sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kandydaci na senatorów

Tak właśnie zrobię... :)
...Kupie router z wifi i karty sieciowe też z wifi.Nie będę musiał się bawić w przeprowadzanie kabli itp.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kandydaci na senatorów

w łomży nie ma dobrego kebabu ;P

No przeciez taka sałatke można od razu zgłosić do reklamacji!! Ja tam jadam i nie narzekam! A włos w jedzeniu nawet w domu można znaleźć! Po co robić zaraz aferę!? Cztery Pory jest dobrą restauracją!

No ja siedziałam na fotelu z 15min caly ząb sie skruszył ale doktor Głuszkowski dał rade bez problemu.

czarmon ten stomatolog to z łomzy ze tyle bieże za wyrwanie słyszałam ze jakis przyjezdza z białegostku i kasuje 500zl za ósemkie

dokladnie tak jak kostol napisał żal mi Pani Kreatora idz lepiej zrób cos pozytecznego i przestan przeszkadzac ludziom w sprawowaniu stanowiska niektórzy ludzie są jak świnie brak im honoru

idz na dworzec i poczytaj tablice napewno zjadziesz :))

Może to być wiele przyczyn ale na twym miejscu sprawdził bym wtryskiwacze czy nie leją

Każdy stary dyzel wali czarnym dymem jak przyśpieszasz, czasem zdaża się to nowym z cr albo tdi. Gorzej jak kopci na czarno cały czas - znaczy że wtryski leją i pewno będą do wymiany.

jakie ustawiania co ty pierd^^^lisz. Optymalizacja jak juz cos i to poprzez preparaty diesla typu forte, diesel to syf a wmieszance go jeszcze wiecej

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Czy ktoś wie gdzie przyjmuje prywatnie Dr Rutkowska? Jakiś namiar telefoniczny?

Ja polecam CI przekucie na Krótkiej 3 b :-)

proponuję lepiej zastanowić się nad przedszkolem nr 15, nigdy w życiu do 14!

halo gotówka na 120 %

A na jakiej ulicy ten komis się znajduje:D???

161RDC30 Najwazniejsze ze sie odnalazl prawda?
ale ta sprawa była tak nagłosniona ze kazdy chciałby wiedziec co z nim sie działo i to wcale nie jest plotkarstwo,

ps- żeby nie było gołosłownie:
"Prawdopodobnie Kraków będzie musiał się liczyć z koniecznością oddawania gruntów o olbrzymiej wartości - informuje "Polska Gazeta Krakowska".Jak dotąd sześć krakowskich zgromadzeń zakonnych i jedna parafia, w ramach rekompensaty za zabrane im w czasach PRL-u ziemie, domagają się w sumie terenów wartych około 100 milionów złotych.
Kraków zwrócił już dominikanom, w postaci działki, 80 procent ich roszczeń opiewających na kwotę 317 milionów - donosi "Polska".

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org