piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Śp. ANDRZEJ LEPPER

hehe yam i 7kier, dobre porownanie :D to dwa inne swiaty!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Śp. ANDRZEJ LEPPER

Do Yamy chcesz iść do od 18 roku życia a wstęp czwartek free a w piątek chyba 5 zł a w 7 kier nie wiem bo nie byłem ;D

Czy ta firma miesci sie na ul. Sienkiewicza?

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

ja też przyłączam się do pytanie.. bo coś mi się o uszy obiło, że zamknięty :-) pozdrawiam :-)

moim zdaniem najgorszym pracodawco jest własciciel ,,elity"moja znajoma pracowała tam miesiac (i tak dziwne ze wytrzymała )szef płacił 2 zł na godz pracowała codziennie po 13 godz a najgorsze w tym ze jej nie szanował z reszta klijentow rowniez pił tam codziennie i wyzywał kogo popadnie wszczynał bujki no poprostu masakra .a wynagrodzenie za prace to poprostu smieszne chyba nikt tak nie płaci dlatego ostrzegam przed praca u takiego pracodawcy bo przezyjecie koszmar (inspekcja pracy powinna tam zawitac jesli wogle ktos u niego pracuje )ale to jest tylko moja opinia .

mieściła ;)

Katon

w środę o 20.00 - latino solo nowa grupa
www.maxdance.pl

Bo normalny bezrobotny bez układów może dostac ofertę Macdonald albo myjnia

w 7 kier chyba za free jest

Przez jakieś 3 miesiące chodziłam właśnie na te zajęcia latino solo w max dance, potem sie grupa wykruszyła... schudnąć to raczej nie da rady bo zajęcia były raz na tydzień. I teraz uważam, że trochę to bez sensu uczyć sie tańca towarzyskiego solo... bo po jakimś czasie nie wiele sie pamięta. Ale jak tam sobie uważacie :)

Witam! Trudno teraz sobie wszystko przypomnieć, bo jest mętlik w głowie.
Pamiętam, że test składał się z 292 pytań. Zadania matematyczne: trawnik i coś jeszcze, dopełnianie sześcianów, układanie zdań z rozsypki.Na przeczytanie instrukcji do pytania był czas nieograniczony, ale jak kliknąłeś "dalej" to już czas leciał. Na pytania odpowiadałem tak jak myślę i czuję. Nic nie ściemniałem. Czytałem przedtem w necie na temat Multiselectu i wiedziałem, że trzeba się trzymać jednej wersji. Pisałem, że jestem optymistą, dobrze nastawionym do ludzi, mam ogromne poczucie humoru, nie jestem podejrzliwy, lubię dzieci itd. Trzymałem się tej wersji- także na rozmowie z psychologiem. Swoje wady wymieniłem: złośliwość, plotkowanie. ogromny apetyt :) Najgorsze jest to że masz odpowiedzi typu: "Jestem optymistą:
1) nie mam tej cechy i nikt jej u mnie nie widzi 2)mam tą cechę i nikt jej u mnie nie widzi 3) nie mam tej cechy i inni ją widzą4) mam tą cechę i wszyscy ją u mnie widzą. czas na odpowiedź to kilkanaście sekund .Wierz mi, że można się zakręcić. Pisałem tak jak czuję, nie ściemniałem i nie zdałem. Na to k.....wo musi być jakiś sposób. Jak mi się coś jeszcze przypomni to dam znać.

to może taniec brzucha :>;>

a moim zdaniem najgorszym pracodawcą jest firma CTO,o Boże ile tm już ludzi się przewinęło....a wypłata...śmiech...lol,za nadgodziny też nie jest płacone

z tego co dopiero patrzylam to w max dance maja 60 zl za godzine i to raz w tygodniu a w bkstep przy kinie millenium zajecia sa 2 razy w tygodniu i to za ta sama cene tylko że jednego dnia jest taniec typu "video klip dance" czyli rozne układy choreograficzne a nastepnego "latino" zajecia sa świetne, tanczy sie osobno i sa tam same osoby ktore wczesniej nie tanczyly i nie maja w tym zadnego doswiadczenia no i w roznym wieku Sama chodze tam od wrzesnia takze polecam a i zmeczyc sie mozna:)) zajecia sa od 20 w poniedzialki i w srody

60 zł kosztują, ale zajęcia indywidualne.

wlasnie patrzylam na allegro i chyba masz racje ,bo cena jest przystepna i wlosy naturalne ,wiec pewnie sie skusze

uważam ,że koszta zarządzania tym projektu są niewspółmiernie duże do kosztów ponoszonych bezposrednio na kształcenie osób bezrobotnych - co stawia pod znakiem zapytania sens takiego szkolenia. Jeżeli się mylę to proszę Pana kierownika zespołu zarządzającego projektem o wyjaśnienie nam istoty tej sprawy.

Przy komercjalizacji przedsiebiorstwa daliby rade wrzucic "swojego" prezesa, ale po prywatyzacji? Raczej nie bardzo.

potwierdzam IE7PRO i żadnej reklamy niewidziałym już od 6-mcy

Nasza bis słuchaj wiem z doświadczenia że realizacja tak dużego projektu to jest robota dzień i noc. Nie ma że święto, że weekend. Kupa papierów i tyle Z doświadczenia wiem że jednostka wdrażająca kontroluje cały budżet i oni napewno nie dadzą zarobić zbyt dużo kasy. Mam jednak pomysł nasza bis. Sam napisz projekt, później Jego wygraj no i zarabiaj. Co Tobie szkodzi?! Będziesz w podobnej sytuacji i przestań w końcu pie.....Nie znosę ludzi, którzy nic nie robią a patrzą tylko na portfele innych. Do roboty stare nieroby

w tych okolicach jest mało siłowni.

Jaka jest szansa, że po podwyżce będzie łatwiej ruszyć się z fotela?

Kamil i co wycisnał tyle na komendy ??
i pewnie w mc tez bierzecie dużo wiecęj tylko ciekawe czemu na mistrzostwach Łomży było mało osób... Kamil to powiedz koledze niech jezdzi na zawody i pokaże, że jest lepszy bo tylko chłopak swój talent marnuje ;)

Pasjonat nagrody były ;) i nie tylko dostały je osoby które stanęły na podium. Wyniki nie są rewelacyjne ale łatwiej usiąść przed monitorem i pisać kto tam ile nie wyciska zamiast samemu sie zgłosić i jechać na zawody i pokazać, że jest się lepszym w końcu po to są organizowane zawody ;)

o wyniki w warszawie ci chodzi tak ??

w Łomży nie było kategorii wiekowych miejsca były podliczane formuła wilksa... a w warszawie pamietam tylko kategorie open juniorow do lat 16
1miejsce: waga 70,1kg wycisnał 95kg
2mijsce: waga 59,9kg wycisnął 80kg
3miejsce: waga 71,1kg wycisnął 85kg

open juniorow do lat 18
1miejsce: waga 64,8kg wycisnał 150kg
2mijsce: waga 100,2kg wycisnął 195kg
3miejsce: waga 92,8kg wycisnął 182,5kg

Jak będę coś wiedział więcej dam znać jak będziesz chciał ;)

Ja już kilka razy miałem nie swoje przesyłki w skrzynce i musiałem je odnosoć na pocztę:( Ale wczoraj to już była komedia, listonosz przyniósł mi paczkę, zadzwonił i...... wręczył mi awizo, bo jak się tłumaczył nie dał rady wziąć już więcej przesyłek (dodam, że przesyłka była w kopercie A4).
Normalnie mnie zatkało, za co oni te podwyżki dostali?

ok dzięki bardzo no widze ze wyniki konkret i jeszcze trzeba pare cykli zrobic zeby do formy dojśc heh jeszcze raz dzięki pzdr. :))

ona =] heeh no wlasnie ja mam tak samo jak ty;p

Dziewczyna to co zapisujemy się razem? bo ja jestem jak najbardziej za :)

Pasjonat gdzie ćwiczysz?? i w jakim wieku jesteś ?

Może wiecie, gdzie w Łomży można tanio kupić dolary. Dziękuję za pomoc.

Co z tym kebabem?Czynny już? widziałem dzisiaj jakieś tam neony już się chwile świeciły... i coś tam na górze się działo...

nie widzicie, że cyferki nie są na swoim miejscu? i ramka zdjęcia jest czarna, a nie zielona?, a cień wskazówki nie pokazuje dokładnie sekundy? i kolor wskazówki nie łamie się z kolorem cyfr? tyle szczegółów, a Wy nie widzicie...

Takos

a po ile chcesz kupic bo mam troche na sprzedanie

powiedz jaka kwota Cie interesuje i ile jestes gotowa zaplacic

Takos

I tu i tu bądź przygotowany na chmurę dymu.

ta tylko podwyzki i podwyzki.. a robic to nie ma komu..

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=17003. No zajebiste gratulacje dla redaktorów za wiadomość na czasie. Relacje z imprez, to jest to co najlepiej wam wychodzi, bo zapowiedzi nigdy tutaj nie zastałem :)

w yam 5 jak jest wjazd..po 20 zawsze

Oto co myślę o PiS...

Czyli markac nie będzie już własnej firmy;)?

no jak nie bylo informacji byla ze trzeba skladac zgloszenia do 14 listopada i ze taki program powstaje,trzeba czytac kolego ze zrouzmieniem

bez sensu :/ chyba komus sie nudziło zaj**iscie

ale czy wszyscy musza robic cos na pokaz ? uuu umiem to ide ... nie nie wszyscy tak robia ... mozna robic tec cos tylko dla siebie
a po za tym te zawody byly tak rozgloszone ze dowiedzialem sie po fakcie ... a co do marnowania talentu ... hmm takie wyniki na arenie krajowej nie sa niczym imponujacym ....
o ile waga 64,8kg wycisnał 150kg to uwazam za imponujacy wynik to nie wycisniecie 85kilo przy wadze 60 ...

Mam prośbę do wszystkich, którzy w ostatnim czasie budowali dom. Jestem na etapie poszukiwania kierownika budowy i nie wiem na kogo się zdecydować. Bardzo proszę o polecenie osoby, która dobrze zajęłaby się swoimi obowiązkami. Dodam, że dom jest już w trakcie budowy, ale osoba, która nadzorowała jego budowę (a właściwie tego nie robiła) się nie sprawdziła. Więcej, najchętniej przegryzłabym tej osobie tętnicę za odebrane mi zdrowie. Bardzo proszę o opinie:)

ona=] no ja tez jestem za:)

Ja po 3.15 moge pogonić swoje dolce. Ciotka mi na święta w tamtym roku wysłała 20$ i teraz nastał kryzys budżetowy a wybieram sie jutro do biedronki na zakupy wiec chetnie je wymienie...Najlepiej jak zapłacisz drobnymi to bede mial odrazu zeta na wózek

ladnie prawie 50 kilo wiecej jak wlasna waga ;-)))

zadzwon pod ten numer 696622128 bardzo dobrze zna sie na rzeczy, byl kierownik jak ja budowalem dom i wszystko bardzo dobrze pilnowal i ze tak powiem trzymal w "garsci" brygade.

Interesuje mnie 200 USD. Z tego co widziałam na necie, to cena jest około 2,80 zł.

za to ze glosno krzyczeli. idz pod sejm i tez dostaniesz. wez kolege, nazwij sie czyms w stylu wolne zwiazki zawodowe i masz gwarantowane 10%

i co w związku z tym?

Oto co myślę o PiS...

Na twoim miejscu pograłbym najpierw na symulatorach.Kilka miesięcy by się nauczyć.Oczywiście to nie taki łatwy kawałek chleba.Na początek kilka książek o tematyce inwestowania w waluty nie zaszkodzi.

Jak będe miał troche czasu wolnego to postaram się podrzucić kilka książek związanych z tym tematem.

Zgadzam sie z Toba "dancik" w białym jest o niebo lepiej niz w tym naszym syfie ...

A co cie to ***** obchodzi nie masz co robic tylko takie pojebane tematy zakladac!!!

gorąco

Jasiu, herbata obojętnie jaka ,miód lub sok malinowy, cytryna i prónd.
Pić gorące.

Tor znajduje sie w Mierzwa z tego co wyczytalem i jest torem krosowym, odbywaja sie tam zawody motocrossu i ATV

Uwaga!!! nabity :)))))

W Mierzawie tam mialo byc ;-)

.

jasiu jebnij sie w łeb przygłupie żal mi takich ciot jak ty wez sie lepiej powieś :))

Co do pokoi na bazie PKSU tutaj masz szczegoly http://pks.lomza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=51&Itemid=51

a o to szczegóły :
Wyciskanie
Kobeszko Fabian Łomża 1991 51,7 +65 +70 -75 70 kg Xm
Bagiński Daniel Łomża 1990 92,1 +130 +140 -150 140 kg Vm
Dziubiński Marcin Łomża 1985 86,0 +170 -180 -180 170 kg VIm
Grajko Adam Łomża 1992 59,9 -75 +80 -85 80 80 kg IIm

Przysiady:
Turowski Zbigniew Łomża 1964 88,8 -300 -300 -300-wszystkie podejścia niezaliczone

Zawody odbywały się w/g regulaminu PZKFiTS (wszystkie gadżety wspomagające uzyskanie lepszego-nawet do 50kg więcej w bojach niż na siłowni bez nich- dopuszczone min.koszulki wspomagające wyciskanie,bandaże,kostiumy do siadów,ciągów)
jeszcze jedna ciekawa rzecz od zawodników nie pobierano próbek antydopingowych gdyż komisji antydopingowej na nich nie było.
tak więc ogólne wyniki mają się nijak do wyników osiąganych w PP lub MP gdzie jest komisja antydopingowa

I jak idą przygotowania do jutrzejszego wypadu? Jak będzie więcej ludzi to może nagramy nasze wyczyny i wsadzimy na stronkę rmfmaxxx bo teraz mają tam konkurs i dostaniemy koszulki xDD

Hej dziewczyny i jak zapisałyście się już ? kiedy są zajęcia,tylko w środy, bo gdyby były bliżej weekend np. w piątki to też mogłabym się zapisać i może koleżanka

Cyon

proszę o podesłanie tego poradnika MS na : tom20b@wp.pl, gdzieś wyżej wyczytałem ze takim dysponujesz, z góry dzięki za zrozumienie, jak będę po to również napiszę swoje refleksje.

Ty to tylko chodzisz i coś znajdujesz,a podejrzewam,że znajdujesz...
ale sobie nowe temety na forum....
pamiętam jak ostatnio znalazłaś 100zł i pisałaś o tym na forum,żal mi Ciebie,że jedynym Twoim zajęciem jest znajdowanie.....

NOWYCH TEMATÓW NA TYM FORUM.

POWODZENIA W DALSZYM ZNAJDOWANIU Dziecko neoooo

nula78, chyba troche się rozszlałaś.

Znalazła i chce oddac. I dobrze. Ciekawe czy jak ty byś coś zgubiła to co by się działo. Na pewno chciałabyś to odzyskac

Angel .
Hmmmm
Ja póki co nic nie gubię. A jak zgubię napewno nie będę pisała o tym na forum,ale są tacy co piszą i takich rzeczach.....wiem jak coś zgubię napiszę do jakiegoś detektywa.
Pozdrawiam

Gdzie tam jasiu piszesz "w kazdej" jak sa moze dwie :) Nie no w Media Expert widziałem. Ale pewnie ceny są piękne. JA bym kupił na allegro jak prawi jasiu, a jak bedzie szło kurierem to masz gwarancje.

Oto co myślę o PiS...

czy są na to jakieś skuteczne lekarstwa?

bardzo dobry pomysł ze ograniczają ilosc tego syfu

Przyda się w Łomży porządna siłka szczególnie że będzie blisko mnie.

Nie ma czegoś takiego że gdzieś jest szybciej czy nie. Zależy z jakiego do jakiego banku idzie. Najszybciej idzie do tych samych banków bo pieniądze są księgowane jeszcze tego samego dnia. Zwykle przelew do innego banku idzie do 3 dni. A na poczcie to już kompletna masakra bo nie dość że idzie długo (min. 3 dni) to jeszcze opłata jest duża).

aha dzieki bardzo.

Własnie chciałem założyc ten temat z zapytaniem o lodowisko hehe. DaroPL wszysctko co piszesz to racja, oni nie powinni czesciej go czyscić i równac, oni wogóle pownni zaczą to robić. Niezgodzę się z tobą na temat tego że pod koniec ludzi nie było, ludzie chodzili do samego konca choc nie było juz aż takich tłumów, co do lodoiska w białym to jest zajebiste ale nie ma takiej atmosfery ja w Łomży pod gołym niebem :D no i zawsze spotkasz kupe znajomych i jest się z kim dobrze bawic.

Klientow rowniez robia w bambuko, ale to druga sprawa, teraz ich biuro znajduje sie na 27 grudnia, gdzie miesci sie pelno mlodych glabow ktorzy chca sie dorobic na czyims nieszczesciu, ale tylko spotkam jednego... to mu nogi z dup..... powyrywam, za to co zrobil. Kopia sobie sami dolek :), a ja w tym im moge pomoc :-).

no wlasnie oto sie rozchodzi ze nie mam

Gdzie w łomzy jest dobry męski fryzjer ,farbowanie itd.

ej nie bij szefie ok ?

Oto co myślę o PiS...

Jak się zarabia taką kasę, jaką lekarz dostaje za dyżur, co lekarz na pogotowiu, to się buja w obłokach i po co pacjenci, im płacą od godziny.
Zaś ze wspomnianej przysięgi pamiętają jedno ,,lekarz nie podważy decyzji 2 lekarza co pozwala na bezkarność"
wiecie ostatnio słucham w dzienniku podają że gdzieś wyleczyli HIV, nasłuchuje że może padnie <<Łomża>> no a reszty się nie domyślacie.
Gdzieś w świecie są lekarze, w Łomży na pewno niewielu. Zaś Dyrektorzy placówek zarówno szpitala jak i pogotowia płacą dyrektorskie pensje... i tu brak określenia,,na pewno orły to to nie są"
Pozdrawiam

Dokładnie to Kazańska 6. Wejście z boku bloku od strony Kauflandu, po schodach do piwnicy ;)

kamill a kiedy byles? jako wspolwlasciciel troche zdementuje twoje plotki:
a) uwazasz ze jest drogo- piwo jest po 4,5pln, gdzie jest taniej? w jakim klubie Bilarodwym czy Dyskotece? bo chyba nie porownujesz 9-ki do Pod Grusza?? Bilard jest 10pln za godzine- gdzie jest taniej?
b) Nie ma gdzie potanczyc? to nie dyskoteka tylko Pub Bilardowy, chociaz parkiet jest i ludzie jakos sie nie krepują.........
c) za malo kobiet? hehe, ostatnimi czasy wiecej niz facetow i to duzo wiecej..

Zaparszam na strone www.pub9-ka.pl, ogolnie wymaga aktualizacji ktora juz niebawem bedzie. Od ubiegłego tygodnia w lokalu działa HotSpot, zapraszam.

drayver adr rbuhahhahaa ty jebancu., !!!!

ten sam podpis, nie dziwie sie czemu cie wypie,rdolil z tej roboty szef, skoro jestes takie tepy jak szrama to nie dziwota !!!

a co to jest HotSpot bo sie nie orietuje

Takos

hotspot to jest bezprzewodowy dostęp do internetu kolego :)
przychodzisz z lapkiem, zamawiasz w barze coś do picia, siadasz na kanapie dostajesz od barmana klucz do podłączenia się do sieci i śmigasz po necie :)

co do samego lokalu to jest nawet więcej niż ok :)
jest parkiet do potańczenia, a cena za godzinę bilarda nie jest wygórowana biorąc pod uwagę, że są świeżo wymienione płótna na każdym ze stołów...

w ostatni piątek było 2/3 kobiet więc nie wiem czy to tak mało :P
a wybierać było w czym :D

Ja idę do Labiryntu!!! Słyszałam tylko że jedzenie tam nie dobre i mało!!!!!

Ja jak Ja a to ty Kosiniak :D witaj :D wyraziłem tylko swoje zdanie chyba od tego jest to forum więdź nie krzyczcie namnie :P

Reszta forumowiczów się tak zgrała że wygląda jak byście robili tu reklame klubu :p

tak to ja i sie z tym nie kryje, nie wiem kto zalozyl temat i nie widze tu wpisu zadnego forumowicza, to w sumie malo wazne, wyrazilems swoja opinie ale trzeba ja bylo uzasadnic, napisales ze nie ma gdzie potanczyc a parkiet dla chetnych jest, napisales ze jest drogo- drogo w odniesieniu do....?? napisales ze jest malo kobiet i tu tez nie miales racji bo przychodzi ich duzo wiecej niz facetow wiec poprostu dementuje to co napisales. Ja sie nie kryje kim jestem, ty tez mozesz sie przedstawic bo jak kojaze to chyba ty specjalnie zalozyles nowe konto zeby namieszac Porezowi??

przepraszam, pominalem wojlomza, to fakt ale on poprostu wyrazil opinie bo tak samo jak ty mial do tego prawo.....

Fakt leczenie jest kosztowne, ale mozna temu zapobiec np. w przypadku mlodych dziewczyn . Sa szczepionki dla dzewczat przeciwko rakowi szyjki macicy... Uwazam tak jak Ty, ze wiecej powinno stawiac sie na profilaktyke, ale poki co mamy te sytuacje, ktora mamy takze...

Witam. Chcialbym sie dowiedziec gdzie w Łomży poza farmalem mozna kupic tapety do mieszkan? najlepiej zeby ładne i tanie ;]

Wynik cyto jest ważny przez 3 lata.A i jeszcze na pytania na teście odpowiada sie tak lub nie.i wypełnia sie taki kwestionariusz.wszystko to samo co na MS tylko dużo mniej.To wszystko co pamiętam jak się nie umówicie to najpewniej zajmie wam to jakieś 2 poniedziałki.chyba że będziecie mieli fuksa jak ja i psycholog was przyjmie w tem sam dzień.bo po tych testach jest rozmowa z psychologiem i psychiatrą ale to tylko formalność.

W Satyrze masz bardzo duży wybór. Na rogu Wojska Polskiego i Spokojnej.

to nareszcie będzie się można wódeczki w AMNESI napić już niedługo

to nie jest tekst reklamowy jeśli uważasz inaczej zadzwoń 0-800-MAM-TO-GDZIEŚ

Witam

Wie ktoś może co tam sie dziś stało, że tyle straży waliło przez miasto na sygnałach??

to zapewne o to chodzi

http://4lomza.pl/index.php?wiad=17056

synku, szykuj na start 200 zl

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Przyjmę na staż do placówki bankowej tel. 668430487.

To się zgadza że są objęte dożywotnią gwarancją.Tylko problem w tym że trzeba wysłać do Usa na własny koszt.

Zippo Repair Clinic
1932 Zippo Drive
Bradford, PA 16701
USA

Bardzo ważne jest, aby do zapalniczki dołączyć następujące dane:
(aby uniknąć pomyłek najlepiej wyedytować je w komputerze i wydrukować)
dokładny adres zwrotny - najważniejsza rzecz.
adres e-mail - na który otrzymamy wiadomość z potwierdzeniem, że zapalniczka dotarła do serwisu, numer naprawy, którym będziemy mogli się identyfikować w razie ewentualnych pytań odnośnie naszej zapalniczki, oraz nasz własny adres w ramach potwierdzenia, że prawidłowo go odczytali.
numer telefonu - pod którym można się z nami skontaktować. Serwisant Zippo raczej do nas nie zadzwoni, jednak numer znajdzie się później na przesyłce zwrotnej, aby kurier mógł się z nami skontaktować.
Kolejną ważną rzeczą, którą musimy zrobić przed wysłaniem naszej zapalniczki Zippo, jest jej wywietrzenie. Robimy to poprzez wyciągnięcie wkładu zapalniczki z obudowy i pozostawienie go tak do czasu aż benzyna wyparuje (około 2-3 dni).

Już niedługo chyba będę mógł się nazwać kolekcjonerem-tyle ich już mam.(nie sprzedaję)

Katon

patrze jest jak zawsze kazdy napisze po jednym poscie i sprawa zamknieta koniec niema sprawy bo mi sie niechce a co ja tam zrobie przeciez dzieki mnie ceny nie pojda w dol itd tak myslcie dalej to napewno nic nie ruszy na dobre w tym miescie

a tobie co kur.wa hóuligaństwa się zachciało ?

W taki sposób w naszym kraju ludzie są naciągani
http://www.bitnova.info/?p=690609

Witam... Nie wiecie kiedy ma być lodowisko na placu niepodleglosci ??

M@aster masz racje zamiast poszukać na forum to zakładają

ey CyberMass my cie znajdziemy i zajebiemy ***** ******. jak jestes taki kozak to wesz swoich kolegow czyli pedalow i chocz na realu zobaczymy kto kogo.

a wsadz d*pe w samochod/autobus i jedz do bialego, jak ci sie tak lodowiska zachcialo,a nie zakladasz kolejny temat debilu!

słownik - musisz definiować, wyjaśniać, co znaczą różne słowa.

P@acio miał najlepsze nutki szacunek dla niego jak dla mie bomba ale dawajcie wiecej ludziska.

SORY P@wcio mój błąd.

Panie i Władco, kościół i bez "pomocy" prezydenta zorganizowałby liczne msze za Ojczyznę, robił to jak nas nie było na świecie i będzie robił, jak nas już nie będzie. Ja nie chciałbym akurat się nachlać do upadłego, za to chciałbym iść na jakiś festyn, gdzie można się pobawić w dobrym znaczeniu tego słowa. Inscenizacja na Sienkiewicza na pewno była dobrą imprezą, jednak to święto powinno być według mnie radosne - wszak każdy Polak niezależnie od poglądów czy wiary może się cieszyć, że żyje w Polsce a nie np. w Generalnym Gubernatorstwie. Daleki jestem od popierania amerykańskiej pompy, ale uważam, że smutne marsze i wzywanie co roku tych, którzy zginęli, składanie kwiatów kojarzą się z pogrzebem, a nie z radością z posiadania Ojczyzny. Jak się w mieście nic nie ruszy, to dojdzie do tego, że mieszkańcy będą jeździli do p. Zalewskiego do Piątnicy, bo zrobi to lepiej.
Zrozum, że mieszkańcy zostali zwyczajnie olani, we własnym mieście, w Święto Ojczyzny, a jak ktoś zwrócił im uwagę (brawo "Współczesna!) to się skończyło na prezydenckim fochu i obrażaniu na dziennikarzy. Czy to normalne zachowanie według Ciebie?

Szalony palacz....Popieram Cie!!!!!!!!!
Słuchanie przemówienia P. Prezy. było naprawdę nudne....ta sama dykcja i żadnych zmian w mowie....eh...

spróbuj na www.dobreprogramy.pl jest wyszukiwarka itp.

http://pl.youtube.com/watch?v=u2nbxBdpuwc

hej,czy kursy sa to nie wiem ale w szkolach prowadzone sa fakultety-napewno w ekonomie tylko musialbys sie dowiedziec czy spoza tej szkoly przyjmuja

a kiedy należy się spodziewać dzielnicowego tzn po jakim etapie i czy do kazdego przychodzi

Tak tak zaraz usłyszę że najlepiej Pocztę sprywatyzowaćto będiz dobrze. Jakoś pod TP sa nie ustawiają się kolek chętnych na telefon

WITAJCIE!Mam problem ze "skype 3,8"slysze osobe do ktorej dzwonie,natomiast ja nie jestem slyszana a na dole skype wyswietla sie napis "skype nie slyszy rozmowcy".Sprawdzilam glosniki jest wszystko ok ,zainstalowalam starsza wersje i problem byl ten sam .Bardzo prosze o wskazowki co mozna jeszcze zrobic aby skype dzialal.Pozdrawiam.

przedwczoraj 3,64zł za litr Pb95. Wwa. Pozdrawiam wszystkie lomzynskie stacje benzynowe ;)

Hej. Nie wiecie czasem gdzie szukać "druczku" o wyznaczenie terminu na poprawkę fizycznego? Ktoś pisał taki? Długo się czeka za terminem?

witam znalazłem coś takiego w internecie
http://www.kravmaga.com.pl/oddzialy/lomza/index.htm
czy ktoś zna może jakieś dokładniejsze dane ??
- w jakie dni - godziny
- jakie koszta
- jakieś przedziały wiekowe

z góry dziekować :P

heheh nie chodzi zeby bylo tanio tylko ma byc klimat no i dobre jedzenie wlasnie a nie ze na drugi dzien obudzimy sie z torsjami heheh dzieki za odpowiedzi... te konkretne ;)

EJ CZACHSON MOW KTO TO BYL NIE ******* !!!!

Witam wszyskich chciałem się dowiedzieć co sądzicie o naszej komunikacji między miastowej czy jest ona dobra i czy wysokość ceny biletów jaką musicie płacić wam odpowiada czy nie?

Pasjonacie nie bądź taki pewien że powalisz pierwszym uderzeniem. Siła ciosu nie jest najważniejsza. Jeżeli ktoś ma trochę siły i jest szybki to obłoży cię pięściami zanim zdążysz podnieść ręce do głowy. Pomyśl że jeden z tych ciosów który byś złapał, mógłby cię powalić. I wcale nie musiałby to być silny cios. Wystarczy trafienie w nerw. Poza tym ćwiczenia na worku, chociaż bardzo wskazane i potrzebne, nie przygotują cię do obrony przed kopnięciami poniżej bioder. Kopnięcie takie, np: w kolano, może cię wyeliminować z dalszej walki. Życzę ci jak najlepiej, ale lepiej żebyś nie spotkał na swojej drodze kogoś kto trenował np boks tajlandzki, bo mógłbyś się trochę zdziwić.
Pozdrawiam

a czy ktos powiedział ze jestem kolesiem powolnym i niesprytnym wiez mi ze mam nieco pojęcia o walce i różnych sztukach i technikach napewno znajomosc sztuki walki nie przeszkadza ale i nie pomaga az tak bardzo jak mówią niektóre mity tylko najlepsi potrafią ją wykorzystac w momencie walki troche ćwicze i nietylko cięzary i mysle ze paru uczniów krav magi czy np. boksu jestem jeszcze w stanie pokonac a no i tak przy okazji dzięki za miłe życzenia i mam nadzieje ze nie trafie na lepszego heh pzdr.

Mam pytanie: ile w Łomży kosztuje wywołanie zdjęć z płyty, najlepiej podajcie cene za 1 fote i miejsce wywołania.

A co ma się dziać??

Wlasnie z tym chlorem mialbym wątpliwosci. Ze swoim maluchem raczej zrezygnowalbym z basenu a zamiast tego jezdzilbym na mazury latem.

w pg2 są spoko nauczyciele,pozdrawiam pana J.co uczyl mnie tam historii

polecam bigos w Kufelku na przyszłość :) mniam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org