piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
godzi w demokracje

I ,że oni jeszcze chcą podwyżek ;/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: godzi w demokracje

Hm nie myli się tylko ten, kto nic nie robi. Jeżeli zdarzyło się raz...no cóż, listonosz też człowiek. Chyba że to nie pierwszy raz, to w takim razie coś nie tak z nim :)

Ja dostałem kartę razem z pinem , tylko mi przynosił to kurier :p

a tak wogle to podaj mi swoje gg x okej? będzie się lepiej pisało

przedewszystkim jak niechcecie zeby wam buty popękały to kupujcie skórzane gwarantuje że nie pękną ja polecam sklep z obuwiem reeboka obok placu niepodległosci jeszcze nigdy kupione tam buty mi sie nie rozwaliły

Właściciele sklepu klan to NIEUCZCIWI SPRZEDAWCY !! Tylko przy zakupie to wszystko ładnie pięknie a pózniej proszę bardzo co się dzieje..Dzięki Łukasz że się podzielełeś tą informacją-dobrze wiedzieć w razie czego:)

Co myślicie o tym że teraz w sklepach jak się zrobi zakupy to nie dają reklamówek-tylko jak się chce to trzeba zapłacić? Że niby ochrona środowiska tak..?:)

Ja sobie uświadomiłem właśnie jaki jestem ekolog:D Zawsze łażę z plecakiem do sklepu

NICCCCCCCCCC jak zwykle nic , w innych miastach koncerty ,imprezy, pokazy ,a tu MSZA w kościele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam dość tego kościelnego miasta, Brzeziński jak zwykle pokazał ze jest wiernym sługą czarnej maffi i z okazji świeta niepodległości zrobił MSZE !! pogoda ********* tylko impreze plenerową robić !. wczoraj postrzelali na sienkiewicza i tyle !

chyba ze gdzieś coś organizują ???

pogotowie nie pelni funkcji lekarza domowego

To może jeszcze lekarzowi będziesz mówił co Ci dolega i jaką receptę ma tobie wypisać ?

wszystko sie zgadza, tyle ze jak nazwa wskazuje pogotowie to POGOTOWIE RATUNKOWE czyli ratujace zycie, a nie lekarz rodzinny. z tymi dolegliwosciami mozna poczekac do jutra i isc do rodzinnego. mozna jeszcze zrozumiec jesli ma sie przed soba kilka dni wolnych od pracy. sa lekarze rodzinni w naszym miescie, ktorzy w takiej sytuacji powinni przyjezdzac na domowa wizyte. pogotowie nie jest od leczenia ludzi a od ratowania.

a powiedz mi jeszcze czy przygotowywałaś sie jakoś do tego testu jak i do rozmowy z psychologiem i jeszcze czy masz materiały do testy wiedzy?:P

hmmm,mam materialy do testu wiedzy,ale nie przygotowywalam.poprostu zastanow sie na swoimi cechami,i nad tym dlaczego do policji,

twoj stary dobry znajomy????? Boze chron przed takimi znajomymi jak ty

hmmm,ja mam baze danych tych testow a jesli chcesz to ci je przesle

Treść jest ukryta

to telefony w łomży już nie działają??

naprawde dlugo czyli ile sie trzymaly??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org