sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ludzie, czy ja śnię

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ludzie, czy ja śnię

szukam telefonu, adresów do lekarza foniatry audiologa, aby zrobić badania słuch dla dziecka.

Przejrzyj facet na oczy - jeśli dziewczynę stać na to,żeby cię kopnąć w jaja, tzn.,że musi mieć cię co najmniej w dupie od co najmniej długiego czasu_

lucyna

Ósemki wyrywa też dr Jacek Pióro, a koszt to chyba około 100zł. Naprawdę jeden z lepszych lekarzy stomatologów (nie tylko moja opinia), chodzę do niego od lat i jestem zadowolona. Gabinet nazywa się Duo-Dent i jest na ul. Hipokratesa, na rogu ulicy jak zjeżdza się ze skrzyżowania w stronę Zambrowa.

Moje dzieci od 2 lat chodzą do 14 i jestem zadowolona. Jest co prawda jedna pani, której już nigdy nie powierzę opieki nad którymkolwiek dzieckiem. Na szczęście chyba w tym roku odchodzi na emeryturę. Poza tą ***** wszystko ok. Ta ***** jest nauczycielką jeśli dobrze kojarzę w 4-latkach. Myślę, że w każdym przedszkolu znajdzie się jakieś "ale". W tym konkretnym chyba to jedyne.

biuro posrednictwa kredytowego na Mickiewicza

hmm przykro to pisać , ale w Jańskim niemal od samego początku powstania tej uczelni nie dzieje się tak jak powinno. szkoda, bo szkola miala niezłe możliwości ...

tak provident jest spoko ale ja dostałem od nich 1000 a do oddania jest około 1400 więc czy ci się to opłaca?????

o a co do krotkiej to dobra jest tam kosmetyczka?:)

Propozycja dla Drzewnej? Przeciez Pan Prezydent miał wybudować nowy Kampus przy Sikorskiego? Taka też była uchwała Rady Miasta, no nie? Ale zrobiono wszystko aby zmniejszyć nabor a teraz mowi się, ze nie ma dla kogo budować? Pozamykaja szkoły, porozwiazuja, potworzą zespoły, stworzą "molochy" a potem bedzie płacz, bo beda problemy wychowawcze... Co za polityka... Szkoda gadać...

co znowu bylo zastaw sie a postaw sie .
fure sie kupilo ale na naprawe i paliwo to juz kasy nie ma..

co za narod

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org