Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
godzi w demokracje |
I ,że oni jeszcze chcą podwyżek ;/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: godzi w demokracje |
Hm nie myli się tylko ten, kto nic nie robi. Jeżeli zdarzyło się raz...no cóż, listonosz też człowiek. Chyba że to nie pierwszy raz, to w takim razie coś nie tak z nim :)
|
|
Ja dostałem kartę razem z pinem , tylko mi przynosił to kurier :p
|
|
a tak wogle to podaj mi swoje gg x okej? będzie się lepiej pisało
|
|
przedewszystkim jak niechcecie zeby wam buty popękały to kupujcie skórzane gwarantuje że nie pękną ja polecam sklep z obuwiem reeboka obok placu niepodległosci jeszcze nigdy kupione tam buty mi sie nie rozwaliły
|
|
Właściciele sklepu klan to NIEUCZCIWI SPRZEDAWCY !! Tylko przy zakupie to wszystko ładnie pięknie a pózniej proszę bardzo co się dzieje..Dzięki Łukasz że się podzielełeś tą informacją-dobrze wiedzieć w razie czego:)
|
|
Co myślicie o tym że teraz w sklepach jak się zrobi zakupy to nie dają reklamówek-tylko jak się chce to trzeba zapłacić? Że niby ochrona środowiska tak..?:)
|
|
Ja sobie uświadomiłem właśnie jaki jestem ekolog:D Zawsze łażę z plecakiem do sklepu
|
|
NICCCCCCCCCC jak zwykle nic , w innych miastach koncerty ,imprezy, pokazy ,a tu MSZA w kościele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam dość tego kościelnego miasta, Brzeziński jak zwykle pokazał ze jest wiernym sługą czarnej maffi i z okazji świeta niepodległości zrobił MSZE !! pogoda ********* tylko impreze plenerową robić !. wczoraj postrzelali na sienkiewicza i tyle ! chyba ze gdzieś coś organizują ???
|
|
pogotowie nie pelni funkcji lekarza domowego
|
|
To może jeszcze lekarzowi będziesz mówił co Ci dolega i jaką receptę ma tobie wypisać ?
|
|
wszystko sie zgadza, tyle ze jak nazwa wskazuje pogotowie to POGOTOWIE RATUNKOWE czyli ratujace zycie, a nie lekarz rodzinny. z tymi dolegliwosciami mozna poczekac do jutra i isc do rodzinnego. mozna jeszcze zrozumiec jesli ma sie przed soba kilka dni wolnych od pracy. sa lekarze rodzinni w naszym miescie, ktorzy w takiej sytuacji powinni przyjezdzac na domowa wizyte. pogotowie nie jest od leczenia ludzi a od ratowania.
|
|
a powiedz mi jeszcze czy przygotowywałaś sie jakoś do tego testu jak i do rozmowy z psychologiem i jeszcze czy masz materiały do testy wiedzy?:P
|
|
hmmm,mam materialy do testu wiedzy,ale nie przygotowywalam.poprostu zastanow sie na swoimi cechami,i nad tym dlaczego do policji,
|
|
twoj stary dobry znajomy????? Boze chron przed takimi znajomymi jak ty
|
|
hmmm,ja mam baze danych tych testow a jesli chcesz to ci je przesle
|