Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie płacisz czynszu? - wraca eksmisja na bruk |
czytam powyższe posty i na temat niektórych, nawet nie warto ścierać liter z mojej klawiatury. Jestem absolwentem tej szkoły, ukończyłem PST, na ten czas był to jeden z najwyższych, jak nie najwyższy poziom nauczania w Łomży. Był. Potem to już zaczęły się rozgrywki miejscowych "notabli", a to co dokazują obecne "władze" miasta to, no cóż, śmiać się nie mogę nad cudzym nieszczęściem. "Jak Bóg chce kogoś ukarać, to odbierze mu rozum". Panie Choiński, roz... dol tę szkołe, tak samo jak miasto i własny dom. Wtedy staniesz w pełnym majestacie i powiesz - "O tom ja", a po mnie i potop. Jak długo prezie będą wchodziły w d.... dla pana Jacka W. ps. trzy lata do odsiadki. Przecież tu o to chodzi no nie? Reszta to ideologia i sranie w banie. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie płacisz czynszu? - wraca eksmisja na bruk |
to transceiver FT-2000 firmy Yaesu
|
|
A propos Amnezji można byłoby wiele mówić, sama "właścicielka" podkreśla wyjątkowość i bezkonkurencyjność swojej "restauracji". A konkurencji to nie ma żadnej w Łomży- w takim przeświadczeniu żyje. Wiochą wali na kilometr, słoma z butów wystaje. Nie potrafią sprostać potrzebom klientów i wyjść naprzeciw temu co oferuje ich konkurencja. Bo jak nazwać zarabianie na tym, że się czegoś nie ma? Do tego wszystkiego jeśli już sam się człowiek pofatyguje, żeby zamówić taksówką alkohol, zapłaci za wniesienie do lokalu i jeszcze za sok podwójną stawkę niż w "gorszych knajpach" to i tak może liczyć na olewactwo obsługi. Ta opłata za wniesienie alkoholu nazywa się tam "serwisem"- buahahaha cyrk na kółkach, bo o kieliszki i lód do wódki się ciężko doprosić, a z serwisem to nie ma nic wspólnego. Dla nas i naszych znajomych ta knajpa już nie istnieje. Trochę więcej pokory i trzeźwego spojrzenia życzę właścicielom.
|
|
bad boy załóż sobie własny temat a nie sie wpierd*lasz w czyjś;-]
|
|
W której siłowni najlepiej będzie kobitce poćwiczyć i zrzucić parę kilogramów ?która oferuje osobistego trenera? czekam na wasza pomoc i opinie dzieki
|
|
Przecież w Łomży nikogo to nie obchodzi! Są ważniejsze sprawy - wystarczy spojrzeć na tematy tegoż forum! Ze Szwecji chłopaki bardziej interesują się historią tego regionu niż rodowici jego mieszkańcy... Smutne!
|
|
ty czeczen łajzo pieprzona najpierw to naucz cię czytać potem pisać następnie znajdź kogoś kto twoje błędy sprawdzi a dopiero potem wypowiadaj się na forum debilu a jak coć ci nie odpowiada to wypiżdżaj zpowrotem do swojej ukochanej ojczyzny i tam pokozacz baranie zryty jeseś u nas to ryj w kubeł i rób swoje bylebyś nikomu nie wadził a jak nie to won psie posrany !!!!!!!!!!! POLSKA POLSKA I JESZCZE RAZ POLSKA !!!!!!!!!!!
|
|
Nie cisnieniuj sie tak bo ci zylka peknie internetowy hoolsie... Napisalem co sadze o tej stronie i tyle. Mam do tego prawo. Ja nie trace czasu na przegladanie profili jakichs niedorozwinietych emocjonalnie ludzi. Ale co kto lubi... nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
.. .. . . . . . .. . . . . .. . . . . .. . . . . . .. . . ......ALE MOIM SKROMNYM ZDANIEM TO TEMAT JEST Z H.U.J.A !!!!!!!!!!!!!! . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . ..
|
|
Dzień dobry. Chciałbym pozdrowić Roberta Speca :D
|
|
No i właśnie o to mi Chodzi... Tylko nie chcą pisać... Można by było jakoś udostępnić tę stronkę żeby więcej osób zobaczyło...
|
|
musi buchnąć dymem jak mocniej przyspieszasz,po to są rury w dieslach do dołu, żeby zderzak się nie osmalił.Dopiero te nowe z filtrem cząstek stałych nie mają prawa kopić.Chyba ,że Ci naprawdę kopci przesadnie -to wtedy coś mu dolega.
|
|
z innej beczki: A gdzie są łomżyńscy kupcy, którzy tak chętnie przeszkadzali dotąd w budowie galerii Veneda? Po drugie - tak szybko pozwolenie na wybudowanie wielkiego obiektu w CENTRUM Łomży a Echo Investment stara się o pozwolenie już przeszło 10 lat. Wnioski?
|
|
za 200 zl to można porządny komputer kupic na allegro...
|
|
a moj misiaczek wazy 75 kilo a ma 2.20 wzrostu:)
|
|
nie chodzi mi o to, ze jak ktos chce byc mechanikiem to musi isc do lo, ale o to ze w mechaniaku strasznie piluja, a z tych praktyk co tam masz to i tak za wiele sie nie nauczysz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |