Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusk kłamie w sprawie Smoleńska |
Zjebana moda jeździć starych. Nie lepiej fristajl?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tusk kłamie w sprawie Smoleńska |
P@wcio chodzi o to ze jak nie masz nic do powiedzenia to sie sklej a słowo żal uzywane jest głównie przez dzieci poniżej 15 roku życia i debili grających w tibie itp gry
|
|
fristajl twój stary
|
|
to nie bylo morderstwo.
|
|
Jadę sobie przez skate park i widzę to co u dołu. Miałem wybór... zarysować czy zadzwonić na policję. Uznałem, że skoro jesteśmy na tyle cywilizowani, że przyjęli nas do UE to zadzwonię na 997. Panowie przyjechali, popatrzyli i.... odjechali. Dlatego następnym razem nie będzie litości dla takich bezmózgów. Stracicie lusterko raz czy dwa i się nauczycie. A tymczasem popatrzcie sobie na swoje wozidła.
|
|
nie no to straszne ze tak wczesnie ciebie musiał odwiedzic koles sprzedający opłatki ehhhh mnie ostatnio zdziwiło jak przyszedł gosc sprzedający pistolety typu Desert Eagle pomyślałem sobie "cos mi tu niepasuje przeciez jeszcze jest za wczesnie na kupywanie pistoletów przeciez to dopiero listopad a strzela sie do ludzi głównie na początku kwietnia" i bardzo mnie to zaniepokoiło :)) PS. post napisany żartem zeby nie było ze strzelam do ludzi i spotykam kolesi rozprowadzających broń ehehehe
|
|
ja słyszlam ze było... chociaż nie wiem ale skoro ktoś użył do tego noza..?
|
|
troche zrobiles glupote ze napisales to na forum publicznym takich rzeczy ze zarysujesz komus fure nie pisze sie publicznie teraz jak ktos zauwazy na swoim samochodzie ryse bedzie wiedzial co powiedziec na policji
|
|
Coś słyszałem też ostatnio na mieście było że jakieś dziewczynie gardło chcieli poderznąć ? Pojeby po prostu, szkoda że kary śmierci nie ma w naszym patologicznym kraju .
|
|
http://www.allegro.pl/item473524670_net2plug_packard_bell_internet_w_kazdym_gniazdku.html Znalazłem dziś to na allegro bo właśnie chce zrobić w domu LANa na 2 komputery i właśnie nie wiem czy to działa lub działało ? ktoś miał z takim czymś do czynienia ?
|
|
Nie tylko na ścieżkach rowerowych nawet na parkingach potrafią zaparkować 2 a nawet 3 miejsca zając bo oczywiście najważniejsze żeby sobie mieć a inni później muszą wciskać sie w zakamarki, albo połowie na chodniku a drugą połowo na ulicy np ul.Sikorskiego .
|
|
Jedz w dolinę Rospudy przy budowie obwodnicy tam wywrotkie jeżdżą cały czas i też dobrze płaco .
|
|
Przyznam, że na Mazowieckiej to czasem dzieją się parkingowe "cuda". Zwyczajnie - za mało jest miejsc do parkowania, ale nie usprawiedliwia to głupoty niektórych kierowców.
|
|
Ja bym temu nie ufał. Są duże zakłócenia w sieci, a jeszcze jak masz założone filtry, to może to uniemożliwić korzystanie z internetu... Do tego Twoja sieć będzie chyba otwarta na cały świat :) Albo tylko do najbliższego transformatora? :)
|
|
Półtora metra na chodniku ma być miejsca i basta, jak nie, to przypadkiem można zarysować wózkiem z dzieckiem samochodzik.
|
|
:) wywrotkie Dobre, tak przy niedzieli :) Pozdrawiam
|
|
wywrotkie twój stary To nie moje, to z jednego z postów powyżej :) by borysek. :) Pozdrawiam.
|
|
aż za dobry, zależy co Ci dolega :P Pozdrawiam :)
|
|
Przepraszam nie nozem tylko młotkiem..sprawca ujety:D
|
|
http://podlaska.policja.gov.pl/index.php?idkat=288&idart=1645
|
|
myślę, że autor dalej nie rozumie. pisze się "WYWROTKĘ" a nie "WYWROTKIE"
|
|
A mnie strasznie wkurza parkowanie przy 'Galerii Stokrotka'. Mam na myśli parking bezpośrednio przy Galerii. Jest tam metrowy chodnik, którego najczęściej jest tylko pół metra lub 30 cm. Problemem jest przejście z reklamówką, trzeba ją nieść przed sobą i się przeciskać. Natomiast dla matki lub ojca z małym dzieckiem w wózku - to koszmar. Należałoby stworzyć specjalną galerię i tam publikować fotki 'takich kierowców'.
|
|
panowie zacznijmy od tego ze parking pod stokrotką nie jest drogą publiczną więc policja i straż miejska niewiele mogą zrobic ;P
|
|
SaneOne - ścieżka rowerowa jest dla rowerzystów, a dla samochodów jest parking i koniec w tym temacie. Mam w nosie to że nie umiecie parkować i dlatego jest jak jest, ścieżka rowerowa jest dla rowerzystów i tyle!!!
|
|
U sióstr niejednokrotnie przełożonych :) róbmy swoje
|
|
ludziom juz sie w du.pie poprzewracalo
|
|
zabili go i uciekl
|
|
hmmmm,taki informacje zostaw dla siebie,bo to moze sie zle kojarzyc jak dla kogos ale ok,pozdrawiam
|
|
ostatnio u komornika cos widzialem jakies ogloszenie na ten temat
|
|
http://www.pazera-software.pl/products/free-video-downloader
|
|
List do mnie adresowany przyniósł mi mieszkaniec sąsiedniego bloku. Fajnie że trafił w uczciwe ręce bo pewnie bym miał czyste konto w banku. W kopercie była karta płatnicza. Jak oceniacie pracę listonoszy z poczty na Małachowskiego???
|
|
@ papkarol - doszedłeś do kibla i się zesrałeś... @ MirekO - wiem co tam jest za ststem i jak to działa, ale w Amilo nie ma właśnie menu, żeby odpalić recovery bez płyty z ukrytej partycji. Nie ma nawet o tym wzmianki w książeczce o odzywkiwaniu systemu więc jedyna nadzieja na to, że znajdzie się ktoś kto też ma laptopa z biedronki. Podejrzewam, że o ile oba były zakupione w tym samym czasie to będzie to ten sam model ;) Dodam, że na stronie producenta takie płytki można zamówić za 30 euro... @ Masterek - nie mam bladego pojęcia ale faktem jest, że drogi to on napewno nei był i nie jest to jakis NO NAME tylko normalnie objęty gwarancją sprzęt FS @ markac - nie jesteś złośliwy tylko głupi - na wstępie napisałem, że nie przeczytała i to był jej błąd. A teraz już byś się nie odzywał jak nie masz nic mądrego do powiedzenia bo to, że był to błąd nie pomoże w rozwiązaniu problemu.
|
|
Żydzi przyszli odbierać swoje.
|
|
firma ok... tylko co do personelu...niektórzy nie skączyli nawet szkoły średniej, w CV przekręcili...i za obsługę 2 guziczkówi biorą 1500 zł...ciekawe czy zarząd i dyrekcja o tym wie? W CV można napisać że się nawet Oxforda skączyło a nikt Ci tego nie sprawdzi heh... Dla naszych Łomżyńskich mieszkańców to pracy nie ma... a dla tych "włóczykijów" z pod czeskiej i niemieckiej granicy to się szybko znajduje....Piwo jest lux, i dlatego powinni go robić ludzie z głową, a nie obszczymurki po gimnazjum!!Pozdrawiam Serdecznie wszystkich:D
|
|
Wychodząc do sklepu po zakupy zawsze zabieram z domu torbę (zapłaciłam za nią 3,50zł ).Nie mam problemu, że rączki się urwą i wypadną mi zakupy. Zauważam, ze wiele osób już tak robi. Duże uznanie dla sklepów za wprowadzenie tak odważnego kroku, jakim jest "brak reklamówek jednorazowych". Zmieńmy naszą mentalność i świadomość ekologiczną, każdy mały kroczek uczyni wiele.
|
|
przepraszam za błędy:D koc!o chyba po szkole średniej;] bo kurde ortografie chociaż zna:D
|
|
Oj chyba ktoś tu nie dostał roboty w browarze i innym zazdrości. Żal.pl
|
|
Zacznij się chłopcze interesować tym, co dzieje się w mieście, a dopiero potem wydawaj jakiekolwiek opinie, o ile uznasz, że czujesz się do nich uprawniony. A najlepiej sam pokaż jak należy świętować, aby inni mogli brać dobry przykład z Ciebie. Z okazji Święta 11 listopada odbyła i odbywa się nie tylko msza. Ale zapewne nikt nie zapukał do drzwi szanowanego jaśniepana i osobiście go o tym nie poinformował. A jeśli masz dosyć tego miasta, to jest w Polsce jeszcze niemal 2000 innych miast do wyboru, o Europie nie wspominając. Nikt przecież na siłę nikogo tu nie trzyma. Jarek
|
|
a kogo to obchodzi
|
|
aha i jeszcze jedno ,życzę owocnego rozpatrzenia skargi :lol: : Lekarz udzielił Ci prawidłowej odpowiedzi i teraz napisz drugi temat z przeprosinami . Leczenie świnki Niestety, na tę chorobę skutecznego lekarstwa nie ma, jak zresztą jest też w przypadku innych chorób wirusowych. Świnka, jak niemal każda choroba wywołana przez wirusy, musi być zwalczona przez sam organizm. Możemy jednak łagodzić objawy świnki. Brak jest środków swoiście działających, należy zwrócić główną uwagę na właściwe pielęgnowanie chorego dziecka. Pomoże leżenie w łóżku, oszczędzanie wszelkich wysiłków, zbijanie gorączki (paracetamol, ibuprofen). Małe dziecko, nawet jeśli jest chore trudno jest utrzymać w łóżku, można je ubrać w miarę ciepło, ale tak, by podczas zabawy nie spociło się. Należy dopilnować, by nie „zawiać” obrzęku - w tym celu wystarczy owinąć wysoko szyję (bawełniana wata, bandaż by nie urażać nadwrażliwej skóry). Chory powinien przyjmować tylko takie pokarmy, które nie będą drażnić błony śluzowej jamy ustnej i gardła - miękkie, łatwe do przełykania, niezbyt gorące, powinny być zwłaszcza płynne lub papkowate dla ułatwienia przełykania. Z uwagi na trzustkę – lekkostrawne i nie tłuste. Chory powinien przyjmować dużo płynów – soki owocowe, herbatę. Najlepiej pić je przez słomkę.
|
|
po 1 Program Zlotu Drużyn Hufca z okazji Święta Niepodległości 9.11.08 - Imprezy w Drozdowie organizowane przez Starostwo Powiatowe w Łomży. · 8.45 – zostaną podstawione autobusy na Placu Niepodległości celem przejazdu do Drozdowa. · 9.30 – spotkanie w Muzeum Przyrodniczym w Drozdowie (złożenie wieńców i kwiatów) · 10.00 - Msza Św. za ojczyznę w Kościele Parafialnym w Drozdowie · 11.00 – Gra terenowa po Drozdowie (część I) · 16.00 -16.30 - ognisko z kiełbaskami na terenie parku Muzeum Przyrody w Drozdowie · 17.00 - koncert okolicznościowy · 18.00 – spotkanie pokoleń · 19.00 – powrót do Łomży 10.11.08 · 9.30 – zbiórka w Bursie nr 3, ul. Zjazd 3 · 11.30-14.00 – gra terenowa (część II) · 14.00-15.30 – czas wolny · 15.30 – zbiórka na ul. Sienkiewicza, pomoc przy organizacji „Inscenizacji śmierci L. Kaliwody.” · 16.00-16.45 – „Inscenizacja rozbrajania Niemców oraz śmierci L. Kaliwody” · 17.00 – spotkanie w Domu Harcerza, śpiewanki, omówienie gry · 18.00- koncert Łomżyńskiej Orkiestry Kameralnej z okazji 90 rocznicy Odzyskania Niepodległości 11.11.08 · 8.30 – zbiórka przy pomniku Poległych Harcerzy przy ul. Polowej · 9.00 - udział w uroczystościach ogólnomiejskich na ul. Sienkiewicza przy Tablicy Pamiątkowej Leona Kaliwody. Apel Poległych · 10.00 Msza Św. za Ojczyznę w Katedrze Łomżyńskiej Ok. 11.30 – podsumowanie Zlotu, wręczenie dyplomów i nagród
|
|
Nie trzeba być bardzo inteligentnym, żeby domyślic sie ze "SD" to lekarz.... Tak samo "mądry" jak ten z pogotowia hahahha Chyba dales w rure wczoraj za mocno i nie kojarzysz o co sie rozchodzi w temacie... Wspolczuje "Bloom" i zdrowia zycze.
|
|
Dziewczyny dzięki za dobre zdanie może kiedyś zgadamy się pojeździć na łyżwach <bez złych sugesti>
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |