Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cenzura opanowała forum? |
To już wyłącznie sprawa tych kurew :) co do poprzedniej wypowiedzi zgadzam się jak najbardziej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cenzura opanowała forum? |
Super :)
|
|
a to KUREWY
|
|
to jest kurs na instruktora a z tego co mi sie zdaje to ta sztuka jest nielegalna
|
|
jak może być nielegalna skoro jest już tyle ośrodków w samej polsce ?:P ta sztuka jest głównie obronna :)
|
|
radze odpuscic sobie ta hurtownie
|
|
Sobota w ekonomie od 8-17 50zł
|
|
pryma 3,92 20,11,2008 cena ok 40gr wyzsza ni w pozostalen czesci polski
|
|
Słyszałem, że ładnie jest w Alabastrowej gdzieś na Przykoszarowej ale nie powiem dokładnie gdzie bo nie wiem
|
|
Moze jedzie ktos jutro rano do Olecka lub okolic?
|
|
ja znam Arkadię...Byłam na weselu we wrześniu, gdzie grali. W domu młodej przygrywają, śpiewają, na błogosławieństwo jedna z pań z tego zespołu mówi tekst, a dopiero potem błogosławią rodzice. Repertuar na życzenie, i polskie piosenki i zagraniczne, i nowsze i starsze. Prowadząca ma wiele do powiedzenia zawsze i na każdą okoliczność. Śpiewają dobrze i ze sceny jak i między gośćmi. Mają wiele eksponatów które wykorzystują w trakcie wesela, oczepiny... Ciekawe i z podtekstem ;) Potrafią rozbawić. Ale z nimi panuje zasada "Mili państwo proszę się nie gniewać, bo to na weselu wszystko wolno śpiewać". Mimo to Polecam.
|
|
Ja może będę z kumplem jechał, ale to nie pewne jak coś to dam znać.
|
|
wickedqueen - wejdź na stronę naboru do policji, na test wiedzy i tam jest plik do ściągnięcia z pytaniami. Dysponuję odpowiedziami ale tylko do starych pytań. Jakby co daj znać. Kiedy egzamin?
|
|
Zainwestuj w szampon fioletowy i używaj go do każdego mycia, a włoski nie będą Ci żółknąć :-)
|
|
OLAĆ TĄ POCZEKALNIE:p JESTEM CIEKAW CZY REZERWOWA TRASA NA LINIE PKP JUŻ ROZKRADZIONA ZNACZY CHCIALEM NAPISAC SPRZEDANA??
|
|
EEEEEEEEEEEEE A JA WAM POWIEM ZE GOWNA I STAROCIE KATUJECIE NAJLEPSZE TO RECORDS OF THIS WEEK :p OOO Z TATW lub ASOT ale bardziej TATW :p
|
|
a ja proponuje poszukac dobrego laba w necie - za format 10X15 mozna zaplacic juz dwadziescia pare groszy (cena zalezy od ilosci - im wiecej zdjec tym taniej). Wysylasz zdjecia cyfrowe netem, a otrzymujesz odbitki poczta... szybko sprawnie i tanio. Szukaj na portalu aukcyjnym. Nie podam konkretnego laba, ale podpowiem zebys szukal takiego co wywoluje na dobrym papierze, czyli np FUJI CRISTAL ARCHIVE - trwalosc gwarantowana do 40 lat ;), omijaj papiery AGFA (bo juz tej firmy od x lat nie ma), Kodak Endura (cieniutkie, nietrwale) - nie kieruj sie tez cena - najnizsza z czego wynika.
|
|
co myslicie o wymianie opon tam.ja bylam ,wymienilam i polecam!!!
|
|
A może kosmodrom z bajkonuru tu przenieść. To byłaby atrakcja. Najlepiej jednak mądrze dosadzić kilka drzewek, fontanna owszem, a na obrzeżach różne ogródki z róznościami. Nie robić kolejnej rewolucji i nie wypie..... kasy na kolejne bzdury typu "ni przypiął ni przyłatał". Jest wiele bardziej koniecznych i potrzebnych wydatków.
|
|
chcialbym isc do jakiegos sprawdzonego co niejednemu pomogl na temat Pani Kaminskiej slyszalem pare dobrych opini i chcialbym zeby wypowiedzial sie ktos kto sie u niej leczyl
|
|
a nie wiecie w których kioskach mozna kupic paliwo do takiej zapalniczki???
|
|
Obsuga też taka sobie. A co do jedzenia potwierdzam mało i słabo. Sala ok.
|
|
do Katiia87 ja czekam na telefon z KWP Łódź od 10 kwietnia i nic. Dzwonie tam czasami i pytam kiedy można się spodziewać terminu MS, ale mówią, że teraz wzywają ludzi z lutego. Trzeba czekać, za dużo chętnych jest. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |