Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dokąd IDZIE POLSKA |
ja widzialam to jasiu smietana latal nad lomza
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dokąd IDZIE POLSKA |
Wojtek23 od razu wiedzialam ze znam ten charakter pisma...
|
|
a propo ulicy to niewiem czy dobrze napisałem chodzi mi o ten zakład na krasce bodajze elpigaz
|
|
tak jest
|
|
Hmmm, a masz jakis w miare dobry skaner? Bo to niestety musi byc dobra jakosc, poniewaz to idzie na gazetke do szkoly :/ W srode ma byc gotowa ta gazetka ;|
|
|
jak cie zlapia to zamkna na 100 lat w komorce pod schodami i kaza czytac ksiazki.. jak nie zlapia to bedzie gazetka. ok jak by cos to pozycze
|
|
tam kopułke, świece to głupota. jaki gaz u Ciebie siedzi?
|
|
BOSS przy nich wszyscy sie bawią
|
|
a jaki jest przewidywany przedział wiekowy ? jak wyglądają treningi ? no i najważniejsze co takiego jest w tym sporcie ? (poza tym że można komuś nieźle dokopać ?)
|
|
smieszne jest jak ktos pisze o indywidualnych treningach,albo za dużo kasy,albo za mało teścia...
|
|
jedź do chojnowskiego na szosie zabrowskiej. jak do tej pory jestem bardzo zadowolony. z tego co wiem sporo taksówkarzy korzysta z jego usług.
|
|
może ma ktoś mape z trasą przejazdu na kat. C+E?
|
|
mam zwykłą instalację w aucie z silnikiem 8zaworowym- miałem podobny problem 5lat temu -byłem u Kubusia i po zmianie parownika mam spokój do dzisiaj:)
|
|
ale w tym problem że on musi być rozgrzany na maksa bo inaczej to gaśnie i nie można go zapalić a propos to zawsze go zapalam na benzynie bo na gazie nie dam rady a co do gazu to jest ten z automatem co się przełacza powyżej 1500obrotów zakładany był na krasce
|
|
Podjedź na Senatorską do Mak-Robu, na pewno Ci pomogą.
|
|
Sala na przykoszarowej przy Okruszku;)
|
|
sala weselna Kasztelan Wiski w Wiżnie :) w tą soboteęjest dyskoteka możesz zapaść i zobaczyć :)
|
|
grafit:)
|
|
Witam! Mam pytanie zna ktoś ,albo czy mógłby udostępnić Jakiś Plac żeby Posmigać skuterkami ? (oświetlony mógł by być:))
|
|
zmien stacje parownik to podstawa myslal ze zalozy gaz i bedzie jezdil a sewisowac to jak trwoga to do boga jak dbasz tak masz kazdy z nich jet dobry jak mu sie uda naprawic i gasiak i kubus i senatorska wszyscy sa mili jak dra kase przy zakladaniu a potem to sie bujaj
|
|
Przez Policję :)
|
|
pszykre, bende plakac
|
|
najpierw sie pyta, sam sobie odpowiada. gdzie sens?
|
|
Przedziałów wiekowych nie ma, a co do treningów indywidualnych to tak jak mówiłem wcześniej nie ma sprawy, więc spokojnie Panowie...
|
|
a na h.u.j ci taka wiedza ??
|
|
investbank-polecam
|
|
Najlepiej tam gdzie jest bez podatku.
|
|
no danych nie poda ale bedzie dochodzenie w tej sprawie.
|
|
za szpitalem w drodze jak na zambrów
|
|
zgłoś na policje, sama nic nie wskórasz.
|
|
Jankes, a gdzie jest to muzeum? Pamietam ze kiedys bylo kolo muszli, ale chyba teraz juz go nie ma :/
|
|
Czy wie ktos moze gdzie w lomzy ktos robi przekladki w samochodach??
|
|
Widząc co się dzieje na Rondzie Solidarności codziennie w godz. 15.00-16.30 może warto by było pokusić się o wznowienie ruchu na dwóch pasach w/w ronda. Kiedyś ograniczono ruch ze względu na sporą ilość wypadków i wyścigi. Jednak w chwili obecnej mamy tam kamerę stanowiąca swego rodzaju straszak na niesfornych kierowców. Spora ilość skrzyżowań o ruchu okrężnym wymusiła też inną kulturę jazdy w Łomży. Dwa pasy ? Ja jestem za ! pozdr
|
|
ok
|
|
Też miałam niedawno taką obsługę na Pogotowiu na Szosie Zambrowskiej. Nie wiem wogóle co tam lekarze robią i jeszcze im żle!!! Napewno nie leczą!!! Bo przyjmą z wielkim oburzeniem i łaską, nie powiedzą co podejrzewają, traktują pacjenta jak .... . To jest poprostu niedopomyślenia żeby tak bylo!!! Może nie wszyscy tacy są co tam pracują, ale ja niestety już 2 razy się o tym przekonałam. Pozdrawiam
|
|
pogotowie nie pelni funkcji lekarza RODZINNEGO.
|
|
A tak wogóle to zna ktos sposób jak dorzucac te cholerne piłki...bo mam z tym ciagle problem a w niedziele mam sprawnosciówke:(
|
|
Łomżyniak123456 dzięki. Nie wymagamy przecież od lekarzy nie wiadomo czego. Tak jak napisał cs-iak13 wystarczy diagnoza choroby i jak ją zwalczyć.
|
|
Witam wszystkich startujacych do policji!!! Chciałabym Wam zyczyć jak najlepiej :) Ja już jestem na końcówce kursu :D kończę w grudniu i dopiero zacznie się szkoła życia :) Pozdrawiam wszystkich gorąco :)
|
|
jesli chodzi o piłki to zapewne wiesz ze trzeba ze wyrzucac zza głowy,a jesli nie mozesz dorzucic ich to porob pomki,jakos wzmocnij rece,ja poprostu porzucalam pilka lekarska na boisku i nie mialam problemow,ale wiem ze dziewczyny zazwyczaj na tym odpadaja,powodzenia
|
|
hmmm,ja mam tylko baze danych,nie mam odpowiedzi bo uczylam sie sama z ustawy i RP i tylko tyle
|
|
czytalam tylko konstytucje i ustawe o policji,teraz nie ma zadnego problemu by zdac test wiedzy bo z kazda ilsocia pkt przechodzisz dalej
|
|
zuzia20008 dziękuję za cenne informacje.
|
|
juz znalazłem ci prace prusaku mozesz kapowac jako tajny pracownik SB albo jakies ORMO to praca w sam raz dla ciebie aaa kurde sorry zapomniałem ze juz nie ma tych zawodów a może juz masz jakis staż w tych fachach
|
|
wiesz co nie ruszają mnie twoje żałosne teksty typu ala-stary więc daruj sobie myslałem ze nie znizysz sie do tego poziomu żaby łapac sie za takie teksty ale jednak sie myliłem widze ze cie rodzice nie umieli wychowac kapujesz na kolegów, używasz wulgarnych zwrotów, i w dodatku czepiasz sie do ludzi których nieznasz żałosny z ciebie człowiek a raczej marna replika człowieka na twoim miejscu poszedł bym gdzies i sie powiesił bo twoja egzystencja jest warta mniej niz 0 i nie widze zadnego powodu dla którego miał bys życ jestes życiowym nieudacznikiem jestes nikim zerem nic niewartym ścierwem "a tak przy okazji to ja mam 14 lat:D"- widac "bo leżał zalany pod śmietnikiem na wesołej....było mu Wesoło" ten tekst jest tak prymitywny ze szkoda go komentowac na taki tekst stac tylko takich śmieci jak ty
|
|
basket23 " tyle ze jak nazwa wskazuje pogotowie to POGOTOWIE RATUNKOWE czyli ratujace zycie, a nie lekarz rodzinny. z tymi dolegliwosciami mozna poczekac do jutra i isc do rodzinnego. mozna jeszcze zrozumiec jesli ma sie przed soba kilka dni wolnych od pracy. sa lekarze rodzinni w naszym miescie, ktorzy w takiej sytuacji powinni przyjezdzac na domowa wizyte. pogotowie nie jest od leczenia ludzi a od ratowania." wszystko się zgadza pogotowie od ratowania ale akurat w Łomży pogotowie także ma podpisany kontrakt z NFZ na "nocną i świąteczną opiekę lekarską i pielęgniarską ambulatoryjną oraz wyjazdową"więc po godzinach pracy lekarzy rodzinnych chorymi ma właśnie opiekowac sie pogotowie.....
|
|
prusak11 nieźle się dałeś nabrać "koledze". Pewnie "kolega" zapomniał dodać że te 1500 PLN dostał za lipiec ( 31 x 8h w tym 16 nocek ) ale dostanie w listopadzie wolne i 900 PLN i zapomniał dodać co robi jak maszyna szwankuje tzn. zap ..... aż pot po d.... cieknie i przerzuca skrzynki ręczne albo "jedzie" na szczocie. Poza tym często bywam w tej firmie i nigdy nie widziałem tabliczek "Zakaz fotografowania" Ogólnie nasłuchałeś się prawie prawdy ale prawie .....
|
|
15 minut i samemu ustawisz... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
nie kazdy a ty kochana sama ustawialas i monowalas?
|
|
jakbyś przeczytał wszystkie posty na ten temat to byś wiedział....... czy to takie trudne?
|
|
witam ponownie to juz drugi tydzien stosowania meridi i najgorsze były pierwsze dni poniewaz nic nie mogłam zjesc i tak wogle dziwnie sie czułam juz chciałam przestac brac ale..teraz czuje sie bardzo dobrze i juz nawet co nieco zjem ale jestem zadowolona z efektu bo schudłam juz 4 kg widzocznie na kazdego działa inaczej ,i oczywiscie jestem pod stała opieka lekarza i nie polecam na wsłasna reke brac tego leku ,poniewaz jest przeznaczony tylko dla osub dla ktorych otyłosc zagraza zdrowiu ale efekty sa zadawalajace w połonczeniu z dieta i cwiczeniami
|
|
heheheh kazdy by tak chcial zeby ktos za niego robote mu zalatwil :D szczescia w zyciu zycze z takim podejsciem, pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hehe ręka rękę myje:) a później wielkie zdziwienie,że młodzi mają w d..pie ich układy i wyjeżdżają.... Takos
|
|
Już tłumaczę dla czego pytam. Mam wujka cukrzyka w zaawansowanym stadium nad którym przypadła mi opieka. Stan jest o tyle ciężki, że z wczoraj na dziś nie przespał nocy. Zdecydowałem się zadzwonić na pogotowie bo nie mam już sił. Ale panowie z pogotowia powiedzieli, że nie przyjadą bo to zajęcie dla lekarza rodzinnego. Za to lekarz rodzinny powiedział, że on tu nic nie poradzi i sama wezwała pogotowie. I dla tego pytam ile musi zarabiać pan/pani z służby zdrowia żeby zająć się ciężko chorym człowiekiem? A może powinienem poczekać aż wujek umrze i wytoczyć sprawę karną pogotowiu za niestawienie się na wezwanie?
|
|
mało nie mało nic nie zaszkodzi jak powstanie jeszcze jedna siłowni nigdy nie za wiele a jak bedzie za mało klientów to juz zmartwienie właściciela moim zdaniem to bardzo dobra rzecz miec blisko siłownie to i sie chce przynajmniej chodzic
|
|
heeeh no skoro tak moze jak sie orientujesz jakie były wyniki w młodzikach w wadze do 75 kg był bym wdzięczny i moze sam sie kiedy przejade :) pzdr.
|
|
albo zadzwonić http://www.labirynt-lomza.pl/pl.php?p=main
|
|
No wlasnie mam to samo pytanie??
|
|
witam. Czy orientuje sie ktos moze jaka jest cena limuzyny tej co stoi pod Vipem? interesuje mnie wynajac ja w normalny dzien w tyg na godzinke albo dwie :) a czy sa jeszcze jakies do wynajecia w Łomży??
|
|
nie bedzie lodowiska tej zimy. To bylo jednorazowe
|
|
no oczywiście że radni a niewiem że włomzy przybyły nam takie ulice jak akademicka studencka i towarowa. Zaskoczyło mnie to jak zobaczyłem tabliczki o nazwach tych ulic
|
|
juz tam zaraz aa z kad te informacje ze ma byc 6 grudnia ?
|
|
Co to jest tnk?? Jarek
|
|
Cyon jakbyś mógł to też bym chciała taki poradnik MS.Mój mail anula8102@wp.pl Z góry dziękuje!!
|
|
no tak awsze cos spieprzą zamiast nazwać most drozdowski to wymyslili taka nazwe szkoda gadac ale to lepiej niz kolejna nazwa typu JPII
|
|
A gdzie jest ta ulica Akademicka i Studencka?? :P Bo Towarowa to jest chyba tam naprzeciwko Orlenu, co?
|
|
i co w związku z tym torem...?
|
|
ma ktos te namiary w koncu czy nie?
|
|
ale tempe strzaly, najlepszy kebab jest na swietokrzyskiej w green bardze, jeszcze jak bierzesz ostatniego kęsa to jest cieply :]]] pozdrawiam kebabomaniaków:]]
|
|
Witam Wszystkich!!! Ja mpożna powiedzieć zdałam wszystko tylko pani psycholog we Wrocławiu uwaliła mnie na słowniku:( oczywiście odwołałam się do Katowic. Termin mam na 24-go listopada. Czy może ktoś wie jak takie odwołanie wygłąda i jakie są szanse???
|
|
a moze w tym nowym sklepie w szczycie hali.. Kuligowska czy jakos tak.
|
|
http://4lomza.pl/index.php?wiad=17034
|
|
bylem sprawdzilem jest ok polecam
|
|
P@wcio ma łeb do interesu. Na taksówkarza go !!! Za 3 zł całą Łomżę ze trzy razy by przejechał - bo przecież trzeba tylko na paliwo - samochód i jego eksploatacja nic nie kosztuje :/
|
|
Od 4 grudnia rusza nowa grupa Latino Solo dla Pań w Studio Tańca B.K.Step ul. Wojska Polsiego3 w czwartki na 20.00 koszt 50 zl/m-c lub w połączeniu z Videclip dance poniedziałki na 20.00 60 zł/ m-c Zapraszamy www.bkstep.pl
|
|
sebo 19 dzieki
|
|
K88/Honor- Czas Konającej Krwi Honor-Krew i Honor Zresztą Honor Konkwista 88 są ********! The Analogs też kilka dobrych
|
|
Może UFO? Albo Czarnobyl? Albo Hieroszima? Albo na wierze ciśnien atak terrorystyczny? Niewiedomo.. Niezapeszam.! AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!
|
|
Czyli jesteś kolejnym zawiedzionym, byłym pracownikiem Wiomaru, Negrasco, itp. ? Nie ma po co się nad tym rozpisywać. Rynek weryfikuje z czasem takich pracodawców jak i pracowników których nie warto zatrudniać :)
|
|
Przecież w amnesji można bez problemu napić się wódki i to jakiej tylko chcesz, wystarczy ją przynieść ze sobą. To jest doskonały sposób na ominięcie płacenia haraczu do miasta.
|
|
Ridge Forrester
|
|
niemila,falszywa pani kierownik niedocenia pracownikow - LABI...T
|
|
biora ja dziś do ręki tygodnik Narew a tam List otwarty od samego Prezydenta Brzezińskiego skierowany do dziennikarzy gazety współczesnej w sprawie organizacji swieta niepodległosci, pisze o tym gdyż sam podjełem temat organizacji obchodów tego świeta w naszy miescie , oznajmiam iz nie jestem dziennikarzem gazety współczesnej tylko zwykłym internautą ,którego zbulwersowała forma obchodów> W liscie pana prezydenta mozemy przeczytac o tym jakie to imprezy były organizowane w miescie ,a także jaki to pan prezydent jest obrażony na dziennikarzy, i rzeczywiscie działo sie wiele ale dla emerytów, kleryków harcerzy i dzieci z przedszkola , imprezy ciut nie zza czasów komunistycznych czyli podziekowania przemówienia orkiestra kameralna msza itd.... i tu moje pytanie do pana prezydenta Brzezińskiego , a co dla młodziezy co dla szarych ludzi pan zorganizował ??? czy był jakis otwarty koncert ( nie myśle tu o orkiestrze kameralnej) było coś na wesoło w tym smutnym miescie???? NIE !!! dlaczego sie pytam , w jakich czasach pan żyje , może czas troche telewizji poogladać i popatrzeć na inne miasta i to nie koniecznie na te najwieksze !!!!!!!!! czy tylko kosciołem pan zyje ?? może czas troche te miasto rozweselić!!!! mam nadzieje ze przy najbliższej okazji wykaże pan sie wiekszą inicjatywą z myślą nie tylko o sobie i kolegach z pracy, świeta juz nie długo zobaczymy co w tym roku miasto zrobi żeby było bardziej swiątecznie i kolorowo. p.s popieram hasło "centrum miasta na starówce" pozdrawiam i sorki za ewentualne błedy
|
|
Tomo88 6 grudnia ;)
|
|
Ciekawe zabrakło konceptu , kasy czy ochoty do pracy. Brawo Gazeta i szalony palacz co !!!!!!!!!!!
|
|
5 zl to malo? a przelicz sobie to razy rok-60 zł wyrzucic w błoto-jak sobie chcesz, ja nie chce, dolicz pare zlotowek miesiecznie za przelewy i wychodzi ladna sumka
|
|
rozpatrzmy co jeszcze zjeść na takiej kolacji, co polecacie??:)
|
|
odezwij sie na gg 3065391
|
|
Chcieć to jedno a moc to drugie. Z moich osberwacji wynika, ze wiekszosc wnioskow przewoznikow prywatnych przepada w urzedzie marszalkowskim w bialymstoku. Sa ostre kryteria, nie to co w Lublinie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |