piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Obcy kontra Predator

hmm...a wieniec dla zwyciezcy bedzie z czego, ze tak sie zaciekawie?:)))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Obcy kontra Predator

No jak ja zawsze pisze na Wordzie ale nie patrze na to ze błedy mi pokazuje wale to.Mad_Blunted_Jazz Mi terz wez daj taki krawat w Biało-czerwone (jak samoobrona) jakos w teledysku 52debiec ,,to My Polacy'' terz latali z takimi krawatami i sie nie wstydzo.pozdro

Zbych

Ja byłem zabebiscie było i smiesznie nie muslałem ze na zywo jest tak fajnie

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

Szkoda pisac. Korki + refleks lomzynskich kierowcow = tragedia. Ludzie (nie do wszystkich to sie tyczy) - zielone swiatlo jest do ruszania, a nie wlaczenia biegu, spuszczeniu hamulca recznego i ruszenia. Tak samo jest w sytuacji, gdy ktos z uprzejmosci Cie przepuszcza. Reakcja musi byc szybka, droga to nie szachy. Skromne dziekuje tez nic nie kosztuje, gdy ktos przepuszcza Cie z uprzejmosci. Przepraszam, jak kogos uraze tym tekstem, ale takie sa moje odczucia, po calodniowej jezdzie po naszej Łomży.

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

'pod łomrzo'

Czegoś takiego jeszcze nie widziałam. Porażka po całej linii......

Dobrze napisał graboś do AMika bo sie pierdoli do muzyki hip hop-owej .AMik jesli nie słuchasz i nie lubisz to twój wybur ale nie krytykuj lnnych bo terz bendo ciebie krytykować !

Zbych

No no Graboś - szacunek.
Chyba jednak to nie o Amika Ci szło, a o mnie (to ja uzyłem słowa "łajno").
Ciekawa riposta i - w pewnym sensie - obrona młodzików.
Generalnie można się zgodzić z tym, co piszesz, ale...
właśnie dlatego, że przyszło nam żyć w takich czasach winni jesteśmy młodym cosik. Otóż oni i tak są na przegranej pozycji, ale to z winy swych rodziców, którzy nie są dla nich autorytetem - stąd nie mają na nich ŻADNEGO wpływu. Jeżeli jednak kilkunastu nastolatków czyta ten post, to mozna mieć nadzieję, iż zareagują tak jak Ty. Zbuntują się przeciwko tym starym, uważającym ich za "nic". I to właśnie mogę dla nich zrobić. Nie będę przecież podchodził do każdego z osobna i mówił: idź do szkoły, idź do pracy.
Nie zgodzę się jednak z Twym buntem p-ko uogólnianiu (ten przykład ze staruszką w autobusie). Jeżeli jeden z Was nie pluje na ulicę, a 39 pluje, to czyż staruszka ta nie ma racji? Nie popadaj w inną skrajność, że młodzi są w porządku. Ja byłem młody 15 lat temu i wtedy (choć to niedawno) naprawdę było z tym (z nudą) lepiej. Chociaż było też paru ciemniaków - i zostało takimi do dziś (ale to było ok. 10x mniej niz obecnie). Takie czasy - jak piszesz. Pozdrawiam.

Nie my na poważnie tylko takie dziadek garbaty z jakiego kluby lotników ze w Czerwonym Borze juz cos kombinujo majo problem w Naleśnictwie ale muwio ze załatwio to.Dzis byłem tam dobry dojazd do tego terenu , jest górka na kturej stoji wysoka wierza kontrolna i obok domki z kturych strzelano na srodku trawa bunkry i krzewy.Najgorzej ze to był poligon i jest nie ruwno ale zrobi to i sa bunkry jeszcze czyne to nie rozwalo ich dobre miejsce dużo złomu i militari jak by ktos chciał znalazłem 2 łuski i kilka drobiazgów do innych militarnych zeczy np.zawleczki do granata i td.
Żegnam Was to jest dobry pomysł !!! a kozystac z tego zawsze sie znajdzie..:DD:D:..

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org