Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zatrzymanie Starucha - film |
Kry17 wielkie dzięki!! Przez cały dzień słyszałem tylko że mam się powiesić albo że jestem pieprzonym SB albo że komuś czegoś zazdroszczę....Dzięki wielkie bo jednak znajdują się mądrzy ludzie:)...CyberMass wielkie sorry za ten temat....Dziękuje wszystkim, tym co pomogli, i tym co gówno wiedzą a się wypowiadają...do widzenia. Szanuję tych, którzy ciężko tam pracują.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zatrzymanie Starucha - film |
TO GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TROSZKĘ POCZEKAM I ZOBACZYMY,OBY BYŁO DOBRZE TO PRZED TOBĄ JESZCZE WZ I SZANOWNA KOMISJA LEKARSKA,ŻYCZĘ POWODZENIA
|
|
Polecam 'Projekt Studio' z Niemcewicza. Sam korzystałem, jest dokładnie to co chciałem i tak jak chciałem. Ten człowiek zna się na tym co robi. Wysłucha, pomyśli, podpowie, zaprojektuje, narysuje, symulacja komputerowa... Proponuję skontaktować się i przekonać samej. Tel.: 500 22 40 40. Pozdrawiam.
|
|
ja slyszalam ze tak tak strasznie fajnie niby heh ale jak wiadomo kazdy zyd swoj towar chwali. A dokladnie z czego nie byla zadowolona i ok jakiej sumy zaplacila?
|
|
szczerze nie pamietam bo nie interesowalo mnie to jednym uchem wlecialo drugim wylecialo, chcesz to moge sie jej dopytac i dam znac
|
|
kochani a jaki czas po sprawnosciowce zdaje sie multiselect?
|
|
oliwia81 - jeśli chodzi o aranżacje okien zapraszam do kontaktu studiofiran@studiofiran.bho.pl Od projektu ,po montaż karnisza , po sam montaż dekoracji. Tam dowiesz się wszystkiego
|
|
znalezli czytaj na onet
|
|
może mi ktoś napisać w jaki sposób wygląda wywiad zorganizowany?
|
|
Nowy projekt parę liczb zestawienia: ogólny koszt projektu: 1 milion 913 tysięcy koszt szkoleń zawodowych 704 tysiące koszt szkoleń ogólnych 584 tysiące zarządzanie projektem przez NOT 446 tysięcy wynagrodzenie dyrektora NOT Piotra Grabani za kierowanie zespołem zarządzającym projektem 63 tysiące za okres od 15 listopada do końca lipca 2009. Oceńcie sami te liczby i oceńcie ilu z tych ludzi faktycznie znajdzie prace. Dane z postalu 4lomza.pl
|
|
Podwyżek pewnie w najbliższej dziesięciolatce nie będzie. Włodarze tego kraju będą to tłumaczyć tym, że aby dać słubie zdrowia większe pensje to trzeba ją zreformować tzn. sprywatyzować. A jeśli już tak się stanie ( bo widać, że prą do tego całą siłą, aby sprywatyzować i natworzyć dla "swoich" nowych miejsc pracy w zarządach i radach nadzorczych takich spółek, które powstaną po sprywatyzowaniu szpitali ) to w sytuacji jaką opisujesz powiedzą, że nie opłaca się finansowo jechać do takiego chorego, bo za taki wyjazd NFZ za mało płaci. Istny kołowrót.
|
|
Miała być otwarta od września ale coś jej jeszcze nie widać podobno ma być ale kiedy to nie wiem ;) na pewno sie przyda siłownia w tej okolicy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |