Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Madry Wietnamczyk a historia Polski:) |
Dziewczyna normalne pytanie zadała a jakie prostackie odpowiedzi :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Madry Wietnamczyk a historia Polski:) |
bardzo prosze o adres dobrego lekarza ze specjalizacja w kieronku onkologicznym ,ktory wykonuje badanie usg piersi z opisem. dzieki>>>>>dobrze jak by byl to ginekolog . gdzie usuwaja nadzerke i ile kosztuje?
|
|
kobieto nie szukaj prywaty. Idz do Por onkologicznej w lomzy lub ginekologicznej w szpitalu na parterze powiedz jaki masz problem. Moja zona tam chodzila,pracuje tam bardzo mila polozna,ona podpowie co dalej. Usg piersi robia tez w szpitalu.Jesli zalezy Ci na czasie to idz prywatnie do ginekologa np. Poppe a Usg dobrze robi Bucko i Zaremba.Nie wiem gdzie maja gabinety ale wiem ze badali moja zone i naprawde sie znaja.
|
|
wczoraj na bbc knowledge leciał program Roos Kemp i gangi. Było o rosyjskich gangach(skinhedah) które zabijały czeczenów. Zaprośmy ich do nas. A tak pozatym to chyba wy czceczeni nie jestescie tacy spokojni jak mowicie skoro wszędzie was nie lubią.
|
|
Przed założeniem aparatu ortodontycznego muszę sobie wyrwać dwie górne ósemki, które już całkowicie wyrosły. Gdzie w Łomży mogę to zrobić bezboleśnie i jak najtaniej?? czy można zrobić to bezpłatnie na NFZ? Proszę o konkretne adresy i ceny. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich tych, którzy mi pomogą.
|
|
Pan Głuszkowski ul.polowa 15 przyjmuje i prywatnie i na nfz ale prywatnie przyjmie cie odrazu koszt 50zł za jeden zab
|
|
natasza7 Bezpodstawnie oczerniasz klub,że właściciel cham to nie znaczy,że klub jest chamski.
|
|
Gdzie w Łomży mozna kupić cygara? Lepsze gatunkowo...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |