sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Izraelska „zemsta” dosięga Oslo

Gdzie? i za ile? chodzi mi o nokie 5300.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Izraelska „zemsta” dosięga Oslo

frajerem to jestes ty kurw**o pier** a ty powiedz co sobą reprezentujesz czy masz cos co ktokolwiek chciał by zobaczyc pewnie masz ryj zje**any jak koń po westernie jeżeli miał bys sie pokazac z jak najlpeszej strony jaki swój talent byc pokazał (a i wiedząc ze przyczepisz sie do tego zdania to nie chodzi mi o prezentowanie swojego "talentu" poprzez fotki) bo widze ze sie ciskasz do ludzi którzy nie wstydzą sie swojego wyglądu w przeciwienstwie do ciebie pewnie wszystkie dupy cie olewają bo jestes ciotą z opryszczką na mordzie powiedz mi co ciebie wyróżnia wśród innych ludzi jeżeli nie masz zadnej takiej cechy to znaczy ze nic sobą nie reprezentujesz moim zdaniem jestes zakompleksioną kur** pozdrawiam :))

widze ze bardzo sie interesujesz gdzie załatwia swoje potrzeby fizjologiczne pan wójt kto wie moze specjalnie za nim chodzisz zeby ujrzec go podczas załatwiania tej czynnosci heh nie no wiesz ja nic nie mówie ale takie cos to jakiegos rodzaju zboczenie moze czas sie wybrac do specjalisty.
Co do zarobków wójta to ciekawi mnie skąd masz takie informacje czy bylas wtedy gdy pan wójt przeliczał wypłate czy moze snujesz debilne domysły???( oczywiscie to było pytanie retoryczne) interesuje mnie także skąd posiadasz informacje na temat łupienia kasy przez wójta bo jak sie domyslam chodzi ci o kase gminną .
"i ktoś śmie bredzić, że dwa lata temu wybrano alternatywę" nikt tak nie bredzi bo tak jest co za debilne pytanie i dodam jeszcze tyle ze musi ci niezle żal dupe sciskac z powodu wysokich zarobków wójta że piszesz juz o tym na forum

PS. jak by jakis idiota próbował napisac ze jestem sprzymierzencem wójta to od razu zapowiadam ze tak nie jest

POPRAWKA zebyscie sie nie przyjebali:

"notoryczne przegladanie profili" hehe

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org