Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ludzie, czy ja śnię |
..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ludzie, czy ja śnię |
szukam telefonu, adresów do lekarza foniatry audiologa, aby zrobić badania słuch dla dziecka.
|
|
Przejrzyj facet na oczy - jeśli dziewczynę stać na to,żeby cię kopnąć w jaja, tzn.,że musi mieć cię co najmniej w dupie od co najmniej długiego czasu_ lucyna
|
|
Ósemki wyrywa też dr Jacek Pióro, a koszt to chyba około 100zł. Naprawdę jeden z lepszych lekarzy stomatologów (nie tylko moja opinia), chodzę do niego od lat i jestem zadowolona. Gabinet nazywa się Duo-Dent i jest na ul. Hipokratesa, na rogu ulicy jak zjeżdza się ze skrzyżowania w stronę Zambrowa.
|
|
Moje dzieci od 2 lat chodzą do 14 i jestem zadowolona. Jest co prawda jedna pani, której już nigdy nie powierzę opieki nad którymkolwiek dzieckiem. Na szczęście chyba w tym roku odchodzi na emeryturę. Poza tą ***** wszystko ok. Ta ***** jest nauczycielką jeśli dobrze kojarzę w 4-latkach. Myślę, że w każdym przedszkolu znajdzie się jakieś "ale". W tym konkretnym chyba to jedyne.
|
|
biuro posrednictwa kredytowego na Mickiewicza
|
|
hmm przykro to pisać , ale w Jańskim niemal od samego początku powstania tej uczelni nie dzieje się tak jak powinno. szkoda, bo szkola miala niezłe możliwości ...
|
|
tak provident jest spoko ale ja dostałem od nich 1000 a do oddania jest około 1400 więc czy ci się to opłaca?????
|
|
o a co do krotkiej to dobra jest tam kosmetyczka?:)
|
|
Propozycja dla Drzewnej? Przeciez Pan Prezydent miał wybudować nowy Kampus przy Sikorskiego? Taka też była uchwała Rady Miasta, no nie? Ale zrobiono wszystko aby zmniejszyć nabor a teraz mowi się, ze nie ma dla kogo budować? Pozamykaja szkoły, porozwiazuja, potworzą zespoły, stworzą "molochy" a potem bedzie płacz, bo beda problemy wychowawcze... Co za polityka... Szkoda gadać...
|
|
co znowu bylo zastaw sie a postaw sie . fure sie kupilo ale na naprawe i paliwo to juz kasy nie ma.. co za narod
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |