Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Służby specjalne, politycy i mafia - ostatnie 10 lat |
polecam marka pyda.jest on a napewno był ordynatorem na łomżyńskim oddziale i przyjmuje prywatnie koło okruszka przy eldomie cza jak to sie nazywa.dobry fachowiec.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Służby specjalne, politycy i mafia - ostatnie 10 lat |
to czemu nie pojechałeś na te zawody ?
|
|
hahaha Miley Cyrus, rozkapryszona 13- stka heheh reszty da się słuchac
|
|
Witam! Jutro miałam iść zanieść papiery do kadr, ale czytając to forum zaczynam się zastanawiać z czym do ludzi :-))) Nie ukrywam ze juz jestem ,,wiekowa'' i będzie mi trudniej, chociaż na testach sprawnościowych. Jak długo trwa to ,,sprawdzanie'' czy sie ktoś nadaje?( nie chodzi mi o testy ) Natka napisz jak tam wyniki z cyto :-)) Pozdrawiam Aga Ps Ja tez poprosze o przesłanie róznych pomocy na maila bede wdzieczna agnieszkasl@gmail.com
|
|
Napisz konkretnie o co ci chodzi to mozemy porozmawiac,bo niewiadomo czy ci chodzi o nauke,badz moze o jakies wieksze turnie live,albo jeszce o cos innego!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
AudioFeels - Otherside http://www.youtube.com/watch?v=aXmW9zctXI4
|
|
Treść jest ukryta
|
|
WPISZCIE PRACODAWCÓW U KTÓRYCH WASZYM ZDANIEM NIE WARTO PRACOWAĆ (może podobny temat już był ale czemu by go jeszcze raz nie odświeżyć?)
|
|
Masz racje darol55, banda peda*** ktorych trzeba by bylo usztywnic, za bardzo sie 'rozbujali'. Dyrektorzy to oni moga byc, ale od pucowania mi butow. VERGISS MICH
|
|
trzeba bylo dopisac sie do juz istniejacego tematu ;)
|
|
jak ci prusacy( kolesie z prusa) by cię dorwali.... do byś ***** miał miał smietane na ryju Jasiu!
|
|
hehe jest najgorszy pracodawca to i niech bedzie najgorszy pracownik jesli pracownicy maja ostrzezenie przed złymi pracodawcami to niech pracodawcy tez wiedza kogo nie zatrudniac .jednakze z optymistycznym podejsciem do sprawy to powinnismy wymieniac tych najlepszych jednych i drugich pozdro:)
|
|
I co, myślisz, że padnie tutaj choćby jedno nazwisko ??? Taka sprawa może być bardzo szybko skierowana do sądu ! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
lodowisko swietne, szkoda ze w tym roku nie bedzie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |