Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Historia zatoczyła koło |
tu hcyba juz nic nie trzeba komentowac hahaha
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Historia zatoczyła koło |
UWAGA NA FIRME FINANCIAL TRUST !!!!! FIRMA KTORA NIE WYPLACA PODSTAW, OSTATNIO SLYSZALEM BZDURY ZE ZATRUDNIAJA NA UMOWE O PRACE, BIURO WYGLADA JAK JEDNA WIELKA MELINA, BEZ DWOCH ZDAN... AZ WSTYD ZAPROSIC KLIENTA, 2 TELEFONY STACJONARNE NA CALE BIURO, JESZCZE SEKRETARKA SCHODZI PO KABEL NA DOL BO SAMA NIE MA HEHEHE, DWOCH TYPOW KTORZY ZALOZYLI TA "MATKE CORKE" ;-) SA ZWYKLIMY DORADCAMI, KTORZY TERAZ NAZYWAJA SIE SAMI DYREKTORAMI ;-) CIESZA MORDKI GDY IDA NA SQ I CHWALA SIE DZIEWCZYNA STANOWISKIEM NA WIZYTOWCE ;-) ZERO PROFESJONALIZMU, ZERO WYPOSAZENIA, NAOBIECUJA NA POCZATKU, JAK ZRESZTA WSZEDZIE (PRZESTROGA DLA OSOB CHCACYCH ZAISTNIEC W BRANZY FINANSOWEJ) ALE TUTAJ ROBIA TO DOBITNIE. NIE POLECAM W ZADEN SPOSOB PRACY W TEJ FIRMIE, WRECZ 100 % ODRADZAM !!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
szalony palaczu ! moje zmarszczki rozprostowały sie w usmiechu ! lubię ludzi , którzy mają swoje zdanie i nie idą jak owce ... babcia
|
|
Nie, nie koniecznie od 7 do 15 i za 3 koła.Wystarczy wynagrodzenie adekwatne do wykonywanej pracy,aby nikt nie czuł się poszkodowany. A pesymistom podziękujemy już za komentarze... Jarek
|
|
taka to branza finansowa jak ze mnie prezes Orlenu. Jezeli ta firma zajmuje sie tym, czym przypuszczam, to jest to zwykle oszukiwanie ludzi, tak pracownikow jak i, co gorsza, klientow.
|
|
ogólnie nie ma żadnego klucza na ten test trzeba robić jak sie czuje i nie udawać innej osoby niż sie jest:) a co tam ci ciekawego powiedzieli?:) proszę bardzo zawsze chętny do pomocy:) miłego odpowiadania na mnóstwo pytań:P
|
|
Lekceważenie pacjentów przez lekarzy to jest przede wszystkim domeną łomżyńskich lekarzy. Przychodzę do endokrynologa w szpitalu prosząc o skierowanie na badanie krwi(wcześniejsze niechcący zgubiłam) i proszę panią "lekarz", która w tym czasie nic nie robiła i nie było oczekujących pacjentów. A ona mi na to wiedząc o mojej chorobie,żebym się zapisała w kolejkę tj następne pół roku oczekiwania.Mówię,że nikt nie czeka w kolejce. A ona na to,że robi tylko tyle, za ile jej dyrektor płaci. Nadmieniam, że ta pani nie chce przejść na kontrakt, bo na kontraktach trzeba pracować.Gabinet tej pani obwieszony świętymi obrazkami. Gdzie tej pani etyka lekarska, ludzka i miłosierdzie Boże. Drugi przypadek to oddział chirurgiczny. Dłuuugi weekend i chory leży na oddziale i nikt się nim nie interesuje,.I nie daj Bóg jeśli to jest chory leżący. Pamiętajcie, nie wolno przeszkadzać pielęgniarkom . One nie są po to żeby się chorym zajmować, bo nie mają czasu ,a w tym czasie na oddziale 20% wykorzystanych łóżek.To rodzina winna zajmować się chorym. A co mają zrobić Ci mieszkający poza Łomżą? Nie znoszę Białegostoku, ale leczyć jeśli tylko możecie, to jedzcie tam. Tam lekarze szanują pacjentów. Życzę wszystkim zdrowia, bo je trzeba mieć aby się leczyć w naszej pseudo służbie zdrowia.
|
|
FIN idz się umyj ;)
|
|
mi się coś kojarzy, że w okolicach Farnej malują, ale pewności nie mam
|
|
Lombard przy farnej od strony Fary, lub w barze "Pod papugami" - tam zapytaj. (w lombardzie na wystawie jeszcze jakiś czas temu wisiały próbki, nie wiem jak teraz).
|
|
Proponuję w Placówce INVEST BANKU na ul. Mickiewicza . Przelew priorytetowy w tym samym dniu w ciągu kilku godzin a normalny następnego dnia rano . Prowizje też są niskie , np. za telefon TPSA 0,99 zł
|
|
luknij do Satyra, kiedyś mieli to pewnie i teraz jest. el0
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |