Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wolałby być prezydentem... |
być moze nie znam dobrze technik sztuk walki ale dla mnie to nie jest przeszkoda jeżeli raz mi sie uda trafic walka zostanie skończona byc moze przed tym oberwe kilka razy ale zawsze uda sie wyprowadzic kilka ciosów ja polecam treningi siłowe i troche worka pod okiem trenera najlapiej bo najbardziej liczy sie siła ciosu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wolałby być prezydentem... |
drogoo ale co zrobisz takie czasy ;)))))))
|
|
Nie martwcie już nie długo nie będzie musieli tyle płacić Takos
|
|
Polecam DJ Laska , syn Marioli i Staska ;-))
|
|
;-))
|
|
Nie polecam tego salonu nikomu!Miesiąc temu poszłam tam ściąć włosy i zrobić pasemka,a pani Oliwia,zachwalając siebie,jaka to ona jest zdolna, ścięła mi krzywo włosy i tak mi zrobiła pasemka że powstały plamy,a na czubku wyglądało to okropnie-wielka biała plama.Probowałam kilka razy umówić się na poprawkę,ale nic z tego nie wyszło-to znaczy pani mówiła żebym przyszła.Ale gdy o umówionej godzinie przychodziłam to mowiła że nie byłyśmy umówione,a potem wcale już telefonu ode mnie nie odbierała!A co Wy myślicie o tym salonie?
|
|
gdzie jest ten salon? rudy błazen z druhem
|
|
Madzia345 też mi nowość, chyba wcześniejszych postów nie czytałaś :-) Pozdrawiam i mam nadzieję, że z włoskami już coraz lepiej :-) Mi odratowano, ale już u innej Pani fryzjer :-)
|
|
do domu dzieciaku ... jeszcze allkohol pewnie bez dowodu i szwenda się małolata wieczorem prowokacyjnie ubrana ........eh świat schodzi na psy
|
|
Jeśli ktos nie chce sciagac dzwięków to żaden problem w konsoli : cl_allowdownload 0 i jeśli masz mapę która jest aktualnie na serwerze to wchodzisz od razu ;] hasło w moim opisie jest nie mogę go tu podac bo taki jest regulamin gamepad.pl chyba zaden problem jest dodac sobie numer na chwilke i sprawdzic to zajmuje minute a pewnie duza czesc z was marnuje godzinami czas przed kompem :)
|
|
-Brzeziński!! -Co? -TY Ku*wo!!!!!
|
|
Hej! Jestem nową osobą na forum i mam nadzieję, że będzie nam się dobrze razem rozmawiało:) Ja też zdawałam do policji. Test sprawnościowy przeszłam bez żadnego problemu. Zdawałam go w Szczytnie. Jednak poległam na MS, ale będę go zdawać jeszcze raz. Niestety na zdawanie kolejny raz MS trzeba czekać 12 miesięcy od daty zdawania testu. Myślę, że nie ma testu MS z opracowanymi odp. Tego nie da się nauczyć. A co do tego, że nie biorą osób ze zbyt wysokim ilorazem inteligencji i ze zbyt niskim, to się zgadzam! Sam test jest bardzo męczący bo aż 292 pytania i można dostać hopla. Jednak trzeba być wypoczętym w miarę możliwości w dobrym nastroju. Ja niestety nie byłam i to chyba był błąd. Zlekceważyłam sobie ten test trochę i to się odbiło na mnie. Jednak jestem dobrej myśli, "nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło". POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH!!!
|
|
Ja kupiłam super sukienkę na dwornej , niewiem jak ten sklep się nazywa ale mieści się między biedronką a tym sklepem dla SKATE'ów , mają tam dużo torebek, dobre gatunkowo, cena niezbyt wygurowana. Kiedyś fajne sukienki mieli w małym sklepiku na mazowieckiej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |