimi i sprzetami :( przegladajac oferty w sieci oraz modele ktore mnie interesuja takie same AGD co w sklepie mozna kupic kolo 300zl taniej na sztuce ( wiec 900zl to naprawde duzo ) i wogole jakie firmy mozecie polecic zalezy mi na bezawaryjnym dzialaniu w rozsadnej cenie jakie strony smialo mozecie polecic na takie zakupy? orientuje sie ktos jak sie przedstawia sprawa z gwarancja na taki sprzet czy lomzynskie serwisy AGD uznaja karty gwarancyjne sprzetu zakupionego w sieci bo czytajac oferty to wszedzie obowiazuje gwarancja producenta+paragon faktura, a wiadomo np. pralki raczej nie bede odsylal na drugi koniec polski do sklepu :/ i dzieki za wszelkie pomysly :)
|
|
dodam jeszcze że w katoliku przez 3 lata była 1 wycieczka 2 dniowa :/ i chyba jakies badziewne 1 dniowe w 1 klasie gim
|
|
najpierw zadaj sobie pytanie czy wladze naprawde obchodzi to ze jes tak jak opisales, oni martwia sie tylko o swoje dupska
|
|
Dziwie sie ze nikt jeszcze poza slowami nie przeszedl do czynow. Np. zgloszenia tych grozb karalnych. Bo tu nie idzie o bycie anty czeczenskim a o wyplenienie najcwanszych. Tych ktorzy zapominaja gdzie i dla czego znalezli schronienie. Prosty donos o taki czyn i wlasciwe organa ruszaja do dziela. Koles jedzie w sina dal. Czyzby chodzilo o to ze ew. moga miec wglad w akta sprawy i.... donosiciel nie bedzie aninimowy?
|
|
jasne xxxANGELxxx że chcieć to móc ale chyba po to jest szkoła zeby samemu nie harować tylko wiadomości ze szkoły wynosić.a co do organizowania studniówki to w naszej katolickiej szkole to jest kompletnie przewalone. luzy były przez pierwszy tydzień, potem kłótnie, następnie opiepsz od dyrektorki a na koniec siedziemy i nic do gadania nie mamy. ot i to
|
|
wydaje mi się koleś ze pomyliłeś portale
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |