Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to MAK ma rację w sprawie Smoleńska |
Następnym razem zadzwoń do straży miejskiej to ich robota.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to MAK ma rację w sprawie Smoleńska |
nie sprawca tylko podejzany a to zmienia postac rzeczy :/
|
|
Poniedzialek godzina 14 na starym rynku tam przy tym baru co taka niby scena jest ok? Ja postaram sie muzyke zalatwic
|
|
przy galerii tak jest i tak bedzie ,a kierowcy tam parkujacy nic źle nie robią, gdyż tam jest chodnik ,jak wspomnialem metrowy ,a gdy kierowca zaparkuje to "przód" auta bedzie "zajeżdżał" na chodnik. i tu jest wina tylko i wyłącznie osoby która to zaplanowała.
|
|
Lechia Gdańsk - Lech Poznań 0:3 VERGISS MICH
|
|
Co fakt to fakt. Niedawno odwiedzałam Retro z kontahentami, byli zamiejscowi, zakwaterowano ich w pokojach. Standard hotelu niższy niż np w Baranowskim (co wydaje mi się ważne do zauważenia jeżeli chodzi o temat wesela, gdzie mogą pojawić się goście spoza miasta) - no ale to w końcu pensjonat w nie hotel. Wsponę jednak, że na złożenie zamówienia trzeba było czekac dośc długo, nastepnie na przygotowanie posiłku (co z kolei jest zrozumiałe, skoro jedzenie jest przygotowywane indywidualnie "dla Ciebie przez naszego kucharza..."). W sumie czas przeznaczony na posiłek wydłużył się niepotrzebnie. Obsługa kelnerska dość niemrawa, co szczególnie widoczne było podczas serwowania śniadania... Nawiasem dodam jeszcze że nie wliczono posiłków w koszt obsługi hotelowej, co w innych placówkach nie stanowi problemu... No cóz, ale takimi działaniami traci sie klientów. W temacie wesela: polecam Labirynt. Wbrew pozorom niezbyt kosztownie, obsługa na dobrym poziomie. Jedzenie świeże i smacznie podane. Polecam. Vlad, prawda ?
|
|
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/misc?URL=/templates/ArticleMultiMediaPopup.pbs&dato=20081109&lopenr=430690204&Category=REG20&Params=Id=12617&nocache=1 To chyba raczej było morderstwo. Posłuchajcie sobie tego. Gada piesek z łomzynskiej policji.
|
|
pewnie za mocno jebaly ;D a po drugie to dobrze ze nie przyjeli bo polatal cawaniaczek pol roku w buciorach a teraz chce na gwarancje oddac zeby nowe miec trzeba zaczac kupowac na rynku to dluzej pochodzisz i taniej ;D rudy błazen z druhem
|
|
.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
czy ktoś mi może podać numer do tej hodowli psów w Małym Płocku?Pilne...
|
|
:) ale z Sympatii oni noszą Wasze telefony na Polową heheh sami nie naprawiają
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Proszę o pomoc, zgubiłam zaświadczenie o ukończeniu tego kursu (robiony w klasie maturalnej ), a za pół roku biorę ślub. Czy jest jakaś możliwość odzyskania go w kościele,do którego należy liceum?? POMOCY
|
|
nie chcesz nie dawaj - proste
|
|
ten wotrel taki ekstra ze nawet nie potrafią zdjąc simlock-a z telefonu i wogle to jakies buraki z zambrowa
|
|
To nie wymuszanie lecz propozycja sprawiedliwego, wspólnego finansowania przedwsięwzięcia, aby nie było gadki że ja dałem a tamten nie, więc czemu ja a nie wszyscy. Proste jak sznurek w kieszeni.
|
|
Dork12 No trochę brzydko się zachował u was ksiądz. U mnie w parafii też są zbierane ofiary na ten cel ale ksiądz nic nie wspominał o kwocie,kto może ten da. Miłosierdzie Boże - duży kościół,ciężko naprawdę taki budynek ogrzać. Ale z tym,że powiedział po 30zł to troszkę przegiął, u mnie jest parafia dwa razy mniejsza i nic się nie wspomina o kwocie. Konsul2 zgadzam się z tobą w 100%
|
|
Sorki chlopaki za to ze nie przyszedlem ale mialem wypadek na rowerze jadac na spotkanie i teraz mam rozciete kolano... Moze powiecie jak wrazenia?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |